Изнаночные petlje krakova — master klasa za početnike s opisom i video

Kao što nam je već poznato, osnova u chat-govorio je lica i изнаночные petlje. Danas naš učitelj razred reći i pokazati vam kako se stane изнаночная petlja-govorio je: mi smatramo klasični opcija i «hallu», razumijemo kako to učiniti izduženi i prekriženim petlje, kao i učiniti ih s naginjanjem ulijevo i udesno. Opašite krakova i моточками pređe – mi se krećemo!

Изнаночная (klasični način biranja). Majstorski.

1

Изнаночные petlje, вывязанные klasičan način, dobiveni raskošnom i reljefni. Kako bi dobili «klasične petlje», radnu nit treba подхватывать спицей odozdo prema gore.

Nakon skupa krakova željeni nam je broju spojnica, izvadite prvo desnu sp. kao кромочную (ne провязывая), radna nit mora ležati prije nego što je napustio sp. (pređe prije posla).

Sada ulazimo ave sp. u sljedeću petlje na lijevoj sp. kretanje odozgo prema dolje. Sada nam treba za hvatanje ave sp. radnu nit uvođenjem njegova desna na lijevo i od sebe, протягиваем preko ap i скидываем новообразовавшуюся petlje s l. sp., gotovo!

«Hallu» način biranja. Majstorski.

Što razlikuje ovu sliku od «klasičnog»? On je brz i jednostavan za korištenje, ali nije pogodan za вывязывания ажурных i reljefne slike. To je više prikladan za «pozadinu», na temelju kojeg će biti izrađena volumni uzorak. Dakle, naš list će biti gušća i uredan.

Dakle, nakon skupa, prvi od petlje pucati, kao кромочную, imamo pređa, sprijeda, kao i u prvom slučaju. Zatim ulazimo ave sp. u sljedećem sp na lijevoj odozgo prema dolje. Lagano preuzimati pat. pr sp. gore, a radnu nit kažiprstom lijeve ruke prema dolje tako da se ona našla lijeve šarke. Захватываем ave спицей radnu nit pokretima odozgo prema dolje i od sebe i вытягиваем ga kroz petlju prometom od sebe. Gubitak провязанную petlje s lijeve žbice.

Скрещенное pletenje. Скрещенная petlja. Majstorski.

Ova varijanta petlje može dobiti u slučaju da je prvi broj ćemo klasičan način, a drugi – bake. Idu oni i kod pletenje u krug. Kao ap, zbog svoje čvrstoće, te su idealne za čarape i rukavice. Ako Vam je potrebna скрещенная изнаночная sp, nakon skupa petlje-govorio je samo провяжите ap ne za prednje, a stražnji zid.

Ovaj majstorski će Vam reći o nekim načinima križanja n..

Kao što nam je poznato, pletenje krakova ima posebno činjenica da senzoru na sp. i na ploči se nalaze u različitim ravninama. Sp sa sp. pod kutom do sp s platna:

Lica i изнаночные ap se može vezati na dva načina: za prvu i za drugu polovicu n.. Prvo – to je drugi dio, onaj koji je bliže острию lijevoj sp.. Drugi odnosno, lijeva.

Ako smo провяжем sp za prvu srodnu dušu, dobili ravnu i uredno n..

Prednja i изнаночная скрещенная odnosno:

Ako smo провяжем sp za srodnu dušu, onda ćemo перекрещенную okomito lijevo…

…ili desno:

To je, prema tome, lica prešao i изнаночные prekriženim n..

Kako plesti petlje na taj način? Razmotrite raspoloživu u nastavku.

— Prva čestica sp, kao i drugi, može biti ispred sp. i za sp.. U prvom slučaju, to je mjesto sp av s twist: tip ave sp. s lijeva na desno.

— U slučaju, ako je prvi značajne np je za sp., to je stavka sa skretanjem u lijevo: закручиваем sp ulijevo, to jest uvesti ave sp. спр. na lijevoj strani u вывязываемую ap na lav. sp..

Провязываемую ap na pr sp. možete stati, okrenite ga udesno ili ulijevo.

Skrenuti desno, potrebno je napraviti hvatanje niti za povlačenjem ap u smjeru kazaljke na satu, ako se lijevo – odnosno, закручиваем nit kazaljke na satu.

Ako slijedite platnu u potpunosti od скрещенных desno sp, to će biti uveden desno.

U skladu s tim, ako je sve sp скрещ. lijevo, to će izgledati ovako:

Ako se odlučimo скрещ. naizmjence u prvom рядочке lijevo, drugi desno, petlja ostaju na mjestu, ali imaju različite teksture:

Dvije petlje zajedno krivu. Majstorski.

Prijem «2 sp zajedno vrlo često koristi, na primjer, pri suženju platna ili u radu s osjetljivim uzorcima. Da bi slika postala ravna i uredan, treba pažljivo pratiti nagib petlje 2 sp, zajedno s nagibom udesno.

Nakon skupa petlje krakova imamo našu pređa sprijeda i unesite desnu sp. s изнанки unutar prvog, a zatim drugog petlje s l. sp. (vidi oznake na slici ispod):

Sada nam je potrebno da iskoristite radnu nit u smjeru kazaljke na satu i izvaditi petlju odmah iza obje pet.:

Gubitak новообразовавшуюся pat. na desnoj sp. i mi провязали 2 sp zajedno desno.

2 ap zajedno s naginjanjem ulijevo.

U tom slučaju, pređe se nalazi iza platna. Nakon skupa petlje, koristi ave sp. sa prednje strane se unutar prvih pet godina. s l. sp., uzimati kao кромочную – bez провязвывания.

Kasnije. sljedeći prozorčić na la sp. вывязывается kao prednja.

Sada smo протягиваем dobivene nama ap kroz снятую.

Evo mi i вывязали dva pet. ukupno: na desnoj sp. jedna pet., na platnu, drugi pet. gura je pod prvo, prva dokazuje da je drugi kat s naginjanjem ulijevo.

Izvadite petlju na pr sp. i dalje вяжем prema predložene sheme ili opisa.

Izduženi (skinut) petlje. Majstorski.

Ova opcija pletenje sp provodi metodom jednostavnog uklanjanja pat. s l. sp. na desnoj bez провязывания. Izvaditi ga na dva-tri i više redaka, dakle, dobili smo dvostruki (trostruko) ispruženu n.. ovisno o sheme našeg uzorka, polijetanje p. l. sa sp. na pr, radnu nit se mogu postaviti kao prije prirubnicom, tako i izvan njega, to također može biti petlja s накидом na radnu sp.

Dakle, krećemo: nakon što je postavljen ap krakova imamo našu pređa snimljenih na sp:

ili prije snimljenih sp:

za opis sheme.

Kada smo radili slike konac različitih boja, gdje su prisutni izduženi sp, možemo dobiti efekt jacquard.

Ako je pat. potrebno je ukloniti na nekoliko рядочков, onda kada hvatanje desnu sp. bolje omotati radne koncem dva-tri puta, to će produžiti sp, a da pri tome ne stezaljku pritiskanjem na platnu.

Kako povezati ova varijanta petlje, u sljedećem redu sve ниточки osim prve, kojoj smo i radimo, treba odbaciti, rezultat je to naše izduženi petlje удлиняются.

Кромочная petlja u tih uzoraka, ako to mora biti dugo, zadovoljan lancem.

Takav način skidanja (vađenje) spojnica s pomoću dvostrukog ili trostrukog hvatanje nam daje sp različite visine. Uz pomoć takvog povlačenja ap možemo dobiti uzorke, nalik delikatna, ako u narednim redovima odmah провяжем ti ap, ne stvarajući протяжек ispred ili iza n..

Nadamo se, naš lekciju dokazuje da Vam je koristan. Ugodan pletenje i ravnih петелек!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: