Hallu kvadrat kukičanje sheme za пледов za svoju kreativnost

Korištenje četvornih motiva raširena među рукодельниц. Oni stvaraju toplinu i toplu atmosferu kao kod kuće omiljene bake. Ovaj uzorak vole i koriste mnogi obrtnici. Hallu kvadrat kukičanje sheme za пледов i drugih proizvoda, proširit će vaše mogućnosti za kreativnost i učiniti ga različito.

Gdje se primjenjuje hallu kvadrat

Stane on kuka. Koriste ga za pletenje raznih proizvoda. U unutrašnjosti je baca, tepisi, lonac držači, nijanse pa čak i zavjese. Iz četvornih motivi su stvorili i razne predmete ormar: suknje, haljine, ogrtače, torbe, papuče i ostalo. Prostor za kreativnost nije ograničena. A izvodeći ih od pređe različitih boja, možete dobiti brojne mogućnosti kvadrata, povezan s jednim i na isti način.

Vezati proizvod kuka može se s novom posebno odabrane pređe ili ostataka stare. U chat бабушкиных motiva pomoći opis i shema u nastavku.

Koriste se simboli

U tekstu se nalaze sljedeće kratice:

 • žlice. s. n. – stupac накидом;
 • v. p. – zračni petlja.

Opis klasičnih бабушкиных kvadrata

Vješti majstori stvorio mnogo vrsta uzorak. Opis klasične opcije:

 1. Biranje 4 zračni petlje ih spojiti u prsten s pomoću полустолбика.
 2. Vezati 3 v. p. za podizanje niza, a zatim 2 žlice. s. n. i još 3 puta. sp
 3. Kombinaciju od 3 žlice. s. n. i 3. sp ponoviti još 3 puta.
 4. Izvršiti kukičanje vezivno petlju u treći zračni petlju grupe, koja je počela niz.
 5. Ponovno biranje 3. p. To se radi na početku svakog novog broja.
 6. Провязать 2 žlice. ns ns, 3. sp, 3 žlice. s. n. u jedan kutak kvadrata
 7. Za svaki preostali kut ostvariti 3 žlice. s. n., 3v.n., 3 žlice. s. n.
 8. Ponovite korake 4-6.
 9. Vezati 3 žlice. s. n. između dvije skupine od tri stupove s накидом prethodnog retka, formirao strani na slici.
 10. Izvršiti kut: 3 žlice. ns ns, 3. sp, 3 žlice. s. n.
 11. Ponoviti 9 i 10 bodova do završetka serije.

Stavke od 2 do 4 – to je prvi u nizu. Zračni petlje prsten-osnove za pletenje бабушкиных motiva za liniju se ne računaju. Kao rezultat obavljanja bi trebao biti u 4 grupe po 3 tabele снакидом, među kojima su 3 zračni petlje ili, drugim riječima, mali trg s jezičcima-eyelets. Drugi red – to stavke od 5 do 7. On stane kuka od krajeva prvoj liniji. 8 i 9 bod pokazuje kako napraviti treći red. To se izvodi iz ugla drugog retka i grupe između stupove s накидом svake strane tijela.

Hallu kvadrat može biti bilo koje veličine. Za veći potrebno je i dalje pletenje do željene veličine. Pri tome broj trojke stupove s накидом na svakoj strani uređaja će se povećavati sa svakom novom linijom.

Ilustrativan shema i opis simbola u nastavku.

Različite mogućnosti klasične sheme

Gore navedeni opis pletenje бабушкиных motiva nije jedino moguće. Klasični kvadrat može se razlikovati količinom zraka petlje u ring-na temelju uzorka. Može ih biti i 3, i 5, i 6 komada. Kutovi mogu obavljati 2-me s petljama. Između trojke na strane proizvode možete dodati i 1 ili 2 zračni petlje. Kako to plesti ovisi o nit, sobe alat i gustoća pletenja. Što je najvažnije, da se uzorak je bio ujednačen i nije bio взыскан.

Osim klasičnih motiva kukičanje tu su i razne druge obrasce koji se također naziva hallu kvadrat. Oni mogu biti izrađene u obliku цветочков, srca, pahulja, trokuta, okvira i tako dalje. Sve ih povezuje jedan princip pletenje: od središta prema rubu u krug. Osim toga, stvaranje uzorak možda kuta i na druge načine.

Opis пледа od бабушкиных motiva

Vidite na slici pokrivač stane pređe dvije boje: crvena i ljubičasta 260 metara u 100 grama. Joj je potrebno 400 i 350 grama respektivno. Broj alat – 3,5. Veličina gotovog proizvoda doći do 120 96 cm pri određenoj gustoći figure 12 12 vidi

Svaki pojedini element odgovara na temelju sheme, detaljno opisano. Šest zračnih petlje osnovnoj lanca obavlja crveni konac. Opis sekvence striping traka, po jedan red crvene, ljubičaste, crvene, ljubičaste i konac. Samo 5 redova.

Samo je potrebno vezati udicu 80 komada, i spojiti ih kako kaže opis u nastavku na platnu 8 na 10 elemenata.

Opis veze motiva

Za povezivanje pojedinih elemenata u gotovom pokrivač primjenjuju različite načine. Oni se povezuju sa kukom

 • столбиками bez накида;
 • полустолбиками;
 • ажурным uzorkom;
 • ušivenim iglom.

Od toga, koliko je lijepo izvedena je montaža, ovisi izgled gotovog proizvoda. Tako prići taj proces treba odgovorno. Pokreni ga možete s odvajanjem konac ili bez njega.

Spojite vezane lik u pokrivač, обвязав ih 1 put čunjeve bez накида лиловой konac. Alat pri tome se uvodi u svaku petlju. Сшитое veo 2 puta обвязывается na obodu столбиками bez накида лиловой konac. Tijekom flasteri za davanje oblika proizvod u uglovima je potrebno izvršiti na 3 tabele bez накида u jednu petlju razloga.

Na obodu spreman pokrivač može обвязать kukičanje ажурным uzorkom ili izvršiti бахрому.

Stvoriti pletene pokrivač od kvadrata neće biti teško. Sve što je potrebno je strpljenje prilikom izrade motiva, kojima je potreban veliki broj. Nagrada za naporan rad će biti lijepo i toplo veo. Dopuniti komplet možete jastučnice za jastuke.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: