Ribolov u Tyumen

Ovo je ogromna područje poznat po svojim vodom značajke i mjesta za plaćeni za ribolov, tako i za besplatno. Ovdje ima oko 150 tisuća mjesta. Vode su poznati bogatstvom i raznolikošću stanovnika. U jezerima Tyumen i obično je rijetka riba – стерлядь i jesetra.

Gdje otići besplatno

U Tyumen postoji veliki broj vodnih tijela za slobodan ribolov. Do nekih od njih nije tako lako doći, ali ulov zadovoljiti kako amaterske tako i profesionalne.

Veliko jezero щучье

Jezero se nalazi na sjeveru Ural planina. Obale kraj jezera visoke обрывистые. Naziv je dobila zbog širenja u njemu pikes, možete naići na pojedince i težine do 12 kg Doći do jezera je vrlo problematično, jer se nalazi u samoj sredini Васюганской ravnice, gdje je velik broj непроходимых močvara, cedrovih otok i gazela, topi. Možete doći pomoću болотоходов, ili, koristeći, slijetanje helikoptera. U Velikom щучьем jezeru nalazi se:

 1. tyumen reg

  Чира.

 2. Налим.
 3. Пелядь.
 4. Bjelica.
 5. Mrk.
 6. Arctic char;

Veliki Уват jezero

Odličan je mjesto s velikim obiljem riba. Nalazi se na granici Omsk i Tyumen područja. U jezeru žive:

 • 2014-03-03_215912

  šaran;

 • šaran;
 • okovratnik;
 • štuka;
 • чебак;
 • bas;
 • пескарь.

Treba napomenuti da je veliki ulov ovdje oduševljava ne samo profesionalci, ali i početnike amatere. Ribari i mještani često vole lov na obali donkey, kao i na поплавковые štap. Treba napomenuti, da je najuspješniji su kritizirali u slatkovodno jezero ima sir. Lokalni ribari više vole da rade mamac od testa, dodajući u njega sir. U zimsko vrijeme do jezera vodi зимники, ljeti poželjno helikopter iskrcavanje, a ovdje u off-sezone doći do rezervoara je moguće samo u posebnim prijevozom.

Rijeka Тавда

U njoj se nalaze:

 1. станичное

  Язь.

 2. Štuka.
 3. Smuđ.
 4. Šaran silver.
 5. Deverika.
 6. Lijenost.
 7. Razrokost.
 8. Налим.
 9. Чебак.
 10. Стерлядь.
 11. Jesetra.

Ljeto je poželjno da se riba u motorni čamac, a zimi je najbolje doći do željene mjesta na motorne sanke.Тавда upravo stvorena za odmor i rekreaciju na svježem zraku. Već sredinom svibnja mještani otvaranje sezone ribolova. Na umjetni mamac lokalni predator počinje nid krajem lipnja i početkom srpnja, kada je razina vode počinje postupno pasti na 3-4 potražite u dan. Razbojnički riba ravnomjerno rasprostranjen po cijeloj rijeci. Na ravnoj roku od Тавды se nalaze male primjerke, a evo u jamama i na granicama rijeke možete uhvatiti velikih pojedinaca i težine do 4 kg

Rijeka Тобол

Glavne vodene arterije — rijeke Тобол, tu je desna pritoka rijeke irtiš, koji teče u širokoj dolini, sa zavojitim korita na području 6 područja području, uključujući i kroz rv Nasip.

ишим

Glavne pritoke rijeke Тобол:

 • Ui;
 • Rijeka iset;
 • Turneje;
 • Тавда;
 • Убаган.

Тобол je poznat po svojim velikim ribljih zaliha. Riba je uhvatio tijekom cijele godine, osobito popularan je ribolov na линя, koja ponekad i do 6 kg., ali i fine lin će biti korisno za njega dobro grizu šaran.

Uhvatiti šarana na velikim vodama je izuzetno teško palo, morate uvijek biti u potrazi. Потревоженная riba često odlazi u više mirno i tiho mjesto. Ako već nakon nekoliko ugriza uslijedilo je potpuno zatišje, to znači da je potrebno zamijeniti mjesto za ribolov. U tome i dobra rijeka Тобол. Ona je velika i idealan je za lov šarana, svatko može pronaći udoban, miran, individualni zemljište. U rijeci Тобол su takve vrste riba:

 1. zagreb

  Deverika.

 2. Язь.
 3. Štuka.
 4. Налим.
 5. Razrokost.
 6. Šaran.
 7. Crvenperka.
 8. Красноперка.
 9. Grgeč.
 10. Smuđ.
 11. Налим.
 12. Šaran.

Jedan od nedostataka rijeke — veliki broj škrpine. Oni stvaraju probleme za podne ribolov. Male ерши odmah слетаются na mamac i jedu ga, nadmašivši time veliku ribu. To je razlog zašto iskusni ribari vole uhvatiti u srednjim slojevima vode u tijelu, ili koriste mamac, koji nije u interesu ершам, kao što su, na primjer, ječam, grašak, kukuruz.

Plaćeni prostor

Plaćeni vode u Tyumen umjetno naseljavaju veliki izbor ribe, što omogućava da budete sigurni 100% улове. Ovdje sigurno osjeća kako profesionalni, tako i početnik.

Червишевские klađenje

Nalazi se 20 km od grada Zagreb. Na području bare su opremljeni posebne platforme za ugodniji ribolov.

U jezeru živi cijela riba rijeke Пышма:

 • 2

  štuka;

 • bas;
 • чебак;
 • deverika;
 • razrokost.

U vodu je pokrenut šaran težine do 3 kg U cilju zaštite od požara zabranjeno uzgoj vatre. U sklopu farme je moguće iznajmiti roštilj. Također se može koristiti i dodatne usluge:

 1. Iznajmljivanje štap – 100.
 2. Mamac – 200 hrk/kg.
 3. Iznajmljivanje mangala – 100.
 4. Breza ugljen 3 kg. -150.

Cijena paket iznosi 600 hrk po osobi. U ulaznicu je uključena 2 kilograma ulovljene ribe, ribe iznad norme se posebno naplaćuje. Bijeli amur i толстолобик plaćaju se zasebno, ili se izdaju natrag u vodu. Posljednjih naši kažu da grizu dobar. Značajno različiti uvjeti u usporedbi s besplatnim jezerima.

Baza «Bijela rijeka»

Se nalazi na 105 km od Tyumen. Ribu možete po želji obale ili iz čamca..

Vrsta ribe:

 • šaran;
 • štuka;
 • šaran.

Na obali se mogu iznajmiti male udobne kabine s klima-uređajem, tv-om i roštilj. Na raspolaganju kupelj, sauna, hotel, kafić. Ulov šarana plaća se 1 kg – 150 kuna. ostatak ulov je besplatan.

Рыбопитомник «Шорохово»

Шороковский рыбопитомник vrlo poznati među ribičima profesionalaca. Ovdje možete uloviti šarana težine do 6 kg. ribolov je besplatno, potrebno je platiti samo za parkiranje vozila. Riba je dozvoljeno kao s broda, tako i sa obale. U uzgajivačnici hobnob:

 1. rybalka_v_tjumenskoj_oblasti

  Šaran.

 2. Smuđ.
 3. Štuka.
 4. Vrlo rijetko šaran.

Mogućnost dobivanja velikog šarana nudi svim posjetiteljima velikog uzbuđenja i sportski interes. Na njega naići šaran težine od 700 do 1,2 kg. Po najnovijim recenzija – grickati dobar, veliki izbor riba, odlične uvjete za profesionalni ribolov. Šaran je uhvaćen na kukuruz, tijesto i crv. I još ulov morati platiti. Plaćanje isključivo uhvaćen šaran, ostatak ribe se mogu pokupiti gratis.

Bez obzira što je ribolov preferira svako od nas, što je najvažnije, da to donosi zadovoljstvo, a veliki rekordan ulov. Ribolov u Tyumen osigurava ugodno provođenje vremena, jer je njezina velika nedra su bogate veliki izbor ribe, ovisno o profesionalnosti možete uhvatiti sitna boranija do velikih organizama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: