Kako vezati udicu Plišanih medvjedića i амигуруми: sheme, opis i mk

Slatka igračke medvjedi ušli u modi još u XVII-XVIII stoljeću. I ni na jedan dan ne izlazi iz mode. A uz popularizaciju Plišani medvjedi, Winnie the Pooh, medvjedi Hallmark i амигуруми mali vunasta jedni naselili u gotovo svakom domu, posebno u onim kućama u kojima žive male djevojčice. Želite li stvoriti jedinstveni medo i sebi? U ovom članku ćemo o tome kako vezati udicu medo svojim rukama.

Vezati medo neće biti teško. Za to je potrebno malo pređe, punila (preporučujemo холофайбер lopte, jer on dobro drži oblik, također lagan i brzo se suši nakon pranja). Dodatno, možda ćete morati okovi i trake. I, naravno, strpljenje i upornost!

Majstorski medo Plišani pletene kukičanje

S ovog master klase medo Plišani će pokazati u svom domu već nekoliko večeri, a ako imate iskustva u pletenje, onda možete nositi i za jednu večer!

Za rad bit će potrebno:

 • Sive i bijele мохеровые konac za kukičanje (slojevitim nije tako zgodan plesti);
 • Plavo i crno konac za vezenje глазиков;
 • Male kuglice u oči;
 • Холофайбер ili druge punila;
 • Komad sive tkanine za hitne popravke na strani;
 • Kuka, igla i strpljenje.

Opis

Pletenje je prilično jednostavan, korak po korak fotografija, tako da je shema u ovom master klasi ne treba.

Vezati trup Teddy

2 zračni petlje stavljanje u zadnji u prsten i s njim u krug провязываем 6 barova bez накида (godina sc). Dalje фотосхеме.

Довязав do 12-13 broj, наполняем donji torzo холофайбер, i dalje plesti do zadnjeg reda, uske наполняем torzo i затягиваем petlje do kraja. Deblo je spreman.

Вяжем glavu Teddy

Početak rada kukičanje i bijeli konac. Vezati na фотосхеме. Провязав 15 broj, ostaje okcipitalna zona, koju dok se ne morate zatvoriti. Ostavite metra niti za jednu liniju pletenje i idite na boji očiju, Teddy.

Crnci male kuglice пришиваем kao oči s malim razmakom između njih. Ako je zadržati ispravne proporcije on će izgledati slatko. Crni konac вышиваем obrve, «штопка», plavi konac formirati sisak.

Povoljno osiguranje sve završava s изнанки, ispunite мордочку i zatvoriti zadnji broj na potiljku.

Вяжем uši Teddy

Siva pređa će ići i na uši medvjeda. 2 zračni petlja povezuje u prsten i вывязываем u njih 6 godina sc. Fiksiranje nit i ostaviti 10-15 cm za šivanje na glavi.

Пришиваем na istoj udaljenosti od nosa. Najbolje opisuju engleske pin i samo, zatim zašiti. Заправляем vrh nit kuka prema unutra.

Вяжем noge Teddy

Iz sive pređe kuka na фотосхеме вывязываем nogu, prije zatvaranja наполняем, вышиваем, zatim zatvoriti zadnji broj. Ostaviti 15 cm niti na пришивание.

Вяжем noge Teddy

Kao i uši noge вяжутся od sive pređe na фотосхеме. Imajte na umu da, провязав stopala, morate ih popuniti холофайбером i tek onda krene na вывязыванию noge. To će uvelike olakšati proces.

Na туловищу noge i navodnika «штопаем» ako nije to učinio u procesu. Provjeriti snagu затянутых teme, potrebno je zategnuti tako čvrsto, da холофайбер nije mogao izmigoljiti tijekom igre. Пришиваем sve dijelove, vrhovi vlasi (3-5 cm) nužno fiksiranje i sakrili unutra, tako da oni kasnije ne выскользнули i ne топорщились.

Slatki Plišani medo je spreman!

Medvjedi Teddy s detaljima plana

Medo od pređe «Trave» prema shemi

1

Валентинка sa shemom i opis

Medo Willie sa shemom i opis

Medvjedić Snijeg

Medvjedi slastice

Medo sa shemom na engleskom jeziku

Medo: video radionica

Medo амигуруми pletene kukičanje

Medo-beba će osvojiti srce kao djevojčica, tako i odraslih dama. Stane medo brzo i jednostavno. Shema je jednostavna i jasna čak i početnike мастерице.

Za pletenje je potrebno:

 • моточек pređe «Iris»;
 • kuka;
 • škare;
 • male kuglice za oči;
 • 4 male пуговички;
 • холофайбер.

Opis

Vezati 9 dijelova: 2 uha, glava 1, 2 noge, 1 torzo, 2 šape-noge i jedan konjski rep. Turn-based shema pletenje nalazi se u prethodnom master class. Minimalna veličina medvjedi амигуруми ispada zbog guste pletenje tanke niti.

Довязыв medvjedi амигуруми, čvrsto набиваем svaki detalj холофайбером i zatim pažljivo izvadite.

Мордочку prvo вышиваем, пришиваем uši, onda набиваем i сшиваем. Пришиваем glavu medvjedi амигуруми na туловищу, dopunjavati trup repom.

Na mjestu šivanje ruke i noge пришиваем na туловищу gumbe. Na nogama вывязываем petlje manje nego što je potrebno za пуговички ove veličine. S naporom пристегиваем пуговички da nakon toga nije bilo rizika da пуговка отстегнется. Tako dajemo mogućnost našim медведю mrdati лапками, što čini igračku zanimljivija.

Na ulici холодает, i malo po malo počeli su pripreme za Novu Godinu. Naš pletene medo амигуруми želi biti pametan! Mi ćemo vezati mu svijetlu i toplu maramu. Preporučujemo plesti jedan niz stupove bez накида. Dužina — tri kruga vrat igračke. Dva puta idite u suprotnom smjeru oko i završava na свисание.

Любуемся novom zračnom ljubimca! Ako vezanje gusta, medo амигуруми uspjeti veličine oko 9 cm!

Medo амигуруми: video radionica

Medvjedić амигуруми: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: