Kako plesti krakova платочную вязку — foto i video MK s opisom

Платочная vezanje – jedan od najvažnijih jednostavna, brza i univerzalnog načina pletenja! Jedan od glavnih njegovih prednosti je u tome da ona izgleda potpuno jednako s obje strane, i, osim toga, ona je dovoljno gusta struktura i savršeno drži oblik, pa je sasvim prirodno da ovaj tip kukičanje je bio omiljeni našim bakama. Možete ga koristiti kao kada se radi o krugu, tako i kada je brijest. prirubnicom. U ovom master class ćemo novak мастерицам koji žele naučiti plesti od nule, što odgovara krakova платочная obvezujuća i još jedan, ne manje popularan izbor – чулочная obvezujuća.

Kako se izvodi платочная obvezujuća?

Sve vrlo jednostavno! Za početak, trebamo birati-govorio je potreban broj petlji. Nakon lica petlje. Od njih i presavijeni list: i изнаночная, i prednji dio. Postoje dvije mogućnosti za pletenje petlje: klasični i «бабушкины». Razlika između njih je mala – klasične petlje smo провязываем za prednju stranu, a «бабушкины» – za leđa, ova opcija daje više udoban platnu. Na taj način može napraviti niz proizvoda, koristeći платочную žlice. – šalovi, veste, haljine, kao izravan prirubnicom, tako i u krug, sve ovisi o Vašoj mašti.

Klasična petlja krakova. Korak po korak lekcija i opis. Program rada

Kao i obično, samo prvi кромочную sp, zatim threading sp. u drugom n..

Захватываем radnu nit i upisati ga u n..

Mi uzmu pređa, s druge strane platna.

3

Ostaje samo da se povuče sp s lijeve sp. i ona je spremna. Ne zaboravimo i skinite najnoviju petlju u redu kao кромочную!

Predložio ispod lekciju jasno će pokazati kako se radi изнаночная i prednja petlja klasičan način:

Kako plesti «бабушкину» petlju krakova? Majstorski i opis. Program rada

Tip senzoru na sp., ne zaboravite da uklonite prvom sp kao кромочную. Imamo radnu nit za buduće prirubnicom; uvesti спицу za stražnji zid sljedećem sp, kao što je prikazano na slici:

Dalje цепляем radnu nit pokretima odozgo prema dolje i протягиваем joj se u n..

5

Gubitak na desnu sp..

6To je sve naša petlja «bake» način je spreman!

Također možete gledati video lekciju, u kojoj se smatra pletenje изнаночных i lica petlje «bake» način:

Važno! Ako radimo u krug, кромочные ap mi ne koristimo!

Чулочная obvezujuća. Kako plesti? Majstorski i opis

Чулочная vezanje razlikuje od платочной samo činjenica da se ovdje, mi idemo iz redova lica i изнаночных петелек. U tom slučaju, изнанка i prednja strana će se razlikovati. Ako smo žlice. u krug, изнанка uvijek mora biti unutra!

Dakle, na sp. imamo već набрано određeni broj n.. Za početak pletenje провязываем prvi red desne šarke za prednju stranu, kojima smo naučili ranije (vidi dijagram i opis gore), ne zaboravite pucati prvi i zadnji sp kao кромочные. Onda smo skrenite posao i već ovaj рядочек radimo изнаночными eyelets. Kako to učiniti? Vrlo jednostavno! Slijedite opisima i gledajući svoje korake sa slike ispod.

Opis

Kako je počela uzimati кромочную petlju, radna nit treba uvijek biti ispred спицей.

U sledeću petlju s desna na lijevo pod radnu nit uvesti sp..

Lagano desnom sp. подтягиваем petlji na rubu lijeve sp. dakle, da radna nit je pokazao lijevo od desnog sp..

Od vrha prema dolje desnom sp. захватываем radnu nit.

Izvucite ga prometom od sebe kroz pet. na lijevoj sp..

Prometom na sebe uzimati pet godina. s lijeve sp.. Na desnom sp. dobili smo novu petlju s узелком od temelja – to je изнаночная petlja.

Dakle, treba nam pletu niz do kraja. Zatim opet niz, desne, a zatim niz изнаночными i tako dok ne stignemo na željenu veličinu proizvoda.

Jasno proces rada na чулочной viskoznog prikazan u ovoj lekciji:

Вышеизложенная shema, opis i tehnika će Vam pomoći da hrabro plesti šalove, veste, čarape, kape. Ove tehnike se primjenjuju apsolutno u svakom od tih slučajeva. Malo pažnje, praksu i upornost, a vi ste majstor da ih dovoljno brzo. Nadamo se, naš lekcija će Vam pomoći u osvajanje žbice i vunene клубков.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: