Kako plesti sjedalo za telefon-govorio je — opis i video MK

U naše vrijeme, ulogu telefona igra ključnu ulogu. E-mail, watsapp, društvene mreže,SKYPE, konferencijski poziv i mnoge druge mogućnosti, u kombinaciji sa osnovnim funkcijama, čine mobilni telefon nezamjenjiv pomoćnik čovjeka. To je sjedalo ih štite od raznih oštećenja i udarce? U ovom članku ćemo o tome kako da se odnose krakova torbica za telefon.

Kao što je poznato, torbice za telefon razlikuju problematičan izbor između njih. Ovjerene sjedalo od proizvođača izgledaju nespretno i grubo, na istu vrijednost kao što pokriva daleko ne svatko može priuštiti. Jedan od zanimljivih načina da se transformirati svoj gadget — vezati-govorio je torbica za voljenu telefona.

Ovaj način je pogodan za sve, pa kome se nikada nije mogao vezati za nešto krakova.

Najlakši torbica s ventilom

U radu potrebni su vam:

1) pređa, vrlo dobro će odgovarati pređa od шетландской vune (Shetland islands) ili 50% i više sastavom akrila, oni su vrlo izdržljiva i otporna na habanje, kao i iz njih, graciozno idu pletene stvari krakova, uključujući i sjedalo za telefon;

2) 5 krakova, pogodna za bilo koje vrste, pogodan u veličini pređe;

3) obične škare;

4) točnost mjerenja na telefon. Oni su zasigurno će vam pomoći napraviti ispravnu torbica.

Opis

Na samom početku Potrebno je upisati broj petlji na спицу, jednaka je širini i debljini telefona деленную na dva. Telefon 4 inča ispada 35 petlje.

Dalje se preporučuje zaposliti još toliko, na kraju, trebalo bi biti 70 petlje. Nakon što je učinio kvadrat od četiri žbice sa ujednačene distribucije petlje.

Slijedeći na taj način je potrebno prikupiti 20 petlje u udobnu ruku i zategnuta žica na kažiprst, koji se mora nalaziti ispred спицей, i početi vezati u krug.h

Nakon toga, važno je da ubacite alat u slobodnoj ruci u dvije petlje ispred glavne спицей i povezati ih krivu гладью. Ostavljajući krivoj petlju treba napraviti thread za спицу i zalijepite u drugu dobiveni petlje. Nakon провязывания lica petlje, treba pažljivo ukloniti petlja s osnovnim žbice, skrenite konac i ponoviti postupak. Umetanjem u спицу, u glavni ruci, dvije petlje treba ih povezati lica гладью i ostaviti u tom položaju, nakon napraviti konac za pletenje i провязать iste teme lica гладью. Dalje nakon skidanja s pomoćne žbice treba povezati sve petlje s glavno — trebalo bi biti 18. Ponavljanjem sljedeći krug u istom redu, dobijete željeni kvadrat.

Jer kvadrat je osnova pokrova, potrebno je razviti связочные redovima dok okvir ne će odgovarati visini telefona. Nakon toga, preporučuje se početi lagano zatvoriti svaku petlju, dok ne skreće ravne rubove, izrađen u obliku pletenice.

Ostao кромочные petlje preporučuje se vezati sp-mi smo jedno, a ostatak продеть konac u iglu i pričvrstite na rub platna.

Čestitamo, vaš prvi pletene torbica je spreman i možete ga ukrasiti po odluci svoga gospodara perle ili lijepe umetanja. Evo kako lako možete povezati krakova torbica za svoj telefon i ne zaboravite da je pletene torbica za telefon ne samo da služi kao stilski ukras, ali i mora imati odlične su zaštitna svojstva.

Torbica za telefon ili bodova u tehnici Энтерлак: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: