Godišnji top kuka sa shemama i opis

Ljeto – vruće i mnogim najomiljenijih vrijeme godine. U tom razdoblju ljetnih kukičane majice uživa veliku popularnost. Oni su lagani i udobni, dobro štite od vrućine i lijepo izgledaju. Godišnji top kukičanje shema i opis u našim redovnim članku.

Izbor pređe godina topik

Pređa na ажурный topik kukičanje je bolje odabrati хлопковую, ali mikrovlakana i posteljina previše pametan izbor. Ниточка mora biti тоненькой, onda je proizvod uspjeti nježna i lijepa. Možete ga pokupiti, proučavajući opis na naljepnici / etiketi. Za rad potrebno 150-200 grama pređe u zavisnosti od veličine gotovog proizvoda.

Top, vidite na slici, izrađena od pređe Пехорка Ažur. Težina мотка 50 grama. Dužina niti u мотке 280 metara. Kuka 1,5 mm.

Kao opcija, topik na ljeto može vezati i od pređe Alize Miss, Alize Miss Batik, Alize Miss Melange,YarnArt Lili, YarnArt Paris, YarnArt Tulip, YarnArt Violet i drugih.

Pletenje кокетки majice

Godišnji ажурный top stane kukičanje odozgo prema dolje. Na temelju sheme, flert izvodi u 23 broj. Raport uzorak je 12 petlje. To treba uzeti u obzir pri zapošljavanju petlje nadzemnog opskrbnog razloga. Njihov broj treba biti takav da glava slobodno se održavao u prsten.

Kao što se vidi iz sheme, godina topik izvodi s petljama i столбиками s накидом. Detaljan opis slijedi u nastavku.

Delikatna školjke na topik – opis s programima

Kada završite pravljenje кокетки, nastavite pletenje переда i naslon. Glavni uzorak majice – delikatna školjke. Njihov opis i shemu imaju mnoštvo varijacija izvršenja.

Vidite na slici ажурный top izvršiti kukom po shemi, iako su u nastavku. Raport uzorak čini 10 petlje. U radu sudjeluju čunjeve s накидом i zračni petlje.

Evo sheme po kojima se može izvršiti pletenje majice za ljeto. Male varijacije u izvedbi uzorak omogućuju vam da dođete do toga, da je topik može imati drugačiji izgled. Mijenja se broj zračnih petlje u temelju školjke, između njih, kao i ispunjavajući njihove bliže ili dalje jedni od drugih, vi ćete dobiti novi zanimljiva slika.

Koristeći različite sheme, može se napraviti kukičanje različite delikatna majice za ljeto.

Klica za vrhovima s koketa

Za ljetne majice s koketa nije vuklo natrag, a горловина nije zabio u vrat, trebate povezati klica. S njim naslon malo duže переда, i zbog toga, otvor sprijeda padne dolje. Uostalom, горловина вязаных proizvoda sprijeda i straga razlikuje se po dubini. Napraviti klica pomaže opis.

Za obavljanje ростка dioba ukupan broj petlji, primljene nakon toga, kao flert na godišnji top završi, 4 (mora biti isti broj naslona, переда i vrećice) i обрываем nit. Dalje kukičanje je potrebno nastaviti samo naslona na šarkama. Dubina ростка individualno i ovisi o stupnju сутулости osobe. To može biti od 3 do 5-ti vidi Za pletenje majice za ljeto dovoljno 3-x serija školjki.

Dovršili pletenje majice za ljeto

Nakon izvođenja ростка nastavite do glavnog tijela proizvoda, koristeći opis. Kad završite pletenje zadnje linije, ispunjavamo kukičanje lanac od 20 zračnih petlje za uređenje armholes, spajajući ga naslon i prije dresu. Dalje radimo niz uzorak ispred i još jedan lanac od 20 zračnih petlje. Joj povezuje kružni niz na leđima.

Dužina naslona + duljina prvog armholes + dužina переда + dužina drugi armholes čine obim grudi majice za ljeto, od kojih zavisi veličina proizvoda.

Kukičanje i dalje pivotiranje redaka u krug uzorkom od školjaka, opis navedenih iznad. Područja za пройм je također uključena u ажурный uzorak. Kad ljeto topik dostigne željenu dužinu, nit обрываем i sakrili ga na kraj.

Lijepa ljetna кофточка, napravio je svojim rukama, zadovoljit će i uljepšati vas. A užitak možete dobiti ne samo od njenog nošenja, ali i iz procesa pletenja.

Kako vezati topa kukičanje video majstorski

Nadamo se, naši krugovi pletenje će vam pomoći u kreiranju najljepših ljetnih топиков. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: