Uhvatiti ribu kroz štap za daljnji lijevanja

Jedan od brojnih mogućnosti ribolova – lov pomoću štap za daljnji baci. Ona se koristi kada je potrebno baciti mamac što je moguće dalje u vodu. U tom slučaju uobičajeno je štap ne odgovara, jer ne posjeduje tražene karakteristike.

Zahtjevi удочке za daljnji lijevanja

Poplavochnye-оснастка-dlja-dalnego-zabrosa2

Štap može predstavljati običan teleskop dužine od 3 do 5 metara (u dijelovima stanju). Prekratko u ovom slučaju ne odgovara. I to bi trebalo biti maksimalno jednostavan, tvrd строем mobilni i fleksibilni vrh. Ako su svi ti uvjeti ispunjeni, onda će biti moguće napraviti maksimalno jasan aut.

Pod uvjetom primjene osnovne djelove i potrebe da se i baciti ga na maksimalno daleko udaljenost, bolje je koristiti štap s параболическим ili полупараболическим строем. Sami uređaji u ovom slučaju, moraju biti штекерными. Također možete koristiti i običan vrti.

Oprema

Postoje dvije vrste ugriz s dugogodišnjim забросом. Za duboke vode se koristi uređaj sa kliznih plutaju, za plitke (do tri metra) – s tup oko plovka.

ja

Tako da montirate bavi, treba obratiti posebnu pozornost na stanje svih elemenata. Pri tome najteži dio treba biti realan, da kada забросе je mogao letjeti ispred mamac s огрузкой. Ovakav princip omogućava da se izbjegne спутывания liniju.

Ostale značajke uzorak vrsti plovka, udaljenosti između njega i kritizirali su samim ribar isključivo empirijski ovisno o vrsti spremnika, prisutnosti ili odsutnosti struje, smjer i snagu vjetra.

Redosljed montaže opreme:

 1. Na štap postavlja zavojnica.
 2. Linija prolazi kroz prsten.
 3. Oblači prateći carabiner, učvršćivanje na plovak na leske.
 4. Oblači silikon односантиметровый кембрик.
 5. Na vrh ribolov linija veže вертлюжок.
 6. Silikonska cjevčica ili trajala na вертлюжок.
 7. Na вертлюжку veže komad linije tanje postavio direktno na njega je pričvršćen огрузка.
 8. Kroz pola duljine float montira «оливка».
 9. Do kraja žbunje montira još jedan вертлюжок.

Огрузка

Postoje dvije osnovne vrste огрузки:

 • raspoređena;
 • koncentrirani.

Distribuirani огрузкой vjeruju, kada samoljepljivi idu jedan za drugim na maloj udaljenosti. To je bolje koristiti na maloj dubini, da nije panika off ribu glasno kapljicama, kao i za spor ronjenja mamac.

Koncentrirane огрузку koriste na velikim dubinama, kada je mamac treba baciti daleko.

Plovak

Vrste plovaka se koriste različiti u zavisnosti od toga u kom jezeru pretpostavlja lov na ribu. Ako u roku od minimalne, onda je bolje odlučiti se za pomični pribor štap, ako to opipljivo, ono – gluha. Kada njemu treba pričvrstiti plovak na dva mjesta, kao i огрузить ga na bacanje dijelova, tako da ćete moći izbjeći preljeva za vrijeme lijevanja.

Svestrani će specijalni plovci стреловидной oblika s dugim antenom (oko 40 cm).

Ulagač

Korištenje izvoda – jedan od trikova iskusnih ribara. Koristiti ga možete po želji s ciljem hranjenja ribe za dobro поклева. Najčešći tip izvoda – proljeće. Ovisno o željama ribe, njegova punjeni pšenice, kukuruza, graška i svjetlosnom senzoru)

Značajke ribolov mamac za daljnji lijevanja

Kako svladati osnove dalekog lijevanja, najlakše je početi sa najčešći tehnologije «Brighton». Ovdje je korak po korak vodič za:

 1. Psihički очертите oko sebe brojčanik, tako da je vaša svrha bila je u pravcu 12 sati.
 2. Lijevu nogu usmjerite na 12 sati, desnu proširite između 3 i 4 sata.
 3. Свесьте linija na udaljenosti od oko pola dužine štapa.
 4. Stavite snap iza sebe u smjeru 6 sati u stranu spremnika.
 5. Postavite štap kraj dolje kod iza leđa u smjeru 5 sati.
 6. Pobrinite se da u ribolov je внатяжку.
 7. Slijedite agregat krov.

94300035f4-small1

Ova teretna vozila, nakon malo prakse, omogućava čak i neiskusni рыбаку izvesti aut na udaljenost veću od 100 metara od obale.

Primjeri stranih ugriz za daljnji lijevanja

U stvari, ribolov na daleki aut vrlo zanimljiva praksa stranih ribara. Razmotrimo neke od njih:

 • engleski klizač;

Otpremna plovak se postavlja na 25% u osnovi, a 75% otpada na liniju. Vodeća dio ima presjek oko 0.20 mm, a glavni pošiljka sastoji od 2 do 5 velikih дробинок s draguljima i postavljen je na udaljenosti od 1.2 m od kraja ugriz.

Kada nosač float englezi vole pričvršćivanje firma Drennan float adaptator, koji daje pravo klizanje i odgovarajuću zaključavanje za vrijeme lijevanja. Remen obično se uzima dužine 25 cm i pričvršćivanje pomoću микровертлюжка. Ispod glavne isporuke su postavljena 3 male дробинки.

 • talijanska način;

Kod njih uobičajeno da se riba s teškim поплавками i osigurana na leske samo jednu trećinu svih teret, a dvije trećine će ići na plovak. Pribor za ribolov dovoljno osjetljiva i tanka.

Shema skupštine talijanske opreme je kako slijedi:

 1. Nalazi posebna kuglice za стопора.
 2. Pričvršćuje plovak s dva gumenim стопорками.
 3. Glavni otprema stavlja na кембрике Кларуссо.
 4. Kraj dotiče se blokira вертлюгом.
 5. U prilogu poseban kabel (крученка) dužine 25 vidi
 6. Čvor «petlja u petlji» montira remen oko sat i pol metara, na njega se dodaje malo дробинок broj 5 i jedan broj 7.
 • belgijski način;

Ona se značajno razlikuje od talijanske i engleske manire, međutim ovdje skupština se prema posebnom tehnologije:

 1. Montira veliki plovak.
 2. Грузок nalazi gore.
 3. Postavljena posebna tvrd люлька, dizajniran za odvajanje na plovak od opreme, kako bi se izbjeglo спутывания.
 4. Cijev центрируют pomoću накручиваемой vrha žice.
 5. U njima uživaju engleskog ваглером.
 6. Samoljepljivi su postavljeni na кембрике Кларуссо.
 • mađarski način;

Njihova tehnologija je napravio to je ribolov na dugim relacijama svoj mali izum. Čineći poseban razlog za nesmetan prolaz linije i utvrđivanju plovka za vrijeme lijevanja, uspjeli su povećati preciznost i domet baci. Ovdje je korak po korak vodič za:

 1. O tome vezano za tzv potporni čvor.
 2. Linija threading u donji otvor, a zatim threading kroz gornji.
 3. Nakon огруживаем koštac.
 • njemački način.

To su poznati po svojim odličnim ваглерами, koji omogućuju odlično ribe u ribnjacima u Njemačkoj. Zbog karakteristike opreme – to je konsolidacija velikog tereta s rupom, koji se sastoji od par грузиков BB. Ne može ignorirati i pluta sa dugim i tankim antenu od сарканды, na primjer, Genius 4. Zahvaljujući im je znatno pojednostavljeno zadatak praćenje plutaju.

Kao što se vidi, načina ribolova na mamac za daljnji lijevanja jako puno. I svaki od njih je dobar na svoj način. Što je najvažnije odabrati najbolju opciju za opremanje, s obzirom na specifičnost toga spremnika, u kojem će se удить ribu. Ovdje, naravno, ne bez savjeta iskusni ribolovci, koji znaju sve finese i «zamke» takav ribolov.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: