Kako vezati udicu кофточку za lutke

Omiljena pupa, najbolja prijateljica za bilo djevojčica, počevši od pelene. A što djevojka ne voli dotjerati svoju lutku u nešto novo, lijep i uredan? Ova mama je uvijek trebao bi biti spreman za bilo koji hirovima svoje mladunče. I upravo zbog toga, ovaj članak je posvećen pletenje zanimljivih stvari, naime, kako se odnositi кофту kukom za lutke. Na ovaj način je dobra prilika uštedjeti na novu lutku i dodati malo novost na starom. Usput zahvaljujući toj iskustvu, bez problema ćete biti u mogućnosti povezati кофточку malog djeteta. Postupak kukičanje je vrlo jednostavan, ali, kao i u svakom običnom zapravo, ima svoje male tajne. Lutka, kao i mali čovjek, koji ima individualnim oblicima strukture i kako bi se povezali sa svojim rukama кофточку, potrebno je promatrati ovaj trenutak i učiniti sve međuvremena ispravno.

Кофта za lutke

Primjer u nastavku pomoći će vam da naučite kako pravilno vezati кофту kukičanje različitih veličina, različitih dužina ovratnik i манжетов, kao i vlastitim pletenje hauba za lutke.

Dakle, idemo.

Kako bi se povezali кофточку kukom za svoje lutke, potreban nam je:

  • kopča za kačkani, pogodni su kopče, koji se sastoji od 50% merino;
  • kuka 1,5 mm. Debljina takvog kuka pogodna za takve pletenje. Možete koristiti metalne, drvene ili plastične kuke, male pulover preporučuje se za kukičanje od metala, jer glava će biti dobro kuka kopča veste;
  • obični, škare.

Opis

Prije početka pletenje veste potrebno je točno ispuniti sva mjerenja s lutkama, a to je duljina rukava, naslona i переда, kao i širina ispod pazuha pulover.

Za udobnost pletenje, potrebno je započeti s dna veste. Tip lanca iz petlje. Čineći mjerenja zona pupa, s malom rezervom na покрой, može se izračunati potrebnu dužinu lanca. Jasno slijediti veličini, preporučuje se primijeniti posao u različitim fazama do samog lutku, i ako je potrebno vezati ponovo loš element.

Довязываем do linije ispod pazuha pulover za lutke. Dioba proces pletenja na tri osnovna dijela – naslon i 2 police. Dalje, potrebno je povezati do osnovne linije vrata i svi dijelovi i otići na pletenje vratovi. Горловина izdaje se kroz korištenje полустолбиков, stupove bez накида i полустолбиков s накидом.

Nakon što je vezao горловину, učinite ramene konci i ručni obavljen posao u skladu veličina s lutkom. Ako je sve u redu, onda početi kretati prema рукавам. Uredno armholes обвязывайте столбиками s накидом, a od sredine početi smanjivati opseg od prve petlje reda. Na samom kraju, ne zaboravimo na pljuska, rađeni su po istoj shemi, da i rukave, samo početi smanjivati opseg, počevši od prvog kruga. Približna širina prirubnica mora izaći oko 4-9 mm

Ako želite ukrasiti кофточку elegantnom ogrlicom, dovoljno je povezati ga s tri stupove s накидом. Isto tako se preporučuje za veće ljepote vezati za koje se malo ili kapa. Ako želite u budućnosti vezati za koje se malo ili svom djetetu, onda je praksa pletenja kapuljačom jako potrebna. Za njega će biti potrebno napraviti mjerenja u prvom redu ovratnik i birajte lanac jednak osnove капюшончика.

Pletenje kapuljačom

Pletenje hauba za veste mogu se podijeliti na dvije faze:

1)Lanac razlog podijelite na dva jednaka dijela i početi plesti zasebno svaki od njih, čunjevima c накидом do sredine, nakon što je i dalje plesti i убавлять na početku svakog reda i povezati s dodatkom na kraju. Tako je formiran pravilno polukružnom oblik haube.

2)Nakon što ste vezali dva dijela kukičanje, povezuje ih međusobno столбиками s накидом i пришиваем kapa do кофточке.

Ako je sve pravilno vezati, кофточка, сшита kukom za lutke, biti dobar primjer za početak novih radova.

Sam proces kukičanje veste za lutke je prilično jednostavan, zbog navedenog, na primjer, jasno može vidjeti kako je to lako. Dovoljno ponoviti sve korake nekoliko puta, i već ste automatski ćete biti u mogućnosti povezati razne pulover i oduševiti svoje dijete i opet, bez posezanja za tuđim savjetima.

Кофточка na zakopčane: video radionica

Topik za lutke: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: