Чулочная vezanje krakova sa sheme, opis i video majstor klase

Naučiti plesti krakova uopće nije teško. Za to je potrebno savladati nekoliko osnovnih elemenata. Ostali uzorci вяжутся na temelju njih. Za početnike рукодельниц izuzetno je važno svladati, to je njihov prednja petlja изнаночная petlja i накид. Početi učiti pletenje treba s najjednostavnije vrste žica, na primjer od чулочной obvezujuća. Чулочная vezanje krakova shema opis pletenje ćemo pogledati u ovom članku.

Чулочная pareni

Zašto чулочная obvezujuća? Da, zato što чулочная obvezujuća je jednostavan i idealan je za uvježbavanje провязывания lica i изнаночных petlje. Možda će vas zanimati i podrijetlu imena tog žica — zašto чулочная? Nadkoljenice, ako plesti ih bez uzoraka, uključuju upravo na taj način. Na kružnim спицах sve redove izašao povezana lica гладью, jer sve redove вязались osoba. šarke bez dužnosti. Takvo platno se može nazvati трикотажным.

Чулочная vezanje — striping lica i изнаночных serija. Na kraju, ispada da jedna strana će u potpunosti obavljati samo desne, a druga strana samo изнан.itd.

Na ovoj slici vidite rezultat obvezujuća. Prednja vode — to je strana, gdje je sve petlje povezane osobe. petljama, a изнаночная vode — to je strana, gdje изнаночными.

Shema kukičanje je vrlo jednostavan. Na slici ispod možete vidjeti striping redova jedne vrste petlji.

Prilikom kružnog вязке redovima ne izmjenjuju, kao i pletenje ne okreće, a ide na jednu stranu. To je vrlo važan trenutak.

Изнаночная petlja prednja petlja i накид

Hajde podsjetimo kako je вяжутся sve osnovne elemente.

Počnimo s lica. petlje. Grafički je to prikazano na slici. Postoje dva načina — hallu i klasični. Svaka вязальщица odabire onaj koji je primeren joj, ili onaj na koji je ona navikla. Ako je to shema, opis, ispod pletenje osoba. pat. obično se ima u vidu klasični način провязывания takvih petlji.

Sada pogledajte kako je potrebno učiniti изнаночный petlje.

Pažnja! Osobe. petlja treba провязываться za stražnji zid, a изнан.ja sam za prednje. Ako se ne pridržavaju ovog pravila, onda petlje će прекручиваться.

Sada ćemo govoriti o набросах. Oni dolaze u dva oblika — ravne i natrag. Na slici možete vidjeti da накид drugačiji izgled petlje na žbice.

Ako možete naučiti brzo i pametno plesti ove tri stavke, onda se može reći da je prvi korak ste već savladali. Ostaje samo vježbati i usavršiti svoje vještine.

Opis pletenje

Zapošljavanje bilo koji broj petlji na žbice. Prvi broj вяжем krakova lica. petljama, drugi red вяжем изнан. petljama, treći opet čovjek. i tako dalje do kraja obvezujuća.

Pogledajte na slici, što je posebno kada вязке чулочной viskoznog.

  1. Nih proizvoda završio u stranu prednje strane. To je zaista tako. Ponekad se ova značajka koristi posebno za pletenje raznih proizvoda, kao što свитеров. Da bi se to izbjeglo, potrebno je učiniti spustu drugi viskozan, u kojoj je l. p. i iz.itd. izmjenjuju ili обвязать nih kuka.
  2. Prednja strana glatka, a изнаночная reljefnih.
  3. Rub proizvoda završio.

Za pletenje чулочной viskoznog odgovarao bilo pređa, ali posebno dobro izgleda proizvoda vezanih krakova od секционной pređe.

Na primjer ovaj džemper, opis kojeg smo dali u ovom članku.

Чулочной viskoznog od секционной pređe se može vezati ovako lijep ženski снуд.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: