Ribolov u području Астраханской

Što može biti bolje od ribolova? Strastveni lovci će reći da nema takve lekcije. Ribolov — to je opuštanje duha i tijela. Govoriti o ribolovu u Астраханской području. Ovdje съезжаются ne samo autohtoni stanovnici, ali i ljudi iz cijele zemlje. Za njih je ovdje prisutan razdolje! Ribolov može biti plaćene i besplatne.

Besplatne ribarskog mjesta

Danas je sve manje mjesta za besplatno lova ribe. Obale rijeka i jezera taloga, otkupljen, a nakon iznajmljuju. Dobro, ako to ne šteti ekologije. U redu, kada se prostor stalno зарыбляются, u tijeku je čišćenje teritorije. O plaćenim mjestima smo previše govoriti malo kasnije.

Rijeka Volga

1

Je najpopularnije mjesto za ribolov u Астраханской području — to je, naravno, velika rijeka Volga. Štoviše, upravo za ovu rijeku se može nazvati pravi «Meka» za ljubitelje ribolova. To nije slučajno:

 • prostor je ovdje predivna;
 • riba puno;
 • klima je dovoljno toplo.

Sve to privlači ljubitelje ribolova tokom cijele godine. Jedan problem: ako je prije Volga je bila puna ribe, a danas ta situacija se drastično promijenio. Riba je postala manje svaki рыбаку ćete morati pokušati zbog bogatog ulova. Gdje je lov na Volga?

Joj grubo dijele u dvije zone:

 1. Delta rijeke.
 2. Волго-Ахтубинская пойма.

Mi ćemo opisati nekoliko zanimljivih mjesta, međutim, početi s druge teme. Vrijeme za ribolov također, potrebno je izabrati mudro. U proljeće odličan ribolov, možete otići kako danju, tako i u večernjim satima, kada dobro ide sudak. U rano ljeto na rijeci jako puno uši, tako da je i broj turista drastično smanjuje. Ribari se vraćaju u kolovozu, ostaju za rujan.

Također možete odlično provesti vrijeme na Volga i jesen. Dobra mjesta:

 • od otoka Guska do Енотаевки (razrokost, som);
 • suprotan obalu sela prijevoza brodom (ovdje se nalazi plinovod);
 • ispod sela Boat puno whirlpoola (ovdje lov soma na донку);
 • pješčana xhosa kod otoka Замьянский, a i iza nje.

Dobro uhvaćen riba na velikim dubinama. Vrlo često ribari više vole loviti iz čamca, jer Volga полноводна i široka.

Rijeka Ахтуба

f62f348b3ded

Волго-Ахтубинская пойма — to je poznato svima fisher područje je mjesto za ribolov. Sama rijeka Ахтуба — to полноводный rukava Volga. Korito rijeke je od 200 do 300 metara. Tamo gdje je rijeka dovoljno duboko, dobar ribolov univerzalno, bez obzira na lokaciju.

Ako vas ribara, koji žive u Астраханской području, gdje ići u lov, onda vam je veća vjerojatnost da će 98% ukazuju na to mjesto sliv rijeke Харабалык, Ахтуба i Ашулук.

Mjesto je dobro činjenicu da je ovdje zaista možete uhvatiti trofej primjeraka, a ovo je najvažnija negativna kvaliteta — veliki broj ribara. Možete riskirati i doći ovdje u lipnju. Lokalne u to vrijeme gotovo da i nema zbog мошки. Među ostalim mjesta možemo istaknuti:

 • područje sela Полданиловка;
 • okolica sela Zelene Bare;
 • naselje Джанай.

U nastavku ćemo opisati princip po kojem trebate izabrati sebi mjesto za ribolov u Астраханской području.

Rijeka Кигач

Ova rijeka također ima slavnu povijest, njezine zna svaki ribar, živi u tom području. Najviše poznati grad Подчалык. Ovdje se događa spajanje rijeke s Берекетом. Dobro uhvaćen som i štuka.

Na Кигаче bolje skinite mala kućica na nekoliko dana i opustite se na obali, pogotovo ako je došao iz daleka. O ribolovnim bazama ćemo govoriti malo kasnije.

Rijeka Ашулук

Osim Трехречья, o kojem smo pričali gore, postoje i druga mjesta na rijeci Ашулук, manje popularne. Međutim, razočaranje od njih čekati ne morate. Među njima, kao što je sela kao što su:

 1. Зубовка.
 2. Salt Займище.

Savršeno uhvaćen:

 • šaran;
 • deverika;
 • štuka;
 • bas;
 • razrokost.

Ta mjesta su posebno dobri u listopadu. Princip odabira mjesta u Астраханской području za slobodan ribolov poseban. Stvar je u tome, da su ceste u rijeci ne postoje svugdje. Na temelju toga:

 1. Nid češće biti tu, gdje su mjesta najviše nepristupačne.
 2. Što više pored jezera, malih речушек i izlijevanja, više ribe.

Međutim, odmah se postavlja dva problema:

 • poteškoće ulaza;
 • nedostatak noćenje.

U suhim vremenskim ti problemi nisu tako strašni kao kiša. Naći svoje mjesto vrlo teško upravo zbog opisanog razloga. Dakle, sve popularniji postaju plaćeni opremljene baze.

Plaćeni prostor ribolov

To je lako doći, a tu gdje ostanu — to je važno. Razmislite o nekoliko opcija ribarskih mjesta u Астраханской području.

Phishing Hall

riba-haul-base_02

Nalazi se baza u selu Каралат Камызякского područje. Na raspolaganju su:

 • ribolov;
 • podvodni ribolov;
 • izletnički program;
 • kupelj.

Možete doći na dan, tako i ostati sa noćenja. Svim turistima nudi smjestiti udobno. Baza je dovoljno popularan, nudi najam opreme, brodova i pontona. Na teritoriji radi kafić, gdje se dobro hranio i pomažu u obradi i pripremi ulovljene ribe.

Riblja baza «Ивушка»

U selu Джанай, pravo na otoku Čist Yar se nalazi baza «Ивушка». Rijeka se zove Бузан, prostor je ovdje vrlo lijepa. Dodatno se nude različite vrste ribolova na Ахтубе. Smještaj se nudi sa pogonom ili bez njega, kako kao gost. Možete i iznajmiti brodicu, zaposliti егеря, uzeti roštilj ili provesti vrijeme s komfor u vikendicu.

«Ивушку» možete posjetiti cijelu obitelj. Ovdje čisto i udobno. Na teritoriji radi kupelj. Vrste predložio je ribolov:

 • na kwok;
 • na predenje;
 • trolling;
 • ribolov sa obale.

Posjetite bazu možete u bilo koje doba godine. Nego dobro to mjesto, tako da je raznolikost mjesta za boravak. Smiri se može:

 • u kabini;
 • u šatoru;
 • u вагончике.

Ovisno o tome, na iznos koji ste izračunali se mogu naći mjesto za prenoćiti.

Riblja baza «Kuća u delti»

teremok_base_19

Mala baza radi 2012. godine. Na cijelom dva lijepo uređenoj kući sa svim sadržajima, cigla, drvo, teritorij 12 hektara i mjesto za ribolov. Dodatno nudi prijevoz od Астрахани.

Neke detalje o smještaju:

 1. U drvenoj kući se može smjestiti 6 osoba, cijena 1000 rubalja dnevno.
 2. U zidanoj kući s uspjehom žive odmah 7 osoba, cijena je od 1000 do 1500 eura po osobi.

U najam najam opreme i plovila. Ribe mogu pripremiti, očistiti, zamrznuti i закоптить uz nadoplatu. Hrana može se kuhati ili jesti na teritoriju.

Riblja baza «Ладейная»

U selu Uzornog-Травино postoji dobra baza «Ладейная». To je vrlo velik i udoban.

Ovdje možete kombinirati ribolov i lov, ako je nekome zanimljivo posljednja. Također se možete opustiti obitelji ili velikim tom organizacijom. Baza broji do 35 osoba u isto vrijeme.

Kućice za smještaj dijele se na tri kategorije, cijena počinje od 800 eura po danu, ovisno o sezoni. Na raspolaganju je zatražio ribolov u delti Volge i u nju притоках.

Riblja baza «Ефимыча»

Baza «Ефимыча» nije vrlo velik, ovdje možete primiti i 14 od strane ribara. Gostima je dostupan lovac. Ona će se prikazati na najbolja mjesta u tom području.

Nalazi se mjesto u selu Чапаево blizini otoka Slavuj. Prostor je jako lijep i dobro poznati клевом tijekom cijele godine. Ovdje se, također, da vas savjetuju o dozvoljenoj za ulov ribe, vremena ribolov i tako dalje.

Put do sela je vrlo ugodna. Sam lokalitet je dobro razvijena. Kuća se može skinuti i direktno na području sela. Rezervacija se vrši unaprijed, kao što je, međutim, i na druge baze odmor.

U okviru Астраханской području vrlo mnogo mjesta za odličan ribolov. Netko voli radi sebe, sjedeći na obali, u šatoru, tko želi ići u ribolov sa svakim udobnost. Ovdje dolaze ljudi, ne samo iz različitih područja, ali i iz drugih zemalja. Volga i njegove pritoke zvat svojoj ljepoti i odličan клевом.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: