Plaćeni ribolov u području Тульской

U mnogim područjima postoji tendencija povećanja potražnje za usluge plaćene ribolov bazama i privatnih ribnjaka. To se može objasniti povećanjem blagostanja građana. Ribolov prestaje biti samo zabava za muškarce, danas se može kombinirati ga s odmora za velike tvrtke ili cijelu obitelj — kome se što sviđa. Ne iznimka i tula.

Premijske stope

Tula je popularna prvenstveno svojim ribnjacima i jezerima između ribara. Razmislite malo plaćeni bare, pogotovo jer su različiti u ovoj regiji. Svatko ima svoju jedinstvenu značajku.

Беловы dvorišta

Uloga nosi isto ime sa sela, unutar kojih se nalazi. To Щекинский područje Тульской području. Doći potrebno je na stazi u stranu Orla. Ribnjak «Беловы dvorišta» nalazi se u slikovitom mjestu. Stigavši jednom, budite sigurni da žele da se opet vrate.

Ribnjak je prilično velika, zauzima površinu od devet hektara. Na obali možete primiti i s cijelom obitelji ili tvrtke ribara, u ljeto moguće okupati. Što se tiče riba u ribnjaku, onda je to u izobilju:

 1. 1

  Bijeli amur.

 2. Som.
 3. Šaran.
 4. Šaran.
 5. Толстолобик.
 6. Štuka.
 7. Ogledalo šaran.

Cesta do sela гравийная, na njega može lako voziti čak i u kišnim uvjetima. Ribnjak namijenjen za ribolov, na obali se nalaze:

 • mostova;
 • мангалы;
 • mjesta za sjedenje i stolovi.

Oni koji su navikli postaviti nekoliko šipki, imajte na umu da je najveći njihov broj (uključen u cijenu paket) je 3 komada, a za svaku sljedeću morati platiti. Troškove ribolov ovisi o tome u koje vrijeme je ribar došao na ribnjak. U prosjeku cijena iznosi 400-600 eura po osobi.

Иваньковские bare

U Новомосковском području Тульской području nalazi Иваньковские bare. Sasvim blizu njih — Иваньковский šuma. Prostor predivna, krug mir i tišina. Put do ribnjak асфальтирована, doći autom u svim vremenskim uvjetima.

Prema uputama vlasnika ribnjaka, зарыбление održava se redovito u proljeće. Vrste riba:

 1. 4

  Šaran.

 2. Šaran.
 3. Smuđ.
 4. Bijeli amur.
 5. Štuka.

Troškove ribolov izravno ovisi o sezoni, nalet ga pada u toplo doba godine. Infrastruktura gotovo nije razvijena. Ribnjak je velika, smještena je na rubu naselja Иваньково. Odlična lokacija omogućuje da dođu ovdje na vikend.

Липяговский рыбхоз

Ovaj ribnjak je popularan među stanovnicima Тулы, ali se nalazi u Рязанской oblasti, u blizini granice. Udaljenost od Тулы pristojan, oko 180 kilometara. Polazak ovamo, uzmi sa sobom sve što je potrebno, uključujući hranu i šatore.

Cesta je dobra, ne nagriza, možete putovati vlastitim automobilom. Bare ribarske farme se nalaze na селу Липяги. Oni su dovoljno velike, među navedenu riba zastupljene sljedeće slučajeve:

 • толстолобик;
 • šaran;
 • bijeli amur;
 • šaran.

Loviti ribu posjetitelji mogu na dva klađenje. Troškove ribolov mali, svega 100 dolara po satu, dozvoljeni ulov u noćnim satima. Dobra поклевка, prevladavaju šaran i šaran. Infrastruktura nije predviđeno, tako da ne treba računati na maksimalnu udobnost. On je dostupan na ribarskih bazama Тульской području.

Ribolov baze

Broj ribarskih baza raste svake godine. Razmislite o nekoliko zanimljivih ponuda i usporediti ih. Odmor ovdje pruža maksimalnu udobnost.

Klub «Кочаки»

U blizini Jasan Čistine nalazi se prekrasan klub «Кочаки». Na njegovoj teritoriji se nalazi sve što je potrebno za ugodan odmor:

 1. 2

  Udoban vikendice.

 2. Restoran.
 3. Zoo.
 4. Bazen za plivanje.
 5. Sauna.

Ovdje dolaze na odmor cijele obitelji. Ne će biti dosadno i djeci. Za entuzijast ribara dostupna je ribolov na jezeru tijekom cijele godine. Uhvatiti se može kako s obale i iz čamca. Ulovljena riba po želji mogu pripremiti kuhari kafić ili restoran u sklopu kluba. Ovdje će biti lijepo otići početnicima ili ljubavnici.

Рыбхоз «Остроган»

U naselju Novi Шатово se nalazi dobro opremljen ribnjak velikog trga (36 ha). Udaljenost od Тулы je 53 kilometra. Ovdje je sve učinjeno kako bi se ribar mogao ne samo sa zadovoljstvom otići u ribolov, ali i opustiti se uz udobnost.

Ribnjak nije namijenjen za kupanje, mjesto stvoreno upravo za ribolov. Na području postoje slijedeće pogodnosti:

 • gost kabina (za 3-4 osobe svaka osoba);
 • sjenice;
 • мангалы;
 • pušnica.

Ribnjak bogat ribom i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovdje se nalaze::

 1. baza_otdyha_lesnoy_dom_ivankovskoe_2f1ef

  Crvenperka.

 2. Šaran.
 3. Štuka.
 4. Šaran.
 5. Bijeli amur.
 6. Smuđ.
 7. Налим.
 8. Som.
 9. Slatkovodna bjelica i drugi.

Prodaju se dvije vrste paketa u zavisnosti od toga na koji ribnjak želi ići ribar. Ako ribnjak velika, onda aranžman na cijeli dan košta 300 rubalja. Ona daje pravo na ulov dva kilograma ribe. Ovaj ribnjak je velika, pa i uloviti šarana ili smuđa ovdje malo teže.

Drugi ribnjak ima manje dimenzije, i ribe u njemu mnogo više. U skladu s tim i aranžman skuplji od 500 rubalja. Ona daje pravo na ulov dva kilograma ribe. Ulov iznad norme plaća po 200 eura za kilogram.

Cijena najma kuće stoji od 500 rubalja dnevno do 1500 rubalja. Cijena ovisi o veličini kuće i dana odmora (radnim danom ili vikendom). Ribolov ovdje круглогодичная.

Ribolovni klub «Слободка»

U blizini Тулы u pravcu Moskve ribara vodi klub «Слободка». Ovdje se nalazi ribnjak s njegovanim obale. Na raspolaganju su:

 • 07121328255013_baza-otdiha-електронно-tverskaya-oblast

  mostova;

 • мангалы;
 • pušnica;
 • kupelj;
 • sjenice;
 • mali hotel.

Troškove ribolov — 300 rubalja za cijeli svjetlo dana. Ribolov je besplatno za starije osobe, žene i djecu. Uhvaćen šaran, pastrmka, štuka i amor plaća dodatno za svaki kilogram. Iznajmljuje kao što su hotelske sobe, pa i sjenice, uhvatiti u koštac. Ovamo dolaze mnogi ribari iz Moskve i Moskovsku oblast.

Plaćeni ribolov u Тульской području još uvijek razvija. S porastom potražnje će rasti i kvalitetu usluga. Osim podnesenu nas bare i baza podataka postoje i drugi, koje možete potražiti sami. Tula je bogata na vode.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: