4 smještajna anđela kuka sa opisom i video master-klase

Kako se može lijepo ukrasiti božićno drvce? Možete kupiti lijepe igračke, vijenac, svijetle flappers i ostali originalni ukras. A možete otići na drugi način – oni svojim rukama, i privukao na ovom zanimanju sve obitelji. Na primjer, djeca mogu napraviti zanimljiv nakit od papira, plastike bolls i drugih otpadnih materijala, a mama će biti u mogućnosti povezati prekrasne djelovati kao anđela. Rad, istina, prilično zahtjevan, ali i rezultat će premašiti sva očekivanja. Master class i detaljno opisati dijagram će vam pomoći obaviti posao anđeo kukičanje ugodan i zanimljiv. Slatka je proizvod može biti ne samo ukras za božićno drvce kuće, ali i odličan suvenir koji se može dati na dar. Božićni blagdani su postali topliji, s takvim lijepim proizvodima, sheme koje će moći razumjeti čak i za pokretanje рукодельница. Anđeli – najljepši pletene simbol Božića.

Ажурный bez težine ангелочек

Vezane igračke imaju nekog posebnim magnetizmom, oni fasciniraju i согревают. A ovaj sladak, zračni ангелочек će se svidjeti svakome tko ga vidjeti. Vezati ga nije teško, a užitak je takav rad će donijeti puno. Master-klasa sa detaljnim opisom pojednostaviti pletenje ovog ажурного i jednostavan ukrase na božićno drvce ili samo za unutrašnjost.

Materijali

Ovaj lijep božićni ангелочек može biti povezan ih pređe, bijele boje, dobro će izgledati proizvod nježno-plavu boju. Najbolje da pređe Iris, nije potrebno da se sintetička pređa, ali bolje – lan, pamuk. Također je potrebno вязальный kuka broj 1 – 1,5. Trebati padding poliester ili bilo koji drugi punila, igle, PVA ljepilo, prehrambena film, glina, ukrasne trake.

Opis

Predsjednik

Kao slatka božićni anđeli вяжутся s glave. Potrebno započeti s lanca od zračnog ovjesa, zatvorenika u prsten. Lanac treba обвязать u krug, dok se povećava broj petlji. I na taj način se formira pletene loptu (to će biti glava), a kada je gotovo spreman, onda ga morate ispuniti синтепоном. Broj spojnica smanjiti do početnog skupa ruba. Kimba nit ne treba.

Torzo

Trup plesti, ne podižući nit od glave. Detaljan master class ovdje ne trebaju, jer je potrebno napraviti trup u obliku stošca bilo kojim slučajnim uzorkom. Iskusni obrtnici mogu uživati u svojim omiljenim programima ili se s nešto neobično, a novak može se savjetuje plesti čunjeve s накидом.

Rukave i ruke, krila

Božićni ангелочек gotovo spreman, sada treba napraviti pleteni rukave i ruke. Važno je staviti ih simetrično.

Odvojeno napraviti pleteni krila u obliku leptira (dok пришивать ne treba).

Formiranje igračke

Uzeti glinu i slijepi od njega konus, koji odgovara spojenom torzo. Заготовленный konus završiti film hrane. Na ovu zemlju staviti na tijelo anđela i sigurno držanje igle na dnu. Uzeti ljepilo i obilno namažite tijelo igračke. Gaza nužno glavu, ali ne držati do mora. Pleteni ruke i rukave i navlažite u šljokice i dati im pravu formu. Isto tako postupiti i s krilima, samo zaključati potrebno ih je pomoću vijaka, разровняв na komad folije.

Kada se sve osuši, a zatim sve pridružene pojedinosti možete povezati. Krila šivati, dodatno uzimanje ljepilom. Kada je igračka u potpunosti osuši, onda će biti moguće povezati dekorativni kabel na leđima anđela i objesiti na božićno drvce ili na drugo mjesto.

Takav jednostavan master class pogodnost da svaka вязальщица može izabrati ono što joj se najviše sviđa, uživati u svojim omiljenim programima i uzorcima.

Izvor: igrushki-svoimi-rukami.ru

Božićni anđeo: video radionica

Ангелочек, povezan uzorkom «hallu kvadrat»

Toplo i duševan, pleteni uzorak – hallu kvadrat. Sheme ga pletenje, vjerojatno poznati svima koji su barem malo može raditi kuka. Tu je zanimljiv master class stvaranje ukrase na božićno drvce upravo ovom tehnikom. Novogodišnji ангелочек crystal će se sastojati od predsjednika i манишки. Njegova posebnost je u tome što izgleda vrlo toplo, udobno i nekako kući.

Materijali

Napraviti ove slatke igračke neće biti teško, pogotovo jer postoji detaljan master class. A za početak, potrebno je naoružati se kao нехитрыми materijalima: nije jako debela nit – 50 g 179 g, i kuka broj 1,7.

Opis

Predsjednik

Pletenje počinje od glave, za koju odgovara takva shema:

Vezati prsten od 6 zračnih petlje (v. p.).

1 godine: 1 petlja podizanje (sp-sp) i 5 barova bez накида (jušna b/n);

2 godine: u svaku petlju prethodnog retka plesti po 2 (izlazi 12 sp);

3 godine: napraviti priraštaj kroz jednu petlju (zajedno 18 sp);

4 godine: povećanje svaki treći (ukupno 24 sp);

5 g.: povezati 30 žlice. b/n. (bez ovog niza je moguće učiniti).

Okrenuo krug promjera 3 cm

6-7 godine: naknade ne učiniti;

Dalje učiniti убавки u obrnutom redoslijedu. A kada rupa će ostati mala, onda uliti povezan element синтепоном (ili drugim punila).

Ruke

Kada će ostati 1 petlja na kraju pletenje loptice možete nastaviti na stvaranje olovke.

Birajte 14. ap, dalje u 8-yu od početka petlje napraviti 1 tbsp. b/n, vezati 7. ap Spojiti sa početka lanca. Tako isto napraviti i drugu olovku.

Halo

Sada će se radionica pletenja нимба za igračke.

1 godine: 20. sp;

2 godine: lift, 1 jušna b/n, u sljedeća 2 šarke povezati na 2 žlice. b/n, a zatim u svaku po 2 сс2н. 3 šarke povezati na 2 сс3н, onda radiš na 2 накида i tako dalje ogledalu redu.

Spojiti krajeve ободка, ostavljajući niti da bi ga mogli zašiti na glavi.

Бабушкины kvadrata

Master class stvaranje бабушкиного kvadrata će naučiti kako stvoriti ovaj jednostavan, ali lijep, pleteni uzorak. Trebati 3 kvadrata. Klasični hallu kvadrat вяжут ovako:

6. sp – prsten;

1 g.: 3. sp, 2 žlice. s/n, 2 žlice. sp, 3 žlice. s/n, ponoviti dvaput;

2-4 godine: plesti pod. ap 3 žlice. s/n, a između njih se radi 2. sp;

Ugla kod kvadrata izgledaju ovako: 3 žlice. s/n, 2 žlice. sp, 3 žlice. s/n

2 obojenih kvadrata обвязать bijeli pređe, da ih spojite. Sve detalje šivati.

Pletene anđeo crystal na božićno drvce je spreman!

Izvor: www.stranamam.ru

Božićni ангелочек: video radionica

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: