Вяжем-govorio je delikatna čarape sheme i video sa detaljnim opisom

Pletene čarape, tople i domaći pozivajući apar, dobro согревают u hladne zimske dane. A ispunjeni ажурным prirubnicom, oni su još uvijek i bit će oduševiti svoju hostesa prekrasnim uzorcima. Izrađeni su od vune pređa, oni će biti vrlo toplo, ne gledajući na svoju vanjsku lakoću i prozračnost.

Modela i mogućnosti ажурных čarapa mnoge. Shema i opis pletenje dostupni svima. Jedan od njih je nježne bijele čarape s uzorkom’.

Početak rada

Kako bi se povezali kao čarape trebati 100 grama vlakana bijele boje 75% vune i 25% poliamid dužine мотке 400 metara. Kao alat koristiti чулочными krakova br 2,5. Izračun petlje, opisanu u nastavku, napravljen za 38-39 veličine gotovog proizvoda. Rad se obavlja u toj sekvenci. Počinjemo s guma, onda dolazimo do peta čarapa. Nakon toga вяжем rizma i dovršili stvaranje мыском.

Početi treba s skup petlje, podjelom ih na спицах na sljedeći način: na prvom biranje 16 petlje, na drugi – 13, treći – 15, a na četvrtom mjestu, kao i na prvoj, bit će 16. petlje. Samo 60 komada. Dalje je potrebno povezati 6 relativna рядков gumicom 1×1. U zadnjem redu, morate dodati 1 krivoj petlju nakon prve petlje na drugoj jednu od vanjskih žica kotača. Dakle, na njemu će ih 14, a samo 61 petlja.

Dalje, pletenje i dalje glavni uzorak, prikazanim na slici. Slika sheme pletenje u nastavku.

shema pletenje ажурных čarapa

Gornji dio čarapa i peta

Povezujući 13 cm ажурного uzorak, vrijeme je da se krećemo prema ispunjenju pet čarapa. Učinio je to na sljedeći način. Провязав do kraja sve petlje na trećem jednu od vanjskih žica kotača, morate skinuti na nju prvu petlju četvrti,довязав druge petlje lica гладью. Dalje, na prvoj vezati jedan put 2 petlje zajedno. Petu вяжем укороченными redovima na 30-ak петельках prve i četvrte krakova, slijedite upute u nastavku.

Stopala i мысок

Nakon završetka pletenje peta se krećemo prema ispunjenju stopala proizvoda u kružnim redovima. Pri tome se na prve i četvrte спицах će prednja vode, a na drugi i treći, i dalje pletenje ажурным uzorkom s’. Potrebno je uzeti u obzir da zadnji petlju treće treba plesti lice.Провязав dakle 20 cm, nastavi pletenje čarapa lica гладью, odlazak na ispunjenje мыска. U prvom kružnim broj lica pletenje postavite šarke na спицах, skinite jednu sa treće na drugu. Dakle, na svakoj će biti po 15 petlji. Nakon toga završili čarape вывязыванием мыска upute.

Lijevi čarapa moraju povezati simetrično desnom jedina razlika je u tome što uzorak počinju sa 16 petlje, nalazi se na četvrtom jednu od vanjskih žica kotača, nakon čega slijedi plesti petlje prvi, drugi i treći. Kad završite, ne zaboravite da se konsolidirati i sakriti nit i oprati proizvod.

U cjelini, proces izvršenja rada za ажурных čarapa ne razlikuje od pletenje običnih. Stvaranje ажура zahtijeva određene vještine i sposobnosti, stečena prije. Ako već imate iskustva, zadatak koji se može nositi bez problema. Odmor delikatna čarape, izrađene bijeli konac će dobro raspoloženje i omogućuju elegantno izgleda u kućnom okruženju.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: