Kako kukičanje полустолбики s накидом s programima za početnike

Naučiti plesti po programima, potrebno je prvo ispitati barem najpopularnije i načine провязывания petlje. Posjedovanje osnovne trikove i bude čitati sheme, lako ćete plesti proizvoda čak i srednje i visoke složenosti. Početnici knitters često su dočekali u planovima čunjeve ili полустолбики s накидом. Neka nas pogledajte kako kukičanje полустолбик s накидом.

Počinjemo pletenje

Svaka kukičanje počinjemo sa skupa lanac od zraka petlje. Ako ste tek počeli razvijati pletenje, onda preporučujemo vam da vlak na prilično debelog pređe i kukičanje veličina na # 3 i # 4. Вяжутся su sljedeći način. Prvo je potrebno napraviti početnu, ili kako je još zovu, najprije zategnite, a zatim dobije zrak petlje.

Napraviti ga je vrlo jednostavno — treba uhvatiti nit i protežu se u prvu petlju. Slično vrte svi ostali возд.petlje.

Svaki niz mora završiti dijela uspona, kako bi pletenje izgledalo uredno. Jeli sljedeći niz stane полустолбиками, potrebno je učiniti dvije petlje podizanje. Sada možemo prijeći na провязыванию полустолбиков s накидом.

Pruge bez накида

Čunj bez накида (godina sc) — to je jedan od osnovnih i najpopularnijih elemenata kukičanje. Vjerojatno niti jedan proizvod ne može proći bez njega. Stoga, prije nego se krene na studij провязывания полустолбика s nak., naučimo najviše osnove zajedno.

Tipičan lanac od zraka petlje željenu dužinu i vezati jednu petlju podizanje počeli raditi niz stupove bez накида. Za ovaj drugi iz kuka petlju (mi ne провязываем petlju podizanje) uvodimo kuka, подцепляем konac i вытягиваем ga na sebe. Sada imamo dvije petlje na udicu. Da провязать čunj bez nac. potrebno je priključiti radnu nit (to je ona koja ide na клубку), a protežu se kroz dvije petlje na udicu. Čestitamo — vi ste провязали prvi čunj bez накида! Sljedeće pruge вяжутся na sličan način.

Čunjeve s накидами

Nakon što je shvatio kako plesti pruge bez nak., to je vrijeme za prelazak na stupove sa nac. (ССН). Провязываем цеп. iz zraka петелек (BN). Sada moramo vezati 3 petlje za podizanje, jer žlice. sa nac. znatno iznad jednostavnog godina sc. Radimo накид, odnosno, kako bi обвиваем kuka radne konac, i просовываем ga u četvrti iz kuka petlju. Ćemo radnu nit i потянем ga na sebe. Sada imamo na крючочке 3 petlje. Mi захватываем radnu nit i вяжем petlju i накид. Ostalo 2 petlje. Opet подхватываем radnu nit i вяжем preostalih petlje. To je sve!

Полустолбики s накидами

Полустолбики još ponekad naziva полуторными столбиками (ПССН). I sada ćete shvatiti zašto. Počinjemo s lanca od BN. Radimo dvije petlje uspona, jer je on veći od čunj bez nac. (1 petlja lift) i ispod nego što čunj sa nac. (3 petlje lift). Treba napraviti накид, a zatim unesite kuka u treću petlju, a protežu se na sebe radnu nit. Sada imamo na udicu 3 petlje. Početak slično pletenje u sekundi. n. sada, a mi ćemo radnu nit i провяжем odmah 3 petlje. Полустолбик s накидом povezan

Dva полустолбика s накидом, провязанные zajedno

Ponekad u planovima i specifikacijama možete naići na 2 полустолбика s накидом zajedno. Ih još ponekad naziva полустолбики ukupne vrhunac. Idemo vidjeti kako se to radi. Počeli plesti. Za to činimo накид i unesite kuka u treću od njega petlju, протягиваем na sebe radnu nit. Na udicu tri petlje. Sada radimo još jedan накид i unesite kuka u sledeću petlju i протягивам nit opet. Sada na udicu pet petlje. Potrebno ih je провязать sve zajedno. Dva ПССН, провязаные zajedno spremni!

Sada znate plesti nekoliko različitih петелек. Razmislimo malo, što se može učiniti, da se odmah primijeniti stečeno znanje. Najjednostavnija opcija — povezati nešto pravokutni, uz naizmjenično godina sc., ССН. i ППСН.

Na primjer, možete povezati прихватку za vruće ili šal. Vezati прихватку za vruće može se iskoristiti za jednostavan plan, u kojem se koriste samo ССН i VI. Pletenje je potrebno početi sa skupa lanac od BN. Zatim zaključali ih u ring i plesti u krug. Pokušajte — to je vrlo jednostavno!

Šal možete povezati, primjerice, za lutke. Može se povezati na sljedeći način. Birajte lanac od TOI puta dva + petlje podizanje. Zatim plesti po dva ПССН u svaku drugu petlju. U drugoj i narednim redovima plesti, ali kuka za провязывания полустолб. unositi ispod petlje. Kravata шарфик željenu dužinu i prekinite pletenje. Možete pokušati povezati takav шарфик zajedno s djetetom.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: