Kako plesti-govorio je dvostruku krakova guma

Iskusni knitters upoznati s različitim programima pletenje резинок krakova. Oni su vrlo raznolika tekstura i elastičnost, ali svaka od njih se sastoji od lica i изнаночных petlje, koje tvore elastično platno. Danas ćemo naučiti koje vrste резиночек postoje, kao i naučiti kako vezati dvostruku desni-govorio je – vrlo popularnu i univerzalnu od njih.

Vrste резинок

— Govorio je da možemo povezati raznovrsne i zamršene obrasce, uključujući i guma. Najpopularnije i traženi od njih:

  • jednostavna;
  • dvostruka;
  • krenuo je jednostavna;
  • скрещенная;
  • «1 x 1» i «2 x 2»;
  • dvostruka puna.

Danas nudimo uzeti u obzir pletenje dvostruka guma, također se zove šuplja i тубулярной.

Značajke i mogućnosti korištenja dual guma

Ova, kao i svaka druga, «komprimira» вязаное platnu, što je više elastična i elastična. Ona pruža više deklarativan stupanj kompresije pletenje, pa vama to najviše odgovara kad je priključeno rukava i vrata.

Šuplje резиночку se zove upravo tako jer, da je ovaj uzorak se sastoji od dva zasebna slika, što i jest njegova glavna prednost je da je moguće preinačiti završiti gotovog вязаного proizvoda.

Naizmjenično lica i изнаночные petlje, možemo povezati krakova uzorak, koji će biti dobar s obje strane, kao i napraviti džemper ili кофту dvosmjerni i nosi ga kao osobnosti, tako i вывернула iznutra prema van.

Također treba uzeti u obzir da je to pletenje ispada više gusta i debela, tako da će nam trebati dva puta više od pređe.

Gotovi proizvod, povezana u ovoj tehnici, ne može se razvući. Sušiti ga morate isključivo u vodoravnom položaju i prirodnim putem.

Kako vezati klasičnu šuplje gume krakova

Osnova kukičanje je prilično jednostavan: jednu petlju mi провязываем, a sljedeći pucati bez провязки, nit je uvijek držite ispred snimljenih petljom, dakle, povlačenje ostavljamo unutra.

Провязывать petlje možemo kako desne, tako i изнаночными, u zavisnosti od odabrane opcije, pareni će izgledati drugačije. Mi smatramo klasični opcija – pletenje резиночки desne eyelets.

Da bi uredno краешки rada, svaki broj treba završiti onom petljom, koja je u ovom рядочке провязывается, a prva petlja svaki red mora da se pojavi bez провязывания. Dakle, jedan broj dvostruko guma stane dva pristupa: prvo – prednji zid, a zatim stražnji.

Polazeći od toga, za neki dio proizvoda primjenjujemo šuplje gume, načina zapošljavanja i zatvaranje petlje mogu se razlikovati.

Set spojnica

Naravno, možete birati petlje na bilo koji prikladan način, ali preporučujemo da isprobate talijanski: on će preporučite više elastična, a njegov rub – uredan.

Dakle, činimo prvi ap, radnu nit staviti na kažiprst, kraj – na veliki, smeč – između njih.

Postavljanje sp. pod konac na velikom prst, захватываем ns na указательном, threading sp. prema sebi i dobiti petlju, podsjeća na prednju.

Pripisuje sp. od sebe pod konac, ide s kažiprst, захватываем nit koja ide do velikog пальцу i dobili petlju, sličnu onoj krivoj.

Ponavljamo ta «lica» i «изнаночные petlje do postizanja željene dužine skupa, pretposljednji treba «obrnuti», najnoviju petlju zapošljavanje, kao i u redovnom skupu.

Kako povezati, običan šuplje gume krakova

Shema

1 godine: 1 l. p., 1 sp pucati, držite konac prije sp, ponavljamo do kraja niza.

2 godine: ponavljamo od 1-og ar do željene širine.

Video majstor klasa: pletenje dual резиночки 2 x 2 krakova

S pomoćne konac

Program rada je prilično jednostavan: tip pravo nam broj petlji krakova manjeg promjera i pomoćne konac iz proračuna 60 петелек na 10 cm šuplja резиночки.

Sada i dalje glavni pletenje konac na sljedeći način:

1 od: *1 l. p., 1 накид*, od * do * do kraja linije.

2 godine: sp, koja je провязана u prethodnom рядочке ljudi., uzimati kao изн., držeći konac sprijeda, a накид вывязываем osobe..

3 g. i sve naknadne: sp, провязанную u prethodnom redu lica., uzimati kao изн., držeći konac sprijeda, a tu sp, koje smo u prethodnom рядочке snimali, вяжем osoba.. i Dalje raditi na ovaj način do pravoj visine, zatim распускаем komplementarnu nit.

Pletenje u krug: video majstorski

Shema

8

Kao zatvaranje petlje

Zatvaranje petlje također nudimo i svestran talijanski način. Trebat će nam igla sa velikim uha.

Ulazimo s lijeva na desno u кромочную pet.. Ako nakon njega dolazi čovjek., ulazimo odmah u obje pet.. Samo кромочную ili кромочную i susjednu s njom sp sp. konac i затягиваем.

3

Uvesti iglu s lijeva na desno u sledeću petlju (изн.), затягиваем, p. puštamo na lijevoj sp..

Uvesti iglu s desna na lijevo u last prednju sp, već ne nalazi na sp., i istovremeno u sljedeću prednju sp, затягиваем.

Uvesti iglu s desna na lijevo, изн. ap, затягиваем, pucati s sp. 2 p.: изн. i prednju.

Ponavljamo do kraja reda, ne jako stezanja konac.

Drago, ako je naša lekciju dokazuje da Vam je koristan. Stan петелек!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: