Dječji baca i deke za novorođenčad — 13 modela

najljepše što se može dogoditi u životu žene – to je pojava na svjetlo njegove bebe. Proces pripreme za to, знаменательному događaj vrlo трепетный i neugodan, u dobrom smislu te riječi. Pleteni baca za novorođenčad – jedan od predmeta miraz dijete. To može učiniti svaka mama svoje ruke. U ovom članku ćemo objasniti kako kukičanje baby deke i baca za novorođenčad.

ажурного kukičanje пледа «Ромашковой čistine» iz trga motiva

Ovaj proizvod čini na godišnjoj ромашковую čistinu. To je jednostavan u izvedbi. Svaka рукодельница će moći da ga je svojim rukama. Пледик je super kao i na izvod, tako i za nošenje foto pucati. Veličina gotovog proizvoda zajedno s granice 68 80 vidi

Shema dogovoru motiva i каймы

Za izgradnju dječjeg deke nam je potrebno spojiti 120 motiva, kao što je prikazano na donjoj slici. Zatim ih organizirati tako, kao što je prikazano na slici iznad, i šivati konac.

3

Kada se motivi će biti uvezani, rubu proizvoda обвязать granice.

4

Пледик «Tratinčica» za bebu: video mk

Blagi pokrivač za novorođenče kukičanje

Danas nije teško naći u prodaji pleteni baca i deka za bebe. Ali kamo ljepše napraviti je veo transformatora svojim rukama.

Da njegova proizvode, trebat će nam: 8 мотков (250m/100g) 100% merino pređe bež ili mliječne boje, kuka br 4,5, ukrasne trake, runo-izolacija. Pletenje izvršavanje kao što pokazuje dijagram.

Preskakanje trake u posebne petlje, a zatim завязываем lijep luk. Širina trake od 2,5 cm, banta — 5 vidi Rub runo treba obložiti. A onda провязать kroz obloge ruba prekrivača. Raditi ovdje je takva ljepota:

Sve naše transformatora spreman. Sada ga se može koristiti ne samo kao deke, ali i staviti u omotnicu. Osim toga, on je idealan za izvod ili za foto pucati.

Jednostavan пледик za početnike: video mk

Lijep pokrivač sa srca za malu princezu

Pleteni пледики višenamjenski. Možete ih koristiti i kao kabriolet, pretvara u omotnicu, ili povesti sa sobom na izvod. Osim toga, šarene pokrivač može poslužiti kao odličan za proširenje tepih dijete.

Prije početka rada nam je potrebno pripremiti: pređa različitih boja, u sklopu kojeg je pamuk, kuke br 3,5, broj 5. Sastoji se deka od motiva sa srca, čija veličina 10 cm 10 cm Вяжем ih, a onda se spajamo u gotov proizvod. Boje pređe uvjetno označiti slovima A, b, C. Početi s bojama A.

Tip 7 zračnog ovjesa, koji замыкаем u prsten. Dalje вяжем 3 broj motiv za dječje deke u krug, kao što pokazuje dijagram. 4-ti broj ispunjavamo bojom i počinju pletenje akutnog kutak srca. 6-og niz ponovno promijeniti boju, ali već i opet вяжем oštar kutak srca. Kada se motivi će biti spremni, staviti ih između sebe čunjevima bez накида, čime se stvara lijepo deka sa srca za djevojke.

Spreman pokrivač-omotnica za novorođenče обвязать kuka na obodu рачьим korak, što u uglovima pokrivači na 2 tabele bez накида od jedne petlje.

Sheme izvođenja motiv i рачьего koraka

Pokrivač za djevojke raširila, navlažiti, a zatim pustite da se osuši.

Пледик od motiva: video radionica

Fin pokrivač transformatora za novorođenče kukičanje

Pletenje ovog dječje deke će se dogoditi s teme, u sklopu kojeg je pamuk. Izgleda takav pletene pokrivač za novorođenče kukičanje vrlo suptilno. Zahvaljujući pređa u kojoj se nalaze pamuk, možete ga koristiti hladnim ljetnim večerima. A ako je pokrivač za novorođenče toplo tkiva podloge, onda on stane i u hladnije vrijeme. Kao пледики sigurno može uzeti ne samo na izvod, oni su savršeni za foto pucati. Pleteni baby deke također se koriste kao kabriolet – ako se zamotati u njega bebu, dobivate omotnicu.

Veličina gotovog proizvoda 90cm na 90cm.

13

Da biste ga stvorili, morate kuhati: 400g pređe Пехорка «Dječji pamuk», kuka br 2,5, obloge-izolacija. Вяжем deka koverti kao što je prikazano na slici.

14

Jednostavan pokrivač za novorođeno dijete

Ovaj model pokrivači i jednostavan za izvedbu. Ona je snaga svake мастерице. Najmanje truda, vremena, i dijete će moći uživati spavanja pod toplim pokrivačem, napravljeno s ljubavlju. Je deka savršeno će se uklopiti na izvod. Osim toga, možete ga koristiti i kao kabriolet i pretvoriti u koverti.

Za izgradnju dječjeg deke je potrebno pripremiti: kuka br 3,5(4), 4 мотка pređe-plavo, u sklopu koje je pamuk

Veličina gotovog proizvoda 92 cm na 92 vidi

Tip lanca od 206 zraka petlje. S druge petlje вяжем čunj bez накида i dalje u krug, sve dok duljina dječje deke ne dostigne dužinu 86-87 vidi

Dijagram toka izvršavanja

Gotovi proizvod обвязать столбиками s накидом.

Pokrivač iz tenderske obvezujuća za novorođenče

Jednostavno veo niti pamuk uvijek greje i uljepšati dijete. Možete ga preuzeti izvod u rodilištu ili isti koristiti kao kabriolet. Ako je zamotan u deku dijete, ona će izgledati kao omotnicu. Kao deke dobro prilagođen za dječake i djevojčice, zbog univerzalna boja i crteža.

Dakle, za kukičanje je potrebno pripremiti: pređa «Begonija» 100% pamuk i udicu broj 2. Počeli plesti proizvod na sredini i dalje u krug. Na shemi je prikazana samo njegova polovica. Spreman pokrivač ukrasiti trakom, izvršiti header / footer.

20

Dječji baca za novorođenčad na krstitke ili izvod

Ovaj model пледа jednostavan u izvedbi, a savršeno će odgovarati za krstenje. Konac, u sklopu kojih je prisutan pamuk, daje proizvod nježan izgled, jednostavnost, kao i neobičnu ljepotu. Kao pokrivači prihvaćeno da se na izvod ili u crkvu. Također se koriste kao transformator, pretvarajući se u omotnicu.

Pokrivač za novorođenče, napravio svojim rukama, ima posebnu energetsku snagu. On štiti dijete od nesreće.

Za početak, potrebno je pripremiti: 400g nit SOSO (njemački pamuk), kuka broj 1,75.

Veličina gotovog proizvoda 90 cm 90 vidi

Pletenje izvršiti na strujne krugove. Prvo radimo glavni proizvod, a zatim header / footer.

Afganistanski uzorak za bebe пледика

Pokrivač transformatora u koverti na izvod za novorođenče

24

Pleteni baca udicu za novorođenčad ovog modela sastoji se od motiva. Da bi postala ажурный pokrivač transformatora, treba se vezati udicu, slijedeći planove. To je snaga čak i za početnike. Prije početka rada nam je potrebno pripremiti: 400g plava i 200g bijele pređe 100% pamuk, kuka broj 3

Počeli plesti koverti, tradicionalno, iz zraka petlje i dalje na strujne krugove, koji se nalazi ispod

25 26

Tople vunene baca, skupljeni s kukom za novorođenče

Kao deke su idealne u hladnim jesenskim i zimskim danima. Zbog merino vune, oni su mekani, ugodan na dodir, bez težine i vrlo toplo. Dječji baca neusporedivo lijep. Oni će vam se svidjeti, ne samo odraslima, ali i za bebu.

Vezati veo je potrebno pripremiti: 200 g 100% merino vune boje breskve, 100 g ljubičaste boje, kuka za broj 3.

Shema 1 – boje breskve, shema 2 – ljubičasta.

Počeli plesti ružičaste boje. Tip lanca od 70 zračnog ovjesa, zatim вяжем 6 serija po shemi 1. Dalje — 2 serije po shemi 2, a zatim 2 serije po shemi 1. Idemo, sve dok ne bude spreman 32 red. Pletenje mora završiti ljubičastom bojom. 33-37 redovima radimo na shemi 1. Pola deke spreman. Drugu polovicu radimo druge strane osnovnoj lanca. Gotov proizvod je potrebno обвязать granice na shemi 3.

Neobičan пледик za novorođenče

Pleteni baca za novorođenčad vrlo lijep i funkcionalan, lako stvoriti svojim rukama. Najčešće ih вяжут majka svojoj djeci, a onda se na izvod u rodilištu. Nakon povratka kući, da ga koristi kao pokrivač ili omotnicu. Мамина ljubav uvijek biti dijete. Tako da, strpljenja i inspiracije vam, draga рукодельницы!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: