Modeli i sheme брюггского čipke kukičanje

Tehnika kukičanje je stvaranje simulaciju različitih vrsta čipke. U članku «брюггское čipka kukičanje modeli i sheme» mi gledamo tehniku pletenja čipke naziva u Europi Брюггской, a u Rusiji – Волгоградской.

Osnova za takvo pletenje postoji kontinuirano trake-trake. Njegova slobodna zavoja čine jedinstveni slika. Koristi se брюггское čipka kao каймы ili obradu bilo kojeg proizvoda. Također od njega možete napraviti lijep deke, krpe ili krpe.

Kukičanje glavna traka čipke s detaljnim programima

U ovom primjeru traka čipka se sastoji od 5 barova s накидом. U zavisnosti od modela, dužina i broj stupaca može se promijeniti.

Ako naizmjenično čunjeve s накидом i stanice, možete dobiti vrlo zanimljiv granice. Svaki niz mora početi lukovima za podizanje. Broj zračnog ovjesa, od kojih se oni sastoje, ovisi o duljini trake, kao i stil motiv.

Majstorski obavljanje trake брюггского čipka

1

Načini povezivanja towers traka s programima

Spojiti dvije trake брюггского čipke možete na različite načine – šivati preko ruba ili обвязать kukičanje петлевым šav. Zadnja opcija je bolji, kao i na proizvodu ne ostaje trag veze trake.

Načini povezivanja elemenata pletenje

2

Kukičanje bujne stupove u кружеве

U ovom modelu pletenicu samo dva reda bujne stupove. S obzirom na reljef uzorak koji ih obavljaju na temelju 9 petlje.

Najčešće je takav uzorak koriste pletenje шапочек, šalove, rupčići.

Izvršenje веерной pletenicu

Uzorak ovog modela pletenicu vrlo sličan uzorak od bujne stupove. Međutim, u ovoj varijanti брюггское čipka više delikatna zbog toga, da je središnji luk se sastoji od dvije petlje, a ne jednom.

Веерную pletenicu možete koristiti za volanima proizvoda ili pletenje salvete.

Majstorski kukičanje čipke kružnog oblika

Ovaj model pletenicu se širi i sužava, tvoreći u sredini motiv s pico.

Je čipka, osim ostalog namjene, idealan je kao oznake za knjige.

Sheme izvođenja

Фантазийная тесемочка kuka s programima

Pletenja dati proizvod ekstravagancija. Posebno zanimljivo će izgledati, ako арочки smjestiti neujednačena. Ispunjavamo čipka od 14 petlje stanicama i bujne столбиками.

Idealan izbor za volanima za stvaranje izvanrednu sliku.

Čipka je svojim rukama: master klasa za početnike

Брюггское čipka od motiva «kamilica»

Prije početka rada, ostaviti 10 cm teme. Zatim вяжем lanac od 5 возд. pat. za prvi арочки. Dalje radimo 2 stup. s накидом, 1 l. pat. i 2 stup. s накидом u «хвостике», koji je ostavio prvi.

Nakon 5 возд. pat. podizanje početi plesti drugi red. U njemu radimo 1 stup. s накидом na sve šarke prethodnog reda, nakon čega je izvršiti još 5 возд. pat. podizanje.

I dalje kukičanje do 47 serije, a u tijeku je sljedeći broj присоединяем lanac na prvi red, a višak обрезаем nit.

Dalje, u središnjem dijelu motiv radimo zračne petlje, a zatim 4 накида. Zatim unesite kuka u 2 luka unutarnji dio trake i obavljati 1накид. Вытягиваем 1 petlja, završili u čunjevima s 4-me накидами, провязывая petlje 2 2.

Dalje вяжем pico — 4 air petlje i stavljanje čunjevima s 3-joj petlji od kuka. I dalje pletenje središnjem dijelu, dok se ne popuni серединка. Kada je posao će biti završen, učvrstiti nit.

Sheme izvođenja motiv «kamilica»

Брюггское čipka od motiv «čvor». Majstorski

Ostavljamo dio nit dužine oko 10 vidi Dalje вяжем prvu luku od 5 возд. pat. Na izvršenje dijela niti radimo 5 stupac накидом i 5 litara petar.

I dalje pletenje dakle do 25-og reda. 5 возд. pat. u 26-og i 28-m redovima će potrebno zamijeniti na 2 l. pat. i 1 veza. «bar», koji će ujediniti suprotno luk 2-og i 4-og reda i 2 l. pat. tako da možete priključiti i središnji dio čipke.

I dalje pletenje motiv do 47-og reda, a zatim присоединяем ga do 1-og reda. Nit obrezati. Ispunite središnji dio.

Вяжем 1 возд. petlju, a onda idemo stupac 2 накидами, stupac 3накидами i stupac 4 накидами. Unesite kuka u unutarnjim ne провязанные luk sa svake strane pletenicu. Na kraju nit učvrstiti.

Брюггское čipka za početnike

Брюггское čipka od motiva «trokut», вязаное kukičanje

Ovaj motiv ćemo plesti malo ne tako kao i prethodni. Radimo prvo lanac od 5 возд. pat., nakon toga dodajte još 5 возд. pat. za prvi арочки.

I dalje plesti u šesti petlji od kuka, naizmjenično redovima od 5 stup. s накидом i 2 stanica. Na kraju 7-og reda 2 возд.pat. i 1 stup.bez накида вяжем pod 3-me prethodnim domaćim арочками, tako da je ispalo kut. Još 2 kuta se izvršavaju dobro.

Kada će провязан 48-red, ostavljamo nit duljine 10 cm i обрезаем ga. Ovaj konac mi povezujemo šav «preko ruba» zadnji broj s umetnut lancem.

Prije početka popunjavanja motiv radimo возд.pat, a zatim вяжем 9 puta: 1 stup. bez накида 3 возд.pat. u početnu petlju; završili niz x stup. u prvi stup. bez накида, nakon čega вяжем dodatni veze. stup. u prvu luku.

U vrijeme izvođenja drugog kruga redu potrebno je povezati sve ne провязанные domaći luk dva столбиками s tri накидами zajedno. Završili kružni niz x čunjevima, povezanih u 3-yu od 3 возд.pat., zamjenjuje prvi stup. s накидом. Kada pletenje završi, nit obrezati.

Koristeći prikazane tehnike pletenja možete stvoriti takve iznenađujuće proizvoda u stilu Bruges.

13

Nabrojati sve mogućnosti nemoguće, ima ih mnogo. Zahvaljujući tome uvijek možete odabrati model koji želite povezati. Ili, pomoću modularnog sustava, stvoriti nešto novo, ekskluzivno.

Вяжем originalnu коккетку bruges

Брюггские zrak, delikatna proizvoda za dom i osobnu garderobu uvijek će izgledati jedinstveno i izvrsno. Strpljenja i inspiracije vam, draga рукодельницы!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: