Kako kukičanje ljetne kape za djevojčice — 4 modela sa opisom i MK

Na glavi djeteta mora biti панамка i to nije samo hir ili počast tradiciji. A stvar je u tome da imate djecu termoregulacijski sustav još nije dovoljno razvijen i tako oni переохлаждаются i перегреваются vrlo brzo. Neke mame su sami odbijaju od pokrivala za glavu i ne čine se odijevati djecu niti su skupljeni u svojim rukama, ni kupljene u trgovini, панамки. I to je vrlo velika pogreška, jer dijete može dobiti moždani udar vrlo brzo i često se čak i reći da ne može o tome. Štoviše, zaštita od sunčevih zraka ne mora biti dosadna, neuzbudljiv, tužni, jer to može biti ljetna kapa za djevojčice kuka. Lijepo, zanimljivo, originalno i živo – to tako može izgledati beba. Za djevojčice su obrtnici s mnogo zanimljivih шапочек, koji je bolje vezati od pamučne pređe. Pletenje ажурных шапочек – zanimanje uzbudljivo i korisno. O tome kako vezati udicu godina kapu za djevojke naš današnji članak.

O tome kako izračunati broj petlji na kapu pročitajte u ovom članku.

Roza kapica na ljeto

Ljeti, jer želite nešto nježno, zrak i svjetlo. Ova prekrasna zagonetka kapa-панамка i postat će pouzdanu zaštitu od prašine, prljavštine, sunca, osim toga savršeno nadopunjuju dječje glave.

Materijali

Kako bi se povezali ovaj šarmantni модельку je potrebna kuka, igla, kao i pređe ružičaste i žute boje. Konac treba uzeti tanke i prirodne. Sintetika – nije najbolji izbor za vruće ljeto, jer glava djevojke u tom уборе će se znojiti, pa pletenina za ljeto, pogotovo za djecu – samo od prirodnih vlakana.

Opis

Početi rad na proizvodom treba sa skupa lanca od 6 zračnih petlje (v. p.) s posljedičnim polaganja ih u prsten.

1 od: 4. ap i 1 stupac накидом (jušna s/n) u jednu petlju. Sljedeći stupac провязать 2 žlice. s/n, 1 jušna sp između njih. I dalje обвязывать sve prsten po ovoj shemi, završiti vezivnog petljom;

2 godine: «krpelj» prethodnog niza napraviti 4. ap i 1 tbsp. s/n, a u sljedeću – 2 žlice. s/n, 1 jušna sp Dalje ponavlja shema, samo ne više «krpelj», a između dva susjedna;

3 godine: pletenje «kućice» u «kućicu»;

4 godine: plesti kao 2 broj samo raste učiniti preko 3 «kućice».

Naizmjenično 3 i 4 redovima, sve dok ne bi dobio dječje kapa željenog opsega.

Dalje — bez povlastica, tj. stane «kvačica» u «kućicu» i tako dok se ne će se dobiti željena dubina proizvoda. Donji обвязать konvencionalnim столбиками bez накида (jušna b/n).

Каемочка

Za osjetljivo kapa dobio potpuni uvid u to treba обвязать trakom od žute pređe. U petlju провязать 5 žlice. s/n i u treću – 1 jušna b/n. Ruba cijevi za izdavanje v. b/n, izrađena od ružičaste pređe.

kapa 3

Cvijeće

Najljepši ukras dječjem djevojački панамок će cvijeće. Napravite petlju i провязать 5 žlice. b/n ruža pređe. Onda 3 v. p. žuti konac i do kraja učiniti недовязанные žlice. s/n (провязывать samo prvu petlju i накид). Провязать sve petlje kuka i učiniti накид, 3 v. p. i 1 ts. sp U sledeću petlju razlog da bi s. p. Vezati još 4 jezika. Samo treba 3 kao цветочка i možete ih пришивать na готовому jedinicu glavu убору.

ашпочка 4

kapa 5

Izvor: homyak55.ru

Ljetna kapa sa cvijetom: video radionica za početnike

Solarna kapa веерочками

Želite nešto sunca, bistrog i istovremeno nježne? Tada je povezan na ovaj opis панамка nužno svidjeti. Shema formiranja takvih drago веерочков jednostavne do sv.

Materijali

Pletenje je takav lijep модельки, naravno, bolje provode od prirodne pamučne pređe. Kuka — broj 3. A također su korisne u radu škare.

Opis i video radionica

Pletenje se temelji na pravilu kruga столбиками s накидом i u svakom sljedećem redu je dodao po 12 žlice. s/ns Kao pletenina izgledaju lijepo i lako, a evo i detaljan opis posla:

1 g.: napraviti petlju, u koju će se upisati 5. ap, zaključali ih u ring s pomoću sp sp rezultat prsten провязать 12 žlice. s/n Na kraju napraviti s. p.;

2 godine: iz svake petlje вывязать 3 žlice. s/n, završiti s. p.;

3 godine: od svakog drugog petlje na 2 žlice. s/n, na kraju sp, sp;

4 godine: povećanje učiniti u svakoj trećoj sp, kompletan pletenje broj sp, sp;

5 g.: priraštaj učiniti preko 3 sp, odnosno u četvrtu, sp, sp;

6 g.: dodati na 2 žlice. s/h na svaki 5 petlje, zaključak s. p.

Vođeni ovom krugu dok донышко kape ne dostigne željeni promjer. Usput, izračunati veličinu dna na pletene kape jednostavno: izmjerite opseg glave, podijeliti na 3,14, od izmjerenog vremena oduzeti 1-1,5 cm (to je na istezanje proizvoda). Povezan панамка ispravne veličine će biti savršeno naliježu na glavi i neće stvoriti nemir u djeteta. Nakon što je formirana донышко, možete prijeći na sljedeću fazu – formiranje rubova proizvoda.

1 godine: 1 petlja podizanje (p. p.), u sljedeća 2 petlja 1 tbsp. b/h *3 v. p., preskočiti 3 sp prethodnog retka, 3 žlice. b/n*. Ponavlja motiv između ** do kraja reda, završiti s. p.;

2 godine: centar 3 žlice. b/n vezati 1 tbsp. b/n, u luku od 3 v. p. mora biti povezan 5 žlice. s/n, ponoviti element do kraja, sp, sp;

3 godine: središnje 3 petlje веерочка 1 tbsp. b/h, 3 v. p., na kraju – s. p.

4 godine: u luku od v. p. провязать 5 žlice. s/n, preskočite 1 sp, a drugu žlice. s/n, preskočiti petlju i dalje pletenje, kao što je opisano.

Zagonetka ljetna kapa za djevojčice već gotovo spreman. Treba samo nastaviti ponavljati opisane najnovijim programima redovima do željene veličine proizvoda. Delikatna kape – to nije najteži posao, a za nju mogu slobodno uzet čak i početnici. Lijepe pletene kape bez obzira na razinu složenosti uvijek izgledaju savršeno. Mnogi majka, odabiru frizura za djevojčice preferiraju ružičaste ili bijele nijanse. Ali boja je mnogo širi, a izbor mora biti zasnovan na odjeću koju više voli dijete. Važno je da shape svi isti bio dragocjen, jer u suprotnom ona će predstavljati sunčeve zrake i stvaraju neugodnosti mala princeza.

Izvor: yurcovskyolya.ru

Ljetna kapa na 6-7 godina: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: