30 primjenu kuka sa sheme, opis, video mk

Aplicirano je jedan od najboljih načina za ukrašavanje odjeće. To posebno vrijedi za djecu. Odjeća omiljeni crtani junak ili samo slatka зверюшкой postaje voljeno, i dijete nosi sa zadovoljstvom. Odgovarajuće slike se mogu kupiti u trgovini, ali da će biti bolje ako vezati aplicirano kuka.

Ovaj članak predstavlja brojne modele-aplikacija, koje će naći svoje mjesto ne samo u djetinjstvu, a čak i na odrasla osoba odjeća. Pletenje u ovom slučaju, uglavnom se sastoji od lanca, koji uglavnom idu u krug.

Pletenje aplicirano kukičanje «Plišani Medo»

Medo Plišani – jedan od najomiljenijih dječji likova. Posebno ga vole djevojke. Mekana igračka Teddy cijelu noć štiti san beba, ali kako biti sretan? Ovdje u pomoć će doći naš oblog.

Za rad nam je potrebno pripremiti: 50 g pređe plave i sive boje (sastav 40% vuna, 40% akril, 20% bambus), 4 crna male kuglice, kuka br 2,5, kao i iglu sa širokim uha.

Tip lanca od 3-5 возд. pat., замыкаем ga u prsten i početi plesti u kružnim redovima, kao što pokazuje dijagram.

U prvom redu вяжем 10 stupove bez накида, zatim spojite ih s prvim полустолб. U drugom redu tip 2 возд. pat., nakon što вяжем čunjevima s накидом. Da se formira krug, broj spojnica se mora povećati. Završili niz ponovno полустолб.

Zadnji kružni niz мордочки potrebno обвязать stup. bez накида, naizmjenično pri tom 2 i 1 stup bez накида. Završiti niz полустолб.

Idite na pletenje ушек. Za to обрезаем sive nit, a крепим plavu. Вяжем 4 ct-ka bez накида, zatim zakretati proizvod krivu stranu i radimo još 4 stup. bez накида. Nit fiksiranje, обрезаем.

Обвязываем prorez siva pređe čunjevima bez накида. Na vrhovima u ekstremnim lijeve i desne plavi stup. bez накида вывязываем na 3. stup. bez накида. Nit se ne обрываем, a вяжем 3 stup. bez накида po glavi proizvoda.

Threading kroz petlju plavu nit i вяжем unutarnji dio odlomi, onda обвязываем slična prvi. Nit učvrstiti, nakon čega obrezati.

Medvjed je gotovo spreman. Ostaje samo da bi мордочку. Plavi konac stavili na pola, nakon threading u iglu. Radimo 5 uboda tamo gdje bi trebala biti mlaz vode. Još par uboda обозначьте ротик. Šivati male kuglice na mjesto oka i sve Medo Plišani spreman. Sada je on uvijek biti uz dijete.

Oblog «Leptir» za početnike: video radionica

Pletenje aplicirano kukičanje «Sova»

Slika je mala ptica sova može ukrasiti svoju odjeću kako dječaka, tako i djevojčica. Vezati ga uopće nije teško.

Dakle, nama je potrebno pripremiti: pređa, smeđe, žute, crne boje; odgovarajući kuka, iglu, kao i 2 male gumbe.

Tip 4 возд. petlje od smeđe pređe, zatim замыкаем lanac u prsten. Plesti ćemo u kružnim redovima, od kojih svaki završava veze. stup. Ispostavilo prsten обвязываем za 2 stup. bez накида u svaku petlju.

Drugi red radimo sličan prvom.

U trećem redu, a dalje, između dva stupa. bez накида вяжем 1 stup.bez накида. Dalje nastavljamo pletenje sove prema shemi.

Kada trup i glavu sove će biti spremni da, radimo клювик dva uboda žute pređe, nakon čega пришиваем gumbe na mjesto okance. Sada sova može zauzeti svoje mjesto na odjeću ili igračke za djecu.

Совушка za ukras: video radionica

Pleteni aplicirano kukičanje «bubamara»

«Bubamara» ili samo «Sunce» – to je mali insekt koji izaziva oduševljenje kod djece. U divljini, ona se može naći samo u toplo doba godine, a u obliku nakita odjeće ona oduševit će dijete uvijek.

Za rad je potrebno pripremiti: ostatke pređe crne, crvene boje, pogodan kuka i crne пайетки za završnu obradu.

Počeli plesti «Sunce» s krila. Oni, pak, sastoji se od dvije latice. Kako plesti latica, pokazuje dijagram.

Gotove latice stavili desne strane prema unutra i malo odstupaju od ruba, povezuje ih s jedne strane čunjevima bez накида. Otkrivamo krilca i ne podižući niti обвязываем cijelu detalj u krug stup.bez накида.

U mjestu gdje će biti glava выравниваем аппликацию «bubamara» stup. s накидом i veze. stup. s 2 накидами. Glavu вяжем crnom bojom stup. bez накида, полустолбиком s накидом i stup. s накидом.

Za izradu pušaka прикрепляем konac s изнанки i вяжем 1 возд. petlju, 6-8 stup. s накидом u jednu petlju i veze. stup. u jednu petlju. Krila ukrasiti šljokice. Bubamara je spreman.

Oblog «Medo» vlastitim rukama: video mk

Aplicirano kukičanje «Sidro»

Sidro – neophodna dizajn u životu ovog mornar. Svaki mladi морячок uvijek biti drago, ako je sidro će postati ukras njegove odjeće.

Za rad je potrebno pripremiti pređa i kuka ispod nje. U shemi sidro stane stup. bez накида, ali da je proizvod ажурным, mi ćemo ih zamijeniti za veze. čunjeve.

Nazivi elemenata sidro, oni će se koristiti u daljnjem tekstu.

Radimo pomični petlju, u koju провязываем 6 stup. bez накида. Onda, nakon 4 возд. pat., вяжем 1 pet. podizanje i 3 veze. stup. To će biti kod nas lijevi šipku sidra.

Dalje вяжем vreteno. Radimo 6возд. pat., zatim 1 pet. oporavak i povratak na lancu, 6 veza. stup. Dalje s 3 возд. pat. вяжем pico.

Prelazimo na desnom uglu. Opet radimo 6 возд. pat., zatim zategnite podizanje i 6 veza. stup.

Вяжем sidro i dalje – za sada radimo opet vreteno. Natrag na lancu, stvarajući 6 veza. stup., nakon toga dolazimo do pletenje lijevoj strani tijela.

Počinjemo s 3 zračnog ovjesa, zatim вяжем petlje uspona, dok se vraćamo na lancu i završili svoje veze. stup.

Završava pletenje proizvoda, radi veze. stup. u lanac prije prstenom, обрезаем nit i sakrili ga na poleđini

Pletenje aplicirano kukičanje «Stroj»

Pribor za odjeću u obliku stroja uvijek će vam se svidjeti svakom dječaku. Pletenje se sastoji obično od razgovora.

Ono što nam je potrebno za rad? Ostaci od pređe različitih boja i kuka za njih.

Za pletenje glavni dio zaposliti 13 возд. pat., a zatim nastavljamo prema shemi.

Shema pletenje aplicirano «Stroj»

Kada je glavni dio će biti spreman, nit ne обрываем, a idemo u обвязыванию joj stup. bez накида u svaku petlju. U uglovima radimo na 3. stup. bez накида u svaku petlju. U lukovi od возд. petlje, u svakoj od возд. petlje вяжем na stup. bez накида.

to je negdje 5 возд. petlje trebalo bi biti 7 stup. bez накида, a gdje 8возд. spojnice – 8 stup. Na kraju flasteri обрезаем nit i fiksiranje.

Kotači вяжем prema shemi i пришиваем na osnovni proizvod.

Sve je stroj spreman!

Stroj za ukrašavanje gotovih proizvoda: video mk

Pletenje aplicirano kukičanje «Delfin»

Delfin – pametna sisavac. Kažu da on ima inteligenciju. Osim toga, da je dupin može izvoditi razne trikove, koji izazivaju oduševljenje kod djece, također je liječniku od mnogih bolesti.

Upravo je to čudesan životinja ćemo i pokušati povezati. Slijedeći dijagram uspjeti čarobni oblog, koji će postati ugodne uspomene za bebu ili čak i tajni prijatelj.

Shema kukičanje «Delfin»

Kako se ispostavilo, aplicirano pleteni kuka gdje ljepše je utkano. Vrlo lijepo stvoriti svojim rukama i šivati odjeću na svoje dijete.

Izbor od 20 krugova primjenu

Neka vam, dragi рукодельницы, ovaj rad ne vodi komplikacija, a djeca će nositi ih sa velikim zadovoljstvom.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: