Kako napraviti palma iz plastične boce

Dramatična i privlači pažnju palma iz boce poslužiti kao odličan izbor za uređenje vikendice, okućnica, igrališta u dvorištu ili vrtiću. Proizveden u svojim rukama prema jednostavnoj shemi, ona je ne samo uljepšati naš teritorij, ali i pomoći osobi da se odlagati velike količine plastične ambalaže.

Kako napraviti palma iz boce svojim rukama

Ljubitelji ostvariti najviše nevjerojatne mašte, uživati u razredu, kako bi palma iz plastične boce. Za drvo stane tamno smeđe kapaciteta kao ствольных prireza i zelenila, da su se listovi. Ako zelene kontejnere ne, možete ga zamijeniti na različite boje: plava, žuta, crvena. Za drveće trebati kapaciteta ispod kvas, gazirana slatka pića ili piva.

Princip stvaranja palme se razlikuje ovisno o tome da je pronašao obrtnici. Za formiranje stabljike možete koristiti okrugli nosač od drveta, gdje su prikovan na vrhu baze dna ili odgovarati kabel sa žicom, gdje kapaciteta s odstrani донышками će jednostavno нанизываться. Listovi se razlikuju sjaj i dugo. Ako želite dobiti palme опахала, a zatim ih izrezati nadsekite i загибая, a izduženi listovi нанизывают na kabel.

Od veličine boce ovisi površina lišća i debla, ali ne isplati se uključe i neka u toku 6-litara ili 20-litara posude ispod vode. Puno uredniji izgled stabla sa 1,5 i 2 litre plastičnih posuda različitih boja. Čepovi od njih također poslužiti kao materijal za ukrašavanje – ih krase temelj palme, možete od njih napraviti mozaik za gredice, zidovi kućica za djecu.

Palma, crane i flaminga na parceli

Kako napraviti dlan lišće

Da je bila dramatična palma svojim rukama, potrebno je obratiti pozornost na izradu svoje lišće. Da biste ih učinili, potrebno je:

 1. Rezati škarama zelene boce na pola, gornji dio izrezati na uzdužnim prugama, kako bi se горловина uskog promjera ostao cijeli na полпальца od poklopca. Tanja rezan trake od plastike, tako пышнее ispada kruna i tako prirodnije izgleda na fotografiji.
 2. Uzeti kapaciteta za lišće izborno iste – to neće utjecati na izgled. Dobiveni gredica treba нанизать pripremljeni na hard visokonaponski kabel malo manji od promjera gorivo za dobivanje jednog bujna pisma. Broj listova razlikuje se po obučena rupama na metalne cijevi koja se koristi kao nosač. Onda treba popraviti na стволовой gredica.

Listovi za palme iz plastične boce

Korak po korak upute za izradu debla palme бутылочной

Sljedeći detalj u pitanju, kako bi palma iz plastične boce, postat će prtljažnik. Korak po korak uputstvo:

 1. Prtljažnik čine od tamno smeđe gustim posude, od kojih отрезается dno ravno na konturi.
 2. Zatim dobiveni nabava rezati prije dobivanja загнутых unutra latica-segmenata, službenika imitacija бугристого debla. Izrezati ih treba na 2/3 od visine, bez utjecaja na vrhu.
 3. To pravo segmenata treba u zavisnosti od željene visine plastične palme.
 4. Kada se sve gredica će biti spremni, treba нанизать ih u metalne cijevi. Za ovaj tara vratom dolje skuplja na drugu malo s pomakom za dobivanje lijep бугристого debla. Princip nizanje zajedno sličan izrada kvrga. Nakon toga dolazi utvrđivanju svih dijelova.

Izratka za debla palme

Spajanje pojedinih dijelova i instalacija palme na placu

Posljednje odredište kako napraviti prekrasnu palmu iz plastične boce, je povezivanje svih dijelova zajedno. Što trebate učiniti:

 1. Pripremiti teškoj čvrste temelje od lima veličine oko 40*60 cm i debljine ne manje od 5 mm, da izdrži težinu.
 2. Na temelju treba biti zavarene 2 metalne šipke dužine od 25 cm ili izvršiti snaga vježba rupe za sidrenje. Na njih morate nositi metalne cijevi odgovarajuće visine – to će biti temelj drveta. Pri tome promjer cijevi ostavljaju malo manje goriva boca za prtljažnik.
 3. Gornji dio džamije izvana će podsjetiti bubanj револьвера, za to, za njih приваривают po 6-7 dužina cijevi. Boce za prtljažnik je potrebno prikupiti na grančice, a u rupe «револьвера» umeću dlan lišće. Za fiksiranje kabela unutar njih puta natrag, fiksiran od strane elite i unutar grlić najmanje boce. Za održivost бутылочной dizajna i skrivanje ružna dnu osnovu зарывают metra.

Palma napravio svojim rukama i banane

Za stvaranje бутылочной mini-palme, koja je postala bi ukras prostorije u stanu, potrebni su vam sljedeći principi:

 1. Prtljažnik je potrebno učiniti ovako: odstrani trećinu boce od grlić, izrezati na svakoj strani po 8 latica-trokuta, bez utjecaja горловину na полпальца. Svaki segment выворачивается van za dobivanje skala. Druga polovica za uštede se koristi na sličan način, ali prvo u njoj razbija pravo rupu užarenim nožem.
 2. Široke listove-опахала možete učiniti na sljedeći način: od 1,5 литровой plastične boce odrezati dno, bočni dio podijeliti na 3 dijela bez podizanja vrata. Dodaj segment oblik jezika закруглением na kraju i зауживанием kod grla. Разогнуть van, izrezati dio s dvije strane, da se formira бахрому tako da sredina неразрезанной ostao širine do 1,5 pogledajte Za sjaj ručno dati oblik na svaki strip, загибая dosljedno gore-dolje.
 3. Izrada učiniti slično velike palme, koristiti samo jednostavnije osnovu.

Video: palma iz plastične boce svojim rukama

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: