Ribolov u području Ульяновской

«Bilo bi želja, a riba uvijek postoji» – kažu strastveni ribolovac. Prirodni uvjeti za ribolov u Ульяновской području povoljne: bare u regiji ispunjen velikim brojem slatkovodne stanovnika. Osim toga, na području djeluju minimalne zabrane na hvatanje različitih vrsta riba.

Pregled najvažnijih уловистых mjesta

U Ульяновской području «zanimljivih» dosta mjesta:

 1. Rijeka Свияга – desna pritoka Volga. Mjesto u blizini brane na području naselja Ишеевка smatra se уловистым od lokalnih ribara. Ovdje su:

 2. Malo jezero na području naselja Криуши. Na plovak koštac ovdje odlično grizu šaran. Kao mamac se može koristiti prezla.
 3. Куйбышевское ležišta u području naselja Шиловка. Prema riječima lokalnih ribara, ovdje naići na veliki primjerci smuđa, soma, razrokost, deverika i жереха. Uglavnom se koristi джиговый ribolov metoda.
 4. Рылеевский silazak – jedno od najpopularnijih mjesta kod ribara. Ovdje odlično grizu deverika, razrokost i som.

Naravno, ovo nije potpuni popis svih mjesta, odabranim lokalnim i приезжими ribarima. Ribolov u Ульяновской području kod mnogih je povezana s Volgi, pogotovo kod gostujućih. Ali male rijeke i poplavne ravnice uživaju ne manje popularan.

Rijeka Uren

Rijeka Uren dužine 42 km teče kroz teritoriju Ульяновской području. Ova mala živopisna rijeka odnosi se na bazenu Volga. To je posebno privlači ljubitelje zimskih ribolov. Odlazak u ovu rijeku, treba staviti ispred sebe specifični ciljevi su:

 1. U jutarnjim satima je u zoru uhvatiti aktivnu ribe, posebno smuđa.
 2. Nakon gnojidbe uhvatiti плотву.

Smuđ voli držati bliže obali. 5 metara od njega treba uroniti i upoznati s terenom. Potrebno je napraviti 4 rupe конвертом i dalje kretati duž obale u potrazi za стайного smuđa. Kao mamac koristi se glistica za pecanje, mali pregršt kojih se mogu izostaviti ravno u rupu.

Rupe na плотву se obavljaju na istu strategiju, ali na dubini od oko 10 – 15 m od obale. Mamac u tom slučaju bolje je koristiti gotove, jer u zimskim uvjetima može biti teško ga od miješanja. Гранулированная mamac brzo dosegne dno slojeva, i svojim aktivnim oslobađanje kisika privlači ribu. Treba закормить sve rupe, u kojima se planira uhvatiti плотву.

Ribolov smuđa se odvija na мормышку s mlaznicom od larvi moljac. Ako je riba pokazuje značajnu agresivnost, treba promijeniti uhvatiti u koštac.

ryibak

Knjiženje je kako slijedi:

 • 3 puta udariti o dno;
 • polako podići na visinu od 30 cm, sa stabilnom igrom;
 • polako i glatko spusti natrag.

Поклевка ne čini se čekati, i novi smuđ već na udicu. Na isti način облавливаются sve obalne rupe. Ribolov grabežljivog slatkovodne ribe na tanko uže – vrlo uzbudljiv prizor: jaki, snažni, nagli поклевка pomoću stabilno postavljanje.

Rijeka Бирюч

Lijevi protok Свияги – rijeka Бирюч. Ona teče kroz teritoriju Ульяновской području. Njegova dužina iznosi 58 km. Voda u njemu je vrlo čista i bistra.

Ельца i ситню može uhvatiti u jamama štap s lako plutaju. Na mlaznicu pogodan kruh, tijesto i crvi. Klen ima na kamenitim перекатах. On odlično uhvaćen na light i ультралайт. Aut treba provesti duž toka, bolje zbog grmlja na zavoju rijeke. Lokalni ribari kao mamac koriste куриную i гусиную jetru, kao i larve svibnja buba.

Klen ugroženim Ульяновской području. Uhvatiti ga u ogromnim količinama i неотпускание u prirodno stanište strogo biti zaustavljen. Lov na Бирюче налимов донными снастями-«закидушками». Sretno takav ribolov će u noći i u jutarnjim satima zoru. Dobar je ovaj predator grizu na srj minnows, koji se nalaze u rijeci i žabe. U zimsko vrijeme glavni problem postaje dostupno. Uz rijeku moguće je kretati samo na pogon na četiri kotača automobilima ili pješice.

Shale rudnik

Izbor ove lokacije za ribolov najbolji za vlasnika suv i watercrafts. Cesta ide od sela Ишеевка do pokazivača, a zatim prolazi поселку do obale i dalje uzbrdo kroz šumu. U mirnom zaljevu dobro grizu na uske treperav spinners, cupkati, девоны deverika, crvenperka, razrokost, som. Knjiženje – stupanjskim ručnim ili sa zaustavljanjem.

Ribolov značajke:

 1. 2

  Zasuti s broda u stranu свала.

 2. Koristiti crv kao optimalnu mlaznicu.
 3. Primjena teških mamac.
 4. Optimalna uže – удочка ili štap dužine do 5 mm

Puni mulja zaljev malo pogodno za kvalitetan odmor. Ali ima veliku priliku diviti Ундоровские planine i lov soma na перемет ili razrokost na olovni visak.

Dubravka

Stope u blizini sela Dubravka privlače ljubitelje šarana. Ovdje ova riba je uhvaćen донками ili kliznih plutaju na спиннинговой uhvatiti u koštac. Šaran grizu na životinje i biljne djelove.

Uhvaćen u tim vodama i šaran. Grizu on je na udaljenosti od 10 m, a dalje od obale. Nužno koristiti povodac. Kao mlaznice može se primijeniti boilies i konzervirana kukuruz. Nedostaci ovog ribolovnog mjesta može se pripisati mali vegetacija, nedostatak mjesta za noćenje i dosadan buku ceste.

Юрманский zaljev

Zaljev se nalazi na левобережью Куйбышевского rezervoar, ima dužinu od preko 10 km. Mu maksimalna dubina dostiže 4 m Юрманке, kako ga nazivaju u narodu, aktivno grizu deverika, подлещик, crvenperka, smuđ i šaran.

Za ribolov u Юрманском zaljevu poželjno je koristiti brodicu. Kao dotiče bolje odabrati plovak štap s plutaju za stajaće vode. Забросы treba učiniti uz obalu ili u stranu cattails. Ribu je najbolje rano ujutro ili pred zalazak sunca. Kao mlaznice primjenjuju se:

 • glistica za pecanje;
 • crve;
 • crvi;
 • zelje.

Ribolov u Юрманском zaljevu pruža zadovoljstvo svojim neobično svježe i mirisnim zrakom. Duž obale nalaze se brojne rekreaciju.

Озерки

Uloga sela Озерки – još jedna atraktivna lokacija za ribolov u Ульяновской području. Ovdje je uhvaćen šaran i šaran. Možete ići u ribolov direktno s obale. Kao dotiče najbolje primijeniti dugački štap.

Prirodni krajolik i uvjete ribolova, poput ostalih mjesta. Šaran dobro grizu u jutarnjim satima na griz, koju je vrlo lako pripremiti i sami u kućnim uvjetima. Koristi kao mamac i ječam žitarica, i crv. U ljetnim mjesecima ovdje jako puno komaraca, pa je poželjno imati odbijajući od tih insekata.

Crvendać

Atraktivne za ribara волжские meli u blizini sela Crvendać. Na поплавочные uhvatiti u koštac i predenje ovdje aktivno uhvaćen crvenperka, подлещик, smuđ, язь, štuka. Kako bi se postigla dobar rezultat, bolje je primijeniti biljnih mamac.

Za udobnost ribolov je poželjno koristiti brod. Najbolji prilozima standarde u jezeru će biti:

 1. volga

  Spinners.

 2. Wobblers.
 3. Žlice.

Dubina ovdje je mali, tako da treba koristiti mamac male mase. Učinkovit rezultat daju baci u trska šikare. Osim odlične ribolov ovdje ima sve uvjete za pravi odmor obitelji ili povezana tvrtka: pjeskovitom dnu i koja se zagrije na suncu voda.

Кашинка

U selu Кашинка ima 5 najbogatijih карасями i šarana bare, od kojih su dvije naplaćuju. Ribolov na njima je dopušteno u ljetno vrijeme. Naplaćuje se naknada za noć i ulovljene iznad arsine.

Bavi se koriste na Кашинский klađenje, bolje je koristiti dovoljno jaki, jer se dogoditi prilično teški slučajevi. Boilies i konzervirano kukuruz se primjenjuju kao stezanje. Oklade se ne razlikuju od posebne obalnom ljepoti, ali pristojan ulov osigurana čak i početnik ribič.

Ribolov u Ульяновской području originalan i uzbudljiv. Odabiru svoj put, treba imati na umu o sezonske zabrane i norme ulov. Klen ugroženim područjima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: