Вяжем kabel гусеничку kukičanje — 3 smještajna pletenje s opisom i MK

Pletenje – vrlo uzbudljivo iskustvo, koje nas vodi u svijet kreativnosti, gdje možemo stvoriti originalne i nesvakidašnje stavke, imaju mogućnost da ukrasite su potpuno različite stvari i dati im, na primjer, novi «život». Još u Južnoj Americi, primitivnim plemenima koristili povezana kuka ukras. Ova vrsta ženskih rukotvorina pojavio nakon 1800. godine, kada je vez тамбуром. Pletene tekstila i odjeće postali su popunili kućni život od davnina. Postoji mišljenje o tome što je ranije 19. stoljeća vintage tkanina slični po teksturi su stvoreni iglom.

Tako veliku popularnost ima naša «гусеничка». Ovaj prekrasan kabel koriste ne samo kao zone, бретелей, konop za mobilne telefone, ukrasima za kosu, ali čak i za kupaće kostime. A može se povezati kratke vezice-гусенички za zavjese, vrlo ugodno i lijepo. Jako lijepo izgledaju perle ili ogrlicu, na temelju kojih djeluje čipke-гусеничка. Osnova plus dodatni elementi dekora i inspiracija će svoj posao da bi se u svlačionici se pojavio novi prekrasan predmet mode. On nije izvučen, ne gubi oblik. Štoviše, to im može biti uređena kao вязаное, tako i сшитое proizvod.

Dakle, u nastavku će se smatrati dovoljno lagana dostupna shema, a ostalo ovisi od osobe fancy.

Kabel Prekrupa гусеничка

Prvo накинем 3 zračni petlje. Zatim отворачиваем pletenje od sebe na 180 stupnjeva i поддеваем kuka pod дужку prve petlje. Захватываем nit, dakle imamo dvije teme. Nakon toga цепляем još jednom konac i протягиваем kroz dvije petlje na udicu. Отворачиваем opet pletenje na 180 stupnjeva.

Unesite крючочек formiran pod oslonac, захватываем im je isti pod nju nit. Ispada dvije petlje, kroz koje протягиваем захваченную kuka nit.

Zatim ponovno isključiti pletenje od sebe, dobili smo dvije zagrade. Tip kr-na ispod ove zagrade, захватываем nit dvaput i протягиваем kroz obje petlje. Opet отворачиваем, ulazimo, захватываем kuka nit pod dva zagradama i протягиваем.

Dalje вяжем proizvod takve dužine koja je potrebna! Гусеничка povezan!

Ovaj kabel — гусеничка još nosi naziv prekrupa od ječma.

Remen mora izgledati gotovo kao na slici.

Provucite Гусеничка: video radionica

Široki kabel

kabel 3

Pomoću kuka se može povezati ne samo ovaj klasični biser kabel – гусеничка, ali i, takozvana, širok. On je jedinstven, zato što je znatno manje nego klasični. Podsjeća on pletenu traku.

Princip kukičanje je gotovo isti, ali ipak postoje male razlike postoje.

Tip tri zračni petlje, hvatanje kuka nit kroz drugu petlju, подтягиваем ga na udicu. Nakon toga ulazimo kuka u prvu petlju i вытягиваем na njega treću petlju. Hvatanje im nit провяжем sve tri petlje.

Skrenite pletenje na 180 stupnjeva u smjeru kazaljke na satu. Unesite kuka na vrhu za dvije полупетли zadnje vezane petlje. Uzmemo kuka nit i насаживаем odozgo drugu petlju.

Onda цепляем dva полупетли već s bočne strane čipke. Хватаем nit i перекидываем na njega treću petlju. Onda opet провяжем sve tri petlje, ne zaboravljajući uhvatiti nit.

Nakon tih manipulacija povratak naša kreacija oko 180 stupnjeva. Sa gornje strane цепляем dva полупетли. Hvatajući kuka nit, povucite na udicu drugu petlju. Tip ga s bočne strane po tri полупетли i hvatanje nit, povucite se na njega treću petlju. Провяжем sve tri petlje.

Вяжем na željenu dužinu, ponavljajući korake nakon što je drugi preokret pletenje i do kraja. Naša široka gusjenica je spreman!

Široki kabel Гусеничка: video radionica

Kabel-icord

kabel 5

Kabel-icord — to гусеничка vezane krakova. Vezica ima tri identične granice i on je isti sa svih strana. Jedinstveni svojom elastičnošću. On je pružio kao bend.

Općenito, tu su i automobili, opor kao rope, međutim, da postoje ljudi kojima je to zanimanje donosi pravi užitak. Osim toga, pletenje možda i kukičanje.

Povezati sa tri zračni spojnica lanca. Predstavljamo kuka u drugu petlju, подцепляя nit i drzi ga. Zatim uvesti u sljedeću petlju, povlačenjem nit. Dobili smo tri petlje, dva od njih na lijevoj strani naplatiti kukičanje i провяжем nit kroz ostatak petlje. Naplatiti drugu petlju, baš провяжем kroz nju nit i isto radimo s treće. Dalje je ponoviti cijeli postupak dok se ne dogodi гусеничка potrebne duljine!

Video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: