Спиннинги Shimano Catana

Poznati brand «Shimano» iz Japana drži čvrste vodeće pozicije među svjetskih tvrtki za proizvodnju ribarski odijelo. Visoka kvaliteta opreme zbog upotrebe u procesu proizvodnje inovativnih tehnologija i materijala. Japanski спиннинги ispunjavaju sve uvjete ribolova na trolling. To objašnjava njihova popularnost među ribičima.

Pro i kontra карбоновых удилищ

Japanski спиннинги imaju prednosti:

spinningi_i_katushki_shimano_catana

 • izrađeni su od laganih пластичных materijala;
 • sposobnost da izdrži velika opterećenja.

Postoje i nedostaci:

 • visoka cijena;
 • lako propada mehaničkim učincima;
 • uvelike se smanjuje trajnost proizvoda ponavlja попеременном hlađenje i porast temperature, što u ruskim vremenskim uvjetima ne može izbjeći.

Značajke удилищ Shimano Catana

Спиннинги izrađeni od materijala Geofibre. Zahvaljujući njemu, proizvođači su dobili mogućnost da se ispuštanje čvrste s velikom rezervom snage удильники po pristupačnim za prosječnog спиннингиста cijenu. Dizajn ručke ima сверхчувствительностью. Joj prednji dio je opremljen s utorom, обнажающий obrazac. Prst je povoljno smješten u udubljenje, što omogućuje da se osjećaju čak i minimalne promjene u vodiču, jedva primjetna поклевку i dodirom hranjenja dna rijeke.

Спиннинги, proizvedene u Japanu, imaju сложноустроенный obrazac. U procesu ubrzanog luče opterećenje smješten ravnomjerno od vrha do ručke. Ribar ima mogućnost выволочь na obalu prilično veliku ribu. U dizajnu ima udobne i sažete prsten, ergonomski катушкодержатель. Sve спиннинги odlikuju прицельным забросом hranjenja.

Popularni modeli Shimano Catana

spinningi

Iskusni спинингисты luče nekoliko uzoraka спиннингов, imaju najbolje osebujna svojstva:

 1. Super Ultegra. Cijeli dizajn obojane u plavu boju. Ima odlične funkcionalnosti i visok stupanj pouzdanosti. Dužina удилищ je od 3,35 m do 3,96 m Težina kreće se u rasponu od 191 do 334 godine U klasi Super Ultegra uključeni pet modela.
 1. Diaflash Light. Štap ovog tipa primjenjuju se za ulov ribe na lagani mamac. Ih koriste ne samo profesionalci, ali i ribari-amateri. Postavke спинига: dužina – od 2,28 m do 2,2 m, težina – od 90 do 95 g.
 1. Technium. Oni su najviše popularni zbog svoje snage i sposobnosti da prstenovi ne dozvoljavaju da potražite izobličenja liniju. Obitelj Diaflash zastupljena dvadeset i devet modela. Štoviše, tri od njih su dizajnirani za lov lososa. Indikatori спиннинга: dužina – od 1,8 m do 2,1 m, težina – od 122 rv prije 154 godine
 1. Nexave. Postavke спиннинга: dužina – od 1,4 m do 1,65 m, težina – od 73 do 85 g.
 1. Yasei. Джиговый način ulova ribe danas je najčešći. Korištenje ovog moćnog štap će složen jig zgodan i udoban. To je izrađen od сверхмодульного grafita i polimernog organskih vlakana. Dizajn пропускных prstenova daje priliku koristiti koš. To je ona povećava osjetljivost спиннинга nekoliko puta. Удильники ovaj model proizvoditi sa sljedećim parametrima: dužina – od 2,1 m do 2,4 m; težina – 104 od g do godine 115

Proračun modela:

 • Catana (dužina – od 1,65 m do 1,8 m, težina – od samo 79 g do 95 g);
 • Alivio ( duljina je od 1, 65 m do 2,1 m, težina – od 92 g do 156 m);
 • Osveta (dužina – od 2,1 m do 2,7 m, težina – 141 od g do 256 g).

Kupiti спиннинги japanske tvrtke Shimano Catana» možda u ribolovnim dućanima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: