Ribolov u Rivama Челнах

Stanovnici grada Nasipi Челны dovoljno pozitivno se odnose na ribolov. U gradu postoji niz mjesta gdje se mogu dobiti dobar ulov. Na njih se ubrajaju:

 • rijeku Volgu;
 • Нижнекамское rezervoar.

U tim mjestima postoji velika raznolikost različitih vrsta riba. U posljednjem često održavaju razna natjecanja u podvodnom ribolovu na lakom čeljusti ribu.

Rijeka Volga

2

Samo oni sretnici koji порыбачили na volzhskiy prostorima, mogu cijeniti ljepotu tih mjesta. Prostorni ove rijeke je vrlo raznolika, jer Volga prelazi gotovo pola Rusije.

Proces ribolov na toj rijeci je nepredvidljiva. Neke se mogu provesti sate подсекать плотву ili smuđa, ali kroz određeno vrijeme, bez obzira što ne nadajući se da će, protivnika baciti uže i uhvatiti трофейного osetra.

Ribar ne treba zaboraviti da su ribe osjetljivi na temperaturu vode. Na primjer, šaran i сазаны aktivno kljucaju u trenutku kad je temperatura iznad 24 celzijevih stupnjeva. A evo loviti lososa treba, kada se temperatura vode kreće se od 12 do 18 stupnjeva.

Нижнекамское rezervoar

Važno je znati o tome, da nije na svim mjestima u gradu Nasipi Челны možete provesti uhvatiti ribe. Na primjer, ići u ribolov na vodama oko brane Нижнекамской HES prostorijama tijekom cijele godine. U nekim mjestima ribolov dopušta, ali postoje neka ograničenja.

Na primjer, možete uhvatiti takvu ribu:

 1. Štuka dužine ne više od 32 cm.
 2. Razrokost veličine ne više od 40 centimetara.
 3. Deverika dužine ne više od 25 centimetara.

Osim navedenih ograničenja na jezeru u prostorijama uhvatiti takvu ribu:

 • хариуса;
 • sve vrste osetra;
 • горчака;
 • подуста;
 • пресноводную pastrva;
 • таймень.

Ne smije loviti ribu na svim vodama u periodu mrijesta, koji se održava od 25. travnja do 10. lipnja. Iznimku od plaćene cijene, kao i zabrana se ne odnosi ribara koji love pomoću jedne float ili dna pecanje. Oni bi trebali biti na ne više od 2 kuke. Mještani preporučuju lov predatora s broda na predenje. Uostalom, na taj način izvađen je veliki broj velikih grabežljivog slatkovodne ribe.

Plaćeni prostor za ribolov

U blizini grada Nasipi Челны malo mjesta za ribolov. Neki vole putovati u grad. Tu je velika šansa za ulov dobar ulov, uživati u prirodi i tišini.

Za njih vrijedi:

 • parking;
 • kafić;
 • wc;
 • kupelj;
 • sjenice i nadstrešnice.

Ali riba na takvim mjestima može priuštiti nije svaki čovjek. Pa mnogi čak i u periodu zabrane lov na vlastiti rizik.

Kristalno jezero

ja-1

Za ljubitelje udoban ribolov u bilo koje doba godine predviđene su daleko od grada plaćeni prostor. Na njima se mogu pripisati i Kristalno jezero.

Mnogi dolaze na to mjesto obiteljima, kako bi djeca se vrijeme provedeno na otvorenom. Priroda je ovdje prekrasna. U jezeru ima mnogo mladih ljudi šarana i толстолоба.

Također, treba uzeti u obzir sljedeće točke:

 1. Cijena lova ribe iznosi 100 hrk po osobi.
 2. Za samu ulovljena riba platiti ne trebate.
 3. Ribu možete kupiti u съестной slatkiša.
 4. Na Crystal jezeru postoji mogućnost da se osim tradicionalnog načina ribolova još i u lov na njega pomoću blok luka.
 5. Za udobnost posjetitelja na jezeru je izgrađena topao i ugodan gost kuća u kojoj će svatko moći pobjeći od vrućine ili hladnoće tijekom zime ribolov.
 6. Za velike tvrtke izgrađena posebna vidikovaca. Kao i u blizini kuća ima kupelj.
 7. Na jezeru osim ribolov mogu voziti na катамаранах.
 8. Svaku uslugu treba platiti odvojeno.
 9. Za djecu se održavaju razne aktivnosti za djecu. Svaka приехавшая obitelj naći će raditi u Crystal lake.

Božićni bare

ja

Do ovog stopa bez gužve možete stići za 30 minuta. Njegova ukupna površina iznosi 3,6 hektara. Ovdje se već godinama uvozi mnogo ribe, tako da možete uživati u dobrim ulovom.

Na ribarskoj bazi osiguran parking velikih dimenzija, bliže vodi voze u prostorijama. Sve je učinjeno kako bi ribari su uživali u ljepoti prirode i u potpunom miru.

Рыбачат na tom jezercu obično na izvodu i obični štap. Za ugodan slobodno vrijeme gosti na bazi postoje sjenica za boravak do 15 osoba i nadstrešnice do 6 osoba. U njima se nalaze roštilj i казан. Kao i u svakoj od njih postoje utičnice.

Vrijednost jedne sjenice je 250 kuna na sat, a nadstrešnica na 100 hrk po satu. Za priliku otići ćete morati platiti 900 rubalja u vikend i 600 rubalja u toku dana. U ovom području postoji niz mjesta na kojima se ribari mogu provesti vrijeme uživajući u prekrasnom prirodom i aktivan клевом. Sve cijene plaćenih mjesta za ribolov treba učiti u čekaonici. Jer oni često mijenjaju. Poželjno je da prije putovanja prikaži prognozu super u narednim danima, a nakon toga već razmišljati o opravdanosti putovanja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: