Božićne igračke, izvezene kukičanje — snjegović, zvončić, čekić, bombon, jelka

Nova Godina je dugo očekivani odmor djece i odraslih osoba, jer u to vrijeme može dogoditi čudo, čudo. Poseban ugođaj, предпраздничное raspoloženje lebdi u zraku dugo do 31. prosinca. Ljudi počinju pripreme za blagdan unaprijed, čine obrta svojim rukama, jer je potrebno imati vremena pripremiti poklone voljenima, ukrasiti dom i pripraviti nešto vlakna. A dopunjen je mogao očekivanje će njegovi vezane igračke na božićno drvce. Plesti božićne igračke kukičanje je zanimljivo, uzbudljivo, jer samo kroz nekoliko sati rada ispasti slatka je, lijepa i mir ukras za Novu Godinu. Popularan danas je japanska umjetnost stvaranja kukičanje drago igračaka, a zove se амигуруми. Pogledajte ovaj master class i pobrinite se da je stvaranje takve igračke амигуруми uopće nije teško.

Draga-амигуруми

Napraviti lijepu stvar u svojim rukama vrlo lako, samo je potrebno strpljenje, a detaljan master klasa će biti dobar vodič u рукоделии. Svatko tko je u djetinjstvu pročitao dobru knjigu A. Гайдара «Paas i Huck», odmah će se sjetiti o tome kako momci su napravili novogodišnje ukrase svoje ruke. To su тряпичные lutke, male životinje, papir cvijeće, ukrašen srebrnim papirom kvrga… Ljudima se svidjela aktivnost i izazvao puno pozitivnih emocija. Još više će oduševiti pleteni kukičanje igračke, stvorio vlastitim rukama.

Snjegović-весельчак na božićno drvce

Jednostavna i lijepa igračka povezane s njihovim rukama, greje u vrlo teške mraz. Zanimljive sheme pomoći kako bi joj brzo i lako. Ovom razredu naučiti vezati zabavno Snjegović za Novu Godinu, veličine 25 vidi, A ako ga se stvari lako синтепоном ili синтепухом i priložiti nit, onda se može sigurno koristiti na božićno drvce.

Materijali

Za rad trebati akril pređe bijela, plava, tamnocrvena, crvena i crvena boja. Plesti snjegovića treba kukičanje, dok je najbolji u ovom slučaju će biti alat br 3. Također igračka trebaju naočale, a za svoje nosače ljepilo pištolj(ili bilo koje druge vrste ljepila). Za punjenje – padding poliester. To je tako jednostavno skup alata i materijala potrebno da bi se vezati za Novu Godinu originalnu igračku u tehnici амигуруми svojim rukama.

Opis posla

Torzo

Snjegović će вязаться dijelova, o čemu detaljno govori master class. Prvo плетем trup od plavim i bijelim pređe, onda glavu, olovke-noge i odjeća za Snjegovića. Rad započinje tradicionalno za sve igračaka амигуруми – s pletenje prsten. Početak pletenje plavu pređe.

1 g.: povezati prsten амигуруми: osvoji 5 zračnih petlje (v. p.) i stavite ih u prsten;

2 godine: plesti pruge bez накида (jušna b/n) ne radi dopune;

3-6 godine: u svakoj trećoj prozorčić učiniti premije;

7-9 godine: plesti žlice. b/n bez прибавок;snjegović 1

10 g.: idi na pređa bijele boje i plesti žlice. b/n.

snjegović 2

11-16 godine: žlice. b/n;

17 g.: u svakom trećem stupcu smanjiti petlju;

18 g.: bez dodataka;

19-21 godine: u svakoj drugoj prozorčić radi smanjenja. U ovoj fazi trup амигуруми je prepun синтепоном.

snjegović 3

22-23 godine: smanjiti petlje, zaključali nit i završiti pletenje. Master class stvaranje za torzo Snjegović je završen, sada je na red ostalih elemenata. Teško je vidjeti lijepu igračku za Novu Godinu, u toj pripremi, ali to je samo početak.

Predsjednik

1 g.: početi plesti glavu treba baš kao i trup, tj. vezati prsten амигуруми od 5. sp;

2 godine: plesti bez прибавок;

3 godine: svaki treći žlice. b/n napraviti premije;

4 g.: kako drugi red;

snjegović 5

5 g.: ponoviti shema 3 reda;

6-10 godine: вяжем bez dodavanja petlje;

11 g.: u svakoj trećoj petlje smanjiti na 1 столбику;

12 g.: smanjiti petlje u svakoj drugoj petlje;

13 g.: u svakoj prozorčić učiniti убавки. Zaključali nit i izrežite ga. Glava Snjegović je spreman.

snjegović 6

Noge

1 g.: noge plesti bijeli pređe. Biranje 4. p. i zaključiti u prsten.

2 godine: plesti žlice. b/n bez naknade;

3-4 godine: u svakoj trećoj prozorčić dodati 1 tbsp. s/n;

неговик 7

5-7 godine: bez dodataka;

8 godine: smanjiti na jednu petlju u svakoj petoj;

9 godine: kao i prethodni. Samo smanji svaku treću petlju;

10 g.: bez naknade;

11-12 godine: završiti pletenje kao što je opisano iznad.

Iste sheme pletenje drugi noge Snjegovića.

snjegović 8

Olovke

1 g.: početi ruku treba stvoriti rukavice. Za to će vam trebati da pređe tamnocrvena boja. Kukičanje biranje 3. p. i kombinirati ih;

2 godine: vezati 3 žlice. b/n;

3 godine: u prvi čunj na kraju dodati 1 tbsp. b/h i dalje plesti bez прибавок;

4 godine: isti kao i broj 2;

5 g.: plesti u krug, a na mjestu gdje bi trebao biti veliki prst, treba birati lanac od 5 v. p., zatim kukičanje konac se protežu u sledeću petlju i dalje plesti u krug;

snjegović 9

6-7 g.: bez naknade;

8-13 godine: bijela nit plesti u krug bez dodataka. Uspjeti ruku, koji se mora ispuniti синтепоном;

15-16 godine: smanjiti za jedan prozorčić u redu, učvrstiti nit i izrežite ga.

Opis ove sheme koristiti za stvaranje drugi olovke božićne igračke.

snjegović 10

Nos

Novi element igračke – to je nos. Za Snjegovića nos služi obična mrkva. Master class joj pletenje: uzeti pređa рыжеватого boje, birajte lanac od 3. sp Plesti u krug, a na kraju, smanjiti petlje, dajući nos oblik mrkve. Uliti detalj синтепоном.

снегвик 14

Odjeća

Kapa

1 g.: tamnocrvena pređe birati lanac od 4. p. i zaključiti u prsten;

2 godine, 4 žlice. b/n;

3-4 godine: u svakoj trećoj petlje učiniti premije;

5 g.: bijela plesti pređe žlice. b/n;

snjegović 11

6 p: baš žlice. b/n, ali samo pređe tamnocrvena boja;

7 g.: u svakom trećem stupcu učiniti premije;

8 g.: bijeli konac žlice. b/n na krugu, bez naknade;

9 g.: tamnocrvena plesti pređe kao niz br 6;

10 g.: bez dodatne troškove učiniti žlice. b/n. Stvari šešir синтепоном.

Kapa spreman, lijevo učiniti помпон, ali ne kuka. Za izradu помпона svojim rukama treba izrezati krug s rupom u sredini kroz koju je vjetar bijeli pređa u krug. Намотанные nit izrezati i uzeti konac onaj dio, помпона da unutar kartona kruga. Karton ukloniti, te dodati помпон na шапочке.snjegović 12

Шарфик

Sheme šal isti problem, kao i sve prethodne. Kukičanje, koristeći бордовую nit, upišite 4. p. i link traku dužine 20 cm Bijeli pređe učiniti бахрому, odnosno затащить na kraj šal.

snjegović 13

Remenje za gaćice

Kao zanimljiv pleteni remen za gaćice izgledaju originalno. Za njih je potrebno kukičanje prikupiti 15. p. i обвязать žlice. b/n s jedne strane. Na Novu Godinu Snjegović je gotovo spreman, samo ne treba zaboraviti još jednu pričvrstiti remen. A dalje će ne manje zanimljive sheme kukičanje igračke.

snjegović 15

Gumbi

Master class je detaljan opis u ovom slučaju nije potrebno jer je sve jasno i bez suvišnih riječi. Kukičanje birati lanac od 4. p. i stavite ih u prsten. Nit učvrstiti i usjeva. Gumbe mora biti 2.

Kompilacije

Igračka za Novu godinu gotovo spremni, točnije spremni sve detalje za nju. Dalje sheme pletenje ne treba, jer treba izgraditi pleteni predmeti. Kukičanje u ovom trenutku previše je ništa – treba ljepilo pištolj. Prvo treba držati туловищу remenje, a onda do лямок — stud. Božićno igračka stječe tijekom završio izgled, sada treba glavu držati kapu, nos, oči, na туловищу, noge i ruke. Radionica za izradu амигуруми za Novu Godinu može završiti. Usput, zamijeniti padding poliester vune se ne preporučuje, jer vuna ima svojstvo слеживаться, i lijepa novogodišnja igračka brzo izgubiti svoju privlačnost. Snjegović je povezan sa svojim rukama, spreman a ako na njega pričvrstiti konac, onda je ukrasite božićno drvce. Plesti božićne igračke – to je zanimljivo, zabavno i korisno.

snjegović 16

Igračka -privjesak «Jelka»

Kvrga na božićno drvce

Zvono na božićni bor

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: