Вяжем kapu kaciga s ušima za dječaka kuka s opisom

U hladnom razdoblju godine pojavljuje se posebna važnost u toplim glavobolje kosi za djecu. Sigurno svaka majka zna da je zimska kapa-kaciga za dječaka – neophodan atribut svim vremenskim uvjetima. Takva kapa punopravno grije i glavu i uši i vrat djeteta. Takva zaštita od vjetra, snijega i mraza je posebno važno za aktivne i pokretne djecu.

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku.

Kako stane zimska kapa-kaciga kuka?

Zimska kapa obično odgovara topla vunena pređa. Da to nije «кусала» osjetljivu kožu beba, može se uzeti mješoviti vune ili, na primjer, vuna merino ovce. Moher također će dobro zagrijati dijete, ali u čistom obliku, to vrlo gust. U ovom primjeru zimska kapa вязаная kuka od fantasy pređe, iako se može preuzeti i klasične glazbe. Sljedeći primjer izračunava se na obim glave za oko do 46 do 48 vidi Kuka treba odabrati na temelju debljine pređe. U ovom slučaju, prikladno koristiti kuka broj četiri. Međutim, na svaku pređe treba odabrati navedenu u opisu veličine kuka.

Tehnika pletenje kape kuka: stablo-top i лобная dio

Obično takva zimska kapa-kaciga odgovara počevši od vrhova. Drugim riječima, вяжем kapu počevši od njegova središta. Prvi red se sastoji od šest barova bez накида, koji su povezani u krug. Drugi red провязываем dužine 12 stupove – dvije tabele u svaku petlju. Treći red вяжем 18 barova, a četvrti — 24. U petom redu od nas trebalo bi biti 30 barova, a u šestom redu – 36. U sedmom redu kod nas se dodaje još šest barova, a rezultat je u sedmom godine ih je 42. U osmom redu stupove bi trebao biti u 48, a u devetom — 54. Ako ne pređe vrlo gust ili ako je obim glave dječaka više od 48 cm, može se vezati još par redova na temelju gore napisan principa. Rezultat takvog rada kod nas bi trebao izgledati krug promjera 14 – 16 vidi

Dalje idemo na pletenje glavni dio kape. Sada smo вяжем još 13 g. столбиками bez накида. Mi провязываем 22-og ar količinom stupove, koji je bio kod nas u zadnjem redu. U ovom slučaju u posljednjem, devetom redu, imali smo 54 tabele. Dakle, mi вяжем još 22 godine za 54 žlice. u svakom retku. Boravak mora i tada, kada je visina proizvoda do 16 vidi

Вяжем затылочную dio kape

Kao rezultat toga, u našem zadnjem redu se dogodilo 54 tabele. Da провязать затылочную dio i ostaviti prozor za oči, nosa i ротика dijete, nam treba propustiti oko 19-20 stolje u prednjem dijelu kape. Dakle, mi smo вяжем 35 barova. Ovdje inženjering kukičanje je malo drugačiji. U 23 broj вяжем jednu zraku petlje, a zatim niz pruge безнакида. Dalje, u 24. redu, вяжем tri zračni petlje uspona, pet barova s накидами i 25 – bez накида. Zatim замыкают pet barova s накидами.

Po toj shemi moramo провязать kukičanje još 3-4 serije. Kada okcipitalna dio je spreman, vraćamo se na pletenje dijelu, koji će zatvoriti grla. Da biste to učinili u novom retku dodati sa svake strane po pet zračnih petlje i вяжем niz столбиками bez накида. Trebalo bi biti oko 45 stupove bez накида u jednom redu. Na taj način smo провязываем još pet p-kod, samo da ne radimo zračni petlje na početku reda. Kada smo провязали potreban broj redova, mi вяжем u svaki stupac prethodnog retka u dvije tabele sa накидом. Ovim ćemo postići эффектарюшки na kraju kape. Broj spojnica mora kod nas će udvostručiti i dosegnuti nešto više od 90 komada. Tako smo провязываем kukičanje još oko pet g-u, iako je ovdje sve individualno. Рюшку može i ne plesti — ovdje je osobna stvar svakog knitters. A ako kapa planirano za dijete, možete dodati joj uši ili druge zabavne sitnice.

Ukrasiti šešir

Uši вяжем baš kao što smo učinili krug početka, samo zaposliti manji broj navoja, a također uzeti udicu veličine manje. Četvrti krug mi ne запираем, jer ćemo ga пришивали na bazi kape. Dalje do vratovi treba šivati gumbe, dijete je bilo ugodno nositi sami.

U ovom primjeru zimska kapa povezan dvije različite boje i slično za bojanje mladunče. Međutim, možete odabrati i boju pređa, ali ukrasiti kapu dodatnim detaljima. To mogu biti kopča, aplike, trake — izbor je ograničen na samo vlastite mašte!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: