7 modela bolero vezane kuka sa sheme, opis i video

Moderna bolero kukičanje svojim dolaskom dužan испанцам. Istina, tamo ga nosili muškarci, a izgledala je ovaj detalj kao i kratke жилетка. S vremenom su ga počeli isprobati dame, dodajući rukave i okovratnik, uređenje vezom. Postalo je odličan dodatak ženskog načina. Danas u trgovinama postoje накидка od različitih materijala, različitih oblika, veličina, boja. A uostalom, kukičanje bolero lako povezati čak i za početnike. Početnicima se preporučuje odabrati jednostavne modela, da bi se lakše nositi s radom, a iskusni мастерицы mogu sami smisliti nešto zanimljivo.

Bolero za jedan dan – to je jednostavno!

1

Stvoriti takvu ljepotu u svojim rukama ugriz, što je najvažnije pokazati upornost, strpljenje i nagomilati željom da vidi dobar rezultat. Detaljan opis rada je vrlo kratko i jasno, a sama накидка – divna.

Materijali

U cilju stvaranja kukičanje bolero je potrebno pripremiti sve potrebne materijale, alate. U prvom redu treba pokupiti pređa i konac bolje da se srednje debljine. Odabrati odgovarajuću veličinu kuka.

Opis posla

Ovaj je način dobar tako da je po osnovu možemo uzeti bilo koji uzorak. Potrebno je povezati platnu pravokutnog oblika, čija duljina iznosi 2 duljina rukava + naslon. Kad list bude spremno, onda je potrebno odmjeriti igle mjesto пройм i šivati вязаное bolero do vijaka. Sada ostaje izvršiti header / footer i kukičanje bolero gotovo.

Shema vezivanja izgleda ovako:

1 godine: u svaku luku proizvoda učiniti na 2 tabele sa накидом (jušna s/n), biranje 1 zračni petlju (v. p.) i 2 žlice. s/n;

2-4 godine: klima petlje провязать 3 žlice. s/n, 1. p. i 3 žlice. s/n;

5-7 g.: v. p. biranje 4 žlice. s/n, a zatim 1. p. i dovršiti 4 žlice. s/n

Detaljnije mk za taj proizvod ne trebaju, jer može stvoriti sve što poželite. Najvažnije je shvatiti princip kako bi kukičanje bolero.

Ажурное bolero: video radionica

Lijepa накидка od motiva

Stvorio svojim rukama i stvari imaju poseban šarm, oni приковывают pažnju i naletjeti memoriju. To kukičanje bolero zbog kvadrata (iako u gotovom proizvodu pogled motiv u obliku bliže krug), uzorak je jednostavna i intuitivna, a uz pomoć sheme rad će postati ugodniji.

Materijali

Kako bi svojim rukama kao modni stvar je potrebno naoružati se pređe (1 g/530 m), kukičanje broj 2, perle (za ukras), konac-lastiš.

Opis posla

Накидка izgleda elegantno i učinkovito, a kuglice će doći još više sjaja i plemenitost. Svaki motiv stane u obliku kvadrata, ali rezultat ima oblik kruga. MK po bolero kukičanje počinje glavni motiv ove stvari:

1 g.: osvoji 6. sp te ih povezati u prsten;

2 godine: u svaku petlju провязать na 2 žlice. s/n, na kraju kruga napraviti petlju za dizanje;

3 godine: 1 tbsp. b/n, 5 v. p., 1 jušna b/n – nastaviti ovaj motiv u krug do kraja linije;

4 godine:1 tbsp./h, a nastalih u luku upisati 6 žlice. s/n plesti po tom principu u krug do kraja niza.

Ako želite malo začiniti kukičanje bolero, onda u sredini kruga se može plesti pređe različitih boja. Povezivanje pojedinih elemenata treba vezivnog petljom. Kada postoji dovoljan broj elemenata, onda možete početi завершающему fazu. Vezen perle središnji dio motiv. Ostalo šivati gumbe i napraviti petlje. Takav rad može biti pod snage za početnike, tako da im je bolje svladati više od jednostavne mogućnosti, opis koji se ovdje opisuje.

Jednostavno bolero: video radionica

Od trave

Krzneni, tender, zračni, neobična накидка od pređe – travu. Na izgled je daleko od вязаное bolero, a elegantan, krzno накидка. Srećom, novak рукодельниц rad s primjenom travu ne treba uplašiti. Sheme pomoći da se bolje razumjeti redoslijed uzorak svojim rukama, u tom slučaju nije potreban za pletenje u krug. Pletenje bolero od neobičnih pređe travu svidjeti рукодельницам.

Materijali

Potrebno je 200 g trave, debljine 100 g/150 m, kuka, igla, vrpce.

Opis posla

1 g.: osvoji prvi наборный broj, koji se sastoji od 122 v. n;

2-8 godine: izrada kukičanje bolero sada treba nastaviti žlice. s/n;

9 – 15 godine: zaposliti žlice. b/n.

I dalje striping traka na 6 linija u svakoj. Ove trake trebalo bi biti 5 kom., a šesti vezati samo 4 linije, a onda s oba kraja rada dodali po 15. sp Nastaviti pletenje bolero prugama. Накидка od trave će biti više zanimljiv, ako ispuni striping ne samo dezena, ali boje pređe. Rezultat bi trebao biti 15 bendova, kao detalje treba 2 kom. Вязаное bolero stječe tijekom završio izgled, ostaje samo da ga sastaviti, pomoći nego opis.

Kompilacije

Mk o ovom proizvodu prošao je zanimljiv period. Sada već ne treba sheme, a trebat će igla. Detalj preklopiti na pola i šivati. Donji провязать žlice. s/n, a protežu se trake. Накидка ispada vrlo lijepe i nježne ga možete ukrasiti prema želji. Sve to napraviti svojim rukama će biti zanimljivo, jer iz trave dobiveni su stvarno originalne stvari.

Ажурное bolero kuka se može učiniti u bilo koje veličine, i to dobro pokazuje svaka navedena shema. Detaljan opis i jasno mk će vam pomoći stvoriti stvarno nevjerojatna stvar u svoje ruke. Gotovo svaka накидка je prikladna kako za odrasle djevojke, žene, tako i malim djevojčicama. A školarke sigurno može privući na tom poslu, onda znaju kako stvoriti lijepe odjeće u svojim rukama, naučiti pletenje kruga, kvadrata i drugih uzoraka.

Video radionica

Od salvete: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: