Спиннинги Kaida

Snabdijevanje na međunarodnom tržištu roba za ribolov, brand Kaida već mnogo godina uživa zasluženu popularnost među proizvođačima спиннингов. U asortimanu su prisutni naprave visoke klase i proračunskih mogućnosti. Brojni naši profesionalci i početnici svjedoče o odličnoj kvaliteti pružene удилищ.

Prednosti i nedostaci спиннингов Kaida

spinningi_kaida

Najveće privlačnosti vrti Kaida je dužan da, prije svega, vrijednosti. Mnogi ribolovci čak ne vjerujem da je po toj cijeni moguće kupiti proizvod koji zadovoljava sve zahtjeve спиннинговой ribolov. Među glavne prednosti možemo istaknuti:

 1. Snaga i fleksibilnost.
 2. Jednostavnost.
 3. Brza, pouzdana montaža.
 4. Odlična balansiranje.
 5. Svestranost.
 6. Praktičan nosač zavojnice i opreme.
 7. Solidan izgled.
 8. Asortiman za svačiji ukus.

Nedostaci спиннингов Kaida gotovo nije označen. Rijetki slučajevi odnose se na male pogreške u dizajnu, сводящимся na grebanje ili čips. Kineska proizvodnja još uvijek griješi tim nedostacima. Na kvalitetu ribolova, oni obično ne utječu.

Značajke спиннингов Kaida

Svaki vrti Kaida objedinjuje najbolje osobine i značajke proizvoda u svojoj klasi. Posebnu pozornost proizvođači uzimanje materijala štapa. Osnovni materijal je najčešće služi high carbon, što osigurava fleksibilnost i snagu. Karbonskih vlakana izdržljiv i gotovo nije izložena okoliša. Lakoća materijala izaziva divljenje.

Još jedna značajka – prstena. Napravljene od lakih legura, oni su znatno smanjuju težinu štapove i pridonose dobrom развесовки, što je posebno važno za točne baca. Glatkoća, osigurana posebnim premazima. Kaida osigurava da linija prolazi kroz кольцам gotovo da nema trenja i glatko kreće u uvalama.

Za olovke proizvođači najčešće se beru čep. Ona također smanjuje masu cijelog proizvoda, osigurava visoku ergonomiju i kontrolu спиннинга. Ručka od pluta razlikuje izdržljivost i ugodan prenosi mehanička opterećenja. Joj ne može pokvariti vlažnost i nagle promjene temperature. Olovke спиннингов Kaida i proizvodi od gumirane materijala. Oni imaju blagost i povoljno idu na ruku.

Asortiman tvrtke nudi kao штекерные, tako i teleskopski спиннинги. Штекерное veza pogodno za veću snagu i manjoj težini. Teleskop daje kompaktnost i jednostavnost transporta.

Svaki vrti osigurana presvlakom od kvalitetnih materijala, što omogućuje lako držati i nositi se borila. Za one koji drži спиннинги u stalno sastavljen stanju, marke opremljen je štap posebnim зацепами možete prikvačiti spinners i druge opreme.

Pregled najpopularnijih modela

 1. Kaida Crocodile 2 2.7 mm Model razlikuje trajnosti i pripremio za lovu za velikim трофеями. Čvrste mase (570 g) nadoknađuje jamstvo da štap može opstati šarana, šarana i čak i soma. Vrlo zgodan za podne lov, kada se koristi bilo koje vrste hummingbird. Često se koristi za троллинга. Ima dva dijela, u skupi mogućnosti da dosegne dužine 2,7 m
 2. Kaida Lexus Sapphire Spin 2.7. Model zaslužuje dostojno mjesto u arsenalu kako početnika, tako i iskusnih ribolovaca. Ima вклеенным стеклопластиковым bič, koji pruža servis Fast. Univerzalni u primjeni i jamči kvalitetu spaja. Odlično se pokazao u gradnji kao matrica, tako воблером i джигом. Oprašta mnoge nedostatke u lov.
 3. Kaida Premium IM7 2,4 am Savršen alat za hvatanje malih i srednjih predator. Jednostavan, težina je 181 g, što je u brzom sustav vam omogućuje da napravite jasan, pouzdan sweeps. Jednako dobro ponaša sa različitim mami i na različitim dubinama. Posebne indikatori manifestiraju u lov na hopper.
 4. Kaida Corsar 240. Pripada klasi ультралайт. Ima najbrži строем. Двуручное izvedba omogućuje pouzdano kontrolirati ulov. 9 пропускных prstenova jamstvo jasan prolaz linije i štite kosu. Dostupan u tri veličine: 210, 240 i 270 mm

Između velikog izbora спиннингов Kaida svaki ribar naći pristojan alat za ribolov. U unosima ljubitelje ovog brenda negativne emocije pronaći vrlo teško.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: