Вяжем krakova vunene čarape s programima s opisom

Vunene čarape su odavno postali ne samo da je topao i udoban element odjeće, ali i pretvorio se u njezin kreativni element. U stilu swing, энтерлак, patchwork, čarape — morski – koliko mnogo različitih vunene čarape se mogu vezati! U trgovinama stvari ručnog rada, na primjer u stilu patchwork su skupi, ako želite, možete ih napraviti sa svojim rukama. U ovom se članku opisuje kako obične, tako i neobične čarape-govorio je shema s opisom različitih tehnika i uzoraka za iskusne i početnike мастериц s detaljnim uputama.

Kako vezati vunene čarape-govorio je svojim rukama — korak po korak uputstvo

Kako bi plesti čarape trebati skup носочных žbice i vuna. Veličina krakova mora odgovarati debljini pređe. Obično na svojoj ambalaži pisati preporučeni broj krakova. Tople čarape svojim rukama bolje ostvariti pređe od vune, za snage po вывязывании peta možete dodati x/b ili sintetički konac. A koliko postoji opcija pletenje: i po stilu, i na modelima, kratke ili duge, u boji, u ravnici ili na pruge. Za početak odredite veličinu. On mora čvrsto облегать nogu,tako da, uzimajući мерку, potrebno je čvrsto обтягивать potkoljenici i tako čarape ne bi trebao biti previše kratke. Odrediti koliko je potrebno petlje. Za to se mjeri сантиметровой trakom krug noge u samom tankom mjestu iznad gležnja (vrat), minus 1 cm i pomnožite tri. Dobiveni broj zaokružiti do brojke od po četiri.

Tabela veličina za izračun petlje

Tabela veličina za pletenje na dvije kružne спицах

9

Tabela veličina za pletenje dječjih čarapa

Tabela veličina za pletenje spirale čarapa

Opis sheme pletenje dječjih čarapa

Za nju je potrebno oko 50-70 g pređe od vune i чулочные žbice broj 3.

Pletenje čarapa početi sa skupa na dva sp. 32 p. Провязываем 1 godine, desne, a istovremeno i istovremeno распределяем na 8п. na 4 sp. Da biste prikvačili prsten, tie radnu nit i nit koja ide od kraja biranih petlje. Dalje u krug gumicom 2лиц. na 2 изн. Vunene čarape su povezane svojim rukama, mogu biti visoki ili kratke, odnosno određena dužinom guma. Ako trebaju kratke, povezujući oko 5 cm, idite samo lica petlje. Провязав 1,5 -2 cm, nastavite вывязыванию peta.

Za ove petlje s dvije sp., polovica od biranih – sve to 16 sp — prenesemo na jedan i dalje desne. Ostatak sp ostaju dok se izvan posla. Провязав 12 godine dioba petlje na tri dijela — 5, 6,5 sp i Dalje вывязывать, u svakom лицевом godine убавляя petlje na rubovima središnjem dijelu sa 6 sp prvi i posljednji провязывая zajedno sa susjednom s ekstremnim dijelova lica. Tako radimo, sve dok nas ne ostaje na sp. 6 p.

S pet stranaka za кромочные petlje tip sa svake strane 6-8 sp Njihov broj trebao biti dovoljan da nije bilo дырочек pri zapošljavanju, i prijelaz je izgledao lijepo. Podjelom birani na obje strane petlje i 6 p. je ostao na petom po dva sp., bavimo – koliko je potrebno smanjiti. Na svakoj od sp. mora ostati na isti petlje, kao i na prva dva, tj. na 8 komada. Убавку radimo, провязывая dvije ekstremne desne.

Вяжем чулочной гладью na željenu dužinu. Dalje formirati мысок, što strmom spustu. Провязываем 1 sp ekstremne dva drugoj i trećoj, četvrtoj i prvi sp. Kada će ostati do 1. sp, threading kroz njih konac, umanjujemo ga na krivoj strani, обрываем, затягиваем i fiksiranje. Drugi вяжем na isti način. Može se izvršiti kao dječji носочки krakova u šarenu traku, ali treba paziti da ne bi dugo протяжек niti na pogrešnoj strani – oni mogu smetati. Završiti pletenje čarapa! Sada znate kako da se odnose na čarape krakova.

Shema s opisom

Dječje čarape na pruge: video radionica

Spiralni vunene čarape — opis za početnike

Spiralni čarape вяжутся dovoljno jednostavno i pri tome izgledati vrlo zanimljivo. Razmotrimo jednostavan vodič ženske vunene čarape, raspoloživu za početnike knitters. Slatka visoki spiralni вяжутся svojim rukama bez вывязывания peta. Kroz uzorak je on čvrsto облегает nogu. Koliko je potrebno spojnice — računajući po samom širokom mjesto stopala, u području pete. Ona mora biti višekratnik od 12 ili 16 (ovisi od odabranog uzorka-3лх3из. ili 4л. х4из.) Prvi broj вяжем, desne, dijele na 8 senzoru na sp. Вяжем 2-4 cm gumicom 2×2. Dalje stane u cilindar točno na željenu dužinu do мыска. Uzorak – striping 3 osobe. s 3-me изн. rasporedite na 1п. u svakom sljedećem redu – prema shemi na tablici.

Довязав do malog prsta, počinjemo убавку.

1p. – svaka prva dva лицев. sp провязываем jedne osobe.;

2p. i sve parne – očigledno je uzorak;

3р. – svaka prva dva изнан. sp вяжем 1 изн.;

5 g. – kao prvi;

Završiti убавлять, kada se na svakom sp. ostaje na dvije petlje. Odsječeni nit, протягиваем kroz preostale petlje, umanjujemo unutra, fiksiranje. Drugi odgovara simetrično, tj. sa sajlom na drugu stranu.

Važan trenutak: nakon pranja kao čarape treba sušiti закручеными u obliku spirale, tako da uzorak ne protežu.

Visoke ženske čarape spremni!

Boje čarape u stilu swing — opis za početnike

Ovo je jedinstvena tehnika sa заимствованной glazbene terminologije. «Swing», znači meškoljenje. Neobično lijepe ženske čarape swinger s glatkih linija i prijelaza boja вяжем svojim rukama u posebnom tehnikom: striping strofa i pauza. Kitica – građevinsko zemljište žica s kratkim nizovima, povezane платочной viskoznog. Ona se sastoji od clock ciklusa, svaki od kojih se sastoji iz dva reda, s pomakom kratkog niza. Dužina melodije je određeni broj pet. Ritam pjesme pokazuje kakvu takt je potrebno ispuniti. Pauza — dugim redovima, hodaju duž cijelog posla, odvajaju jedna strofa od druge. Вяжутся kao čarape krakova чулочной viskoznog.

Za swing 32-33 veličine potrebno:

  • po 50g boja pređe u tri nijanse za strofa i 50 g četvrte boje za stanki;
  • 2 para krakova kružne broj 2;
  • 8 tamne i 8 svijetle engleskih igle.

Ritam melodije: 2,2,2,2,2,2,2

Dužina melodije: 15(15)15пет.

Pauze: 1 dvostruki niz платочной viskoznog; strofa svijetle i tamne.

Stop

Pređe za stanki upisati na komplementarnu nit 26 pet godina. I povezati petu — bumerang s 8п. u centru, za srednji dio провязать 42 godine платочной viskoznog. Мысок čarapa s 8-yu петл. na sredini izvesti kao petu. U trag. lica. godine upisati 2п. na spoju мыска i srednjem dijelu stopala, 26 sp, ravnomjerno убавить 3п., na kraju godine upisati 2п. na spoju srednja. Dio stopala i мыска. Ispada 27п. Razbiti nit.

Swing-pletenje

Birajte 42п. na komplementarnu nit, 1л. godine pređe za strofa. Dalje birati 2п. na spoju dijela pet, 28п na rubu srednjem dijelu stopala i povezati 1п мыска lica. Samo 73п. изн. sp Last petlju провязать na 1п. u zdjelu.

Uspon na prednji dio prirubnica čarapa ljuljačka

Вяжем strofa: prednja linija – 34 sp, skrenite, postaviti tamnu pribadaču. Vezati melodiju — 15 sp Vratiti, uhvatiti svjetlo заколкой. Dalje – na 2пх7, ne довязывая 2п изн. broj, na kraju – продеть lećastom glavom. Završiti strofa od lijevog ruba, провязав изн. prema лицев. spojnica. Stanka.

Dalje naizmjenično svijetle i tamne strofe sa stankama. Čarape u stilu swing spremni!

Čarape u stilu энтерлак — opis za početnike

Pletenje čarapa svojim rukama u stilu энтерлак ima svoju posebnost — oni вяжутся вкруговую, bez pet. Sastoje se od jednostavnih i ponavljajućih elemenata, выполнимых bez rada čak i početnici. Za razliku od klasičnog izbora, početak obvezujuća энтерлак – s мыска. Birajte 5п., 10р., кромочных mora biti 5п. Kroz njih dobivaju 5п. i вяжут sljedeći okvir. Polijetanje petlju u изн. niz nit treba baci naprijed, da кромочная petlja ne перекрутилась. Nakon usklađivanja idite na pletenje na 7 kvadrata lijevo, 7кв. –desno. Вяжем čarape энтерлак na predloženi uzorku. S gornje strane može biti uređena kuka.

Postoje još uvijek vrlo zanimljive mogućnosti pletenje:

u tehnici patchwork – obojene trokuta i pravokutnika prema, obično dvije boje. U patchwork slika je definirana veličinom boje sekcije pređe. Posebno impresivno izgledaju patchwork, izrađene od ovčje vune. Patchwork, povezan ромбиками:

∗ koliko različitih opcija boja i dezena, duge i kratke, na pruge i sa uzorkom. Na primjer, neobične čarape — psa – za ljubitelje morskih predatora. Strašan morski pas, вцепившаяся korak:

Ili kreativne ženske majice u boji арбузные:

A kako vam se kao zabavne kratke čarape — tenkovi :

A za jako lijen je poseban uređaj — mašina, bez krakova. Za to će vam trebati samo kuka, pređa, pa i sama mašina. Proces je vrlo jednostavan, nositi se s njim, čak i dijete.

Kao što vidimo, pokazujući maštu, nakon što je proveo malo vremena, čak i početnici рукодельницы mogu svojim rukama povezati tople i lijepe čarape različitog stila, koji će se zagrijati i razveseliti u hladnim vremenskim uvjetima. Koliko topline kao čarape će svojim vlasnicima za zimu!

Shema čarape s geometrijskim oblicima

5

Kratke čarape sa žice: shematski prikaz i opis

57b27124a642e

Shema: izbor

Bijele kratke čarape s opisom

6

Nadamo se da će ovaj članak pomoći će vam vezati neobične vunene čarape-govorio za sebe ili svoje najmilije. Sretno vam pletenje!

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: