Dvo-boja uzoraka krakova sa shemama i opis

Dvo-boja uzoraka-govorio je popularna već neko vrijeme. Oni su posebno dobri u ispunjavanju dječjih stvari, варежек, čarapa i кофточек. Uz njihovu pomoć, pletenje postaje zanimljivije, a proizvodi ljepše. Dvo-boja uzoraka krakova shema i opis će vam pomoći u ispunjavanju jedinstvenih remek-djela.

Pčelinje saće

Platna pčelinjim сотами ispada mekan, voluminozan, s dobro izražen olakšanje. Uzorak je posebno dobar, ako pletenje obavljati konac dvije boje. Za rad potrebno je skupiti paran broj petlji. Prvi i zadnji petlja кромочные. Prvo pucati, a zadnji провязываем licem u osobne i krivu stranu u изнаночных linija.

Prvi rv вяжем, naizmjenično 1 osoba. i 1 изн. petlju, počevši od krivu.

Opis obavljanje drugog godine Изнан. провязывать krivu stranu, накид, uklonite prednji okvir. Tako završiti niz. Prije кромочной spojite pređa druge boje i провязать dva koncem.

Treći od вяжем drugi bojom na sljedeći način: lica., samo накид, pojedinaca. Pri tome накиды na спицах će biti druge boje, za razliku od провязанных.

U četvrtom godine ispuniti takve akcije: изнаночная petlja, накид uklanja od sebe, tako da nit je prije posla, opet изнаночная. Tako провязываем sve petlje.

U petom rv promijeniti boju pređe na prvu. Prednju ušicu i накид провязываем zajedno lice, изнаночные krivu stranu. Dakle i dalje pletenje do kraja linije.

Šesti, sedmi, osmi i deveti od вяжутся kao i drugi, treći, četvrti i peti, ali s pomakom rapport. Na početku šeste radimo накид odmah nakon кромочной, dalje вяжем prema sheme na slici gore. Na kraju retka prije кромочной bi trebao izaći изнаночная petlja. Ostatak redovima вяжутся po opisu s obzirom na pristranost.

Kompletan raport uzorak je 8 рядочков s drugog na deveti. Prvi je bio pomoćni, a u raport on nije uključena u cijenu. Dalje ponavljamo pletenje sa drugog reda.

Boje zvijezde

Ova slika je vrlo zanimljivo izgleda na кофточках. To je više prikladan za stvari vezane za djevojčicu.

Raport uzorak čini 4 petlje plus 3 za simetrije. Oni su potrebni da bi starleta se nalazila u raspoređen u redu. Za početak pletenje, žbice tip broj petlji, više od četiri, plus 5 (3 smjene slike i 2 кромочные). Кромочные petlje вяжутся u ljudi. i изн. planu lice i krivu stranu, respektivno. Boja niti se mijenja svakih dva retka.

Prvi rv ispunjavamo tako: prva petlja prednja, zatim od drugog je potrebno učiniti tri petlje. To se obavlja na sljedeći način. Провязывается jedna prednja, petlja se ne skine s lijeve žbice. Na desnoj radimo накид i провязываем u drugu petlju još jedan čovjek. Dalje ispunjavamo tri osobe. i još jednom провязываем od jedne petlje tri. Tako radimo do kraja niza.

Drugi od stane konac druge boje. Prvi изнаночная, sljedeće tri snima непровязанными tako da radna nit se nalazio prije posla. Dalje idu tri изнаночные i opet tri petlje, koje je potrebno ukloniti. Završili na drugom mjestu.

U trećem godine krećemo prema ispunjenju sljedeći krug. Nakon кромочной treba провязать dvije petlje suočiti s nagibom udesno. Za ovu jednu petlju перевешиваем. Dalje jednu petlju pucati, ostavljajući nit na poslu i radimo povlačenje – jednu petlju uklonili, drugi провязали lice i pružio kroz снятую. Sljedeće вяжем lica i ponavljamo sve početku niza. Tako i dalje pletenje do kraja linije.

Za četvrte godine ponovno se mijenja pređa na prvi boja. Ispunjavamo ga ovako: tri изнаночные, jednu samo, ima thread prije posla.

Od petog do osmog g. izvršavanje radnje, kao i od prvog do četvrtog. Samo proizvodimo odstupanje uzorka, kako bi zvijezde odlazile u raspoređen u redu. Za to početi rad sa tri lica, nakon čega je iz jedne petlje вывязываем tri. Sljedeće linije obavljaju se u skladu sa shemom s obzirom na pristranost.

Pita dvo-boja karo

Ovaj uzorak u dvije nijanse-govorio je vrlo sličan jacquard, ali ga pletenje se obavlja putem snimljenih petlje. Tako da je vrlo jednostavno izvršiti, ne zahtijeva posebne vještine i idealan je za početnike.

Za rad se koriste dvije boje teme, koje se razlikuju u svakom рядочке. Raport slike po širini iznosi 14 petlje, na nadmorskoj visini od 14 redova. Stane on običnih ljudi. гладью. Čine ga možete uz pomoć sheme.

Dogovori za čitanje dijagrama sljedeće. Prazan okvir označava klasičnu prednju petlju. Kvadrat s dvije paralelne horizontalne linije – naplaćivati непровязанной prozorčić, radna nit za rad.

Jer pastile вяжутся u krug, onda ih se može primijeniti za rukavice ili čarape.

Bilateralni obrasci — opis pletenje

Vrlo zanimljivo izgledaju proizvoda, koje izgledaju jednako s obje strane. Oni mogu biti delikatna, ravne, u obliku pletenica ili guma. Možete ih primijeniti prilikom izrade šalove, снудов, накидок i кофт koje namjeravate nositi застегнутыми.

Delikatna bilateralni uzorcima krakova u obliku guma šik će odgovarati za šalove, шалей i različitih komada odjeće. Slika izgleda drugačije na pređa različitih debljina. Pletenje se provodi prema shemi prikazano u nastavku.

Za početak treba upisati broj petlji, više od četiri plus dvije кромочные. Raport stane na sljedeći način: dvije osobe., jedan накид, next petlja uklonjen. Dalje провязываем prednju i протягиваем preko снятую, držite. Izvršavanje ove akcije do kraja niza. Переворачиваем pletenje i sve naknadne redovima izvršiti na isti način.

Двухцветных uzorcima za pletenje-govorio je vrlo mnogo. Izabrali smo najzanimljivije uzorcima s programima, tako da se možete s njima upoznati.

Da bi bolje razumjeli proces pletenja takvih ukrasa, nudimo vam pregled nekoliko video.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: