Ribolov u Omsk području

Ribolov – savršen izbor za odmor od gradske buke u prirodi nakon napornog radnog tjedna. Omsk je područje uvijek ponosio vode s velikim brojem riba, a lov na nju u toj industriji su odličan досугом s velikom vjerojatnošću dobrog ulova.

Informacije o tome gdje je najbolje loviti ribu u ovom području će biti zanimljivo lokalnim fisher i onima koji nikada tamo nije bio. Prednost treba dati popularna mjesta među ribara.

Slobodan prostor

eb60c3409c80

Značajan broj vodnih tijela u Omsk području mogu posjetiti besplatno s ciljem amaterske lov. Kod iskusan i iskusnih ribara možete saznati informacije o području i o tome gdje se očekuje da će vrlo dobra za grickati.

Pri planiranju ribolov udicom u većini slučajeva ne mogu platiti sve. Optimalna mjesta za ужения smatra se sljedeće: besplatne teritorija:

 • rijeku Irtiš;
 • rijeku Омь;
 • jezero Салтаим.

U navedenim prostorima dobro uhvaćen velike vrste šarana, štuka i škrpine. Razrokost može uhvatiti na širokim slatkovodnim jezerima:

 1. Ику.
 2. Tenis.
 3. Салтаим.

Язь vole jesti u malim i uskim rijekama dubine 14-15 metara.

Rijeke Irtiš

Ovaj ribnjak se nalazi u blizini Новоомска. Ovdje je vrlo sumnjiv teren, gdje žive караси i ерши. Upuštati se u grad dopušteno da se s obale ili iz čamca. Žive na Иртыше:

 • pikes;
 • караси;
 • šaran.

Kuhati ulovljena riba možda na posebnim mjestima s мангалами.

Rijeka Омь

Često u ljetnjim ribarima terena prihvatio rijeku Омь, koji se nalazi u blizini naselja Кормиловка. Nalazi se u jezeru:

 1. Šaran.
 2. Караси.

Ovo mjesto je pogodno za ljubitelje ribe na izvodu ili oprugu. lov na Omi mogu s broda ili obale.

Jezero Салтаим

jezero

Салтаим se odnosi na неглубокому umu jezera veliki izbor stanovnika. Nalazi se u Крутинском području. Glavna njegova prednost je dobar ulov, koja traje cijelu godinu.

Optimalnim izborom za ljeto ribolov će postati kao obični brodovi, tako i čamac s motorom. Do najboljih mjesta za ribolov ne događa se voziti automobilom, oni su u neugodan za trijem područja, ili daleko od obale.

Lokalni ribari savjetuju удить ribu kroz štap u trstiku ili koristiti mrežu. Ovdje se može s velikom vjerojatnošću ostati s ulovom, koristeći različite vrste ribolova.

Ne treba zaboraviti da u jezeru ima ribe, skup u Crvenu knjigu, ne može ih se uhvatiti. Ako uhvati ribar je rijetka vrsta, potrebno je pustiti ga natrag. Pri odabiru mjesta za ribolov koristeći štap za ribolov, morate to učiniti:

 • pola cattails;
 • na brodu;

Riba se lako uzeti bilo koju koriste za hranjenje, ali mještani koriste tortu.

Plaćeni prostor

Može se loviti u Omsk području kao i na slobodne teritorije, tako i na ribarske baze. Ovdje postoji veliki broj takvih mjesta, najbolji od njih su:

 1. Карпятник «Super jezero».
 2. «Ксеньивская greda».
 3. Охотбаза «Tenis-1».
 4. Lov Poljoprivreda «Интенисское».

Na malim jezerima i umjetnim ribnjacima u Omsk području ribarske baze uzgaja:

 • zlatne i srebrne šarana;
 • osetra;
 • толстолобика;
 • карася.

U tim mjestima se također nalaze šaran, plitko štuka i smuđ.

Карпятник «Super jezero»

991731946

Riblja baza «Super jezero» svojim posjetiteljima nudi nezaboravan odmor i zanimljivu ribolov. Baza prima goste tokom cijele godine. Smješten je na slikovitoj lokaciji u blizini dva jezera.

Карпятник «Super jezero» — je dobar izbor za ljude koji ne vole dugu vožnju do mjesta za odmor. Location će omogućiti posjetiteljima da dođu na osobnoj ili javnim prijevozom.

Žive na teritoriji baze:

 1. Сазаны.
 2. Šaran.
 3. Толстолобики.
 4. Осетры.

Riba je dozvoljeno isključivo s obale.

«Ксеньивская greda»

Ova riblja baza se nalazi u Исилькульском području. Ovdje se nalaze takve vrste riba kao što su:

 • šaran;
 • kolac;
 • караси.

Dopušteno je loviti ribe samo s obale, kao i u slučaju prethodne baze.

Охотбаза «Tenis-1»

ohotbaza-Šumarstvo-a434

Ova baza se nalazi u Крутинском području na teritoriji izražajno šumarstva polja, na obali jezera Tenis. To je najveća u Omsk području.

Praktičan lokaciji u blizini velikih vodnih tijela postaje zanimljiva za sljedećih osoba:

 1. Ljubitelje pustolovnog turizma.
 2. Lovci.
 3. Ribari.
 4. Žele se opustiti u prirodi, daleko od gradske vreve.
 5. S ciljem šetnje po šumi za branje gljiva i bobičastog voća.
 6. Tko želi plivati u jezeru.

Sve to se može učiniti na Охотбазе «Tenis-1». Ona se nalazi 180 kilometara od Omsk na istočnoj strani jezera. Na njezin trg može primiti 24 gosta u dva udobna lovačkih odsjecima. U njima su:

 • plin;
 • posuđe za kuhanje;
 • prehrana, ako gost želi.

Na prednosti odmora na bazi «Tenis-1» može se pripisati dostupnost:

 1. Kupke.
 2. Biljar.
 3. Zahodi na ulici i u kući.
 4. Vez.
 5. Zaštićeno područje.

Lov Poljoprivreda «Интенисское»

Na lijevoj obali Саратского područje nalazi se lov poljoprivreda «Интенисское». Ona se nalazi u 127 km od Omsk. Teritorij ga je okružen velikim brojem jezera i močvare. Drugi dio — zauzet пашней i livadama.

Интенис – vrlo veliko jezero dužine 17 km, površine od 2 570 Ha.

64f8af725badc342caeeee4a5e856262

Obrastao grmljem i trske močvara pozitivno utječu na uvjete staništa водоплавающей životinja. Na području poljoprivrede postoje brojni livadama, gdje žive lisice, zečevi, горностаи. Na rasponi mogu zadovoljiti gusi, лысухи.

U ribnjacima živi takve vrste riba, kao što su:

 • караси;
 • kolac;
 • linije.

Lov poljoprivreda «Интенисское» nalazi se na obalnom području jezera Интенис zapadno od njega na 6км. Na površine se nalaze:

 1. Tri lovačke kuće.
 2. Kupelj.
 3. Motorne sanke.
 4. Kamione.

Na svakoj ribarskoj baze moraju platiti ribolova na pojedinim tarifama. Neke baze omogućuju samo pristup jezeru za malu naknadu. Drugi pružaju veliki popis usluga, u koji je uključeno:

 1. Iznajmljuje za kuće.
 2. Pružanje fisher opremanjem.
 3. Oprema za lov i prehranu.

Također postoje baze, gdje se možete opustiti velika tvrtka ili sa svojom obitelji. Na primjer, za posjetu «Super jezero», bit će potrebna velika suma novca, jer za uklanjanje 1 kg ulova trebate platiti nekoliko stotina kuna, a na bazi «Ксеньивская greda» će biti dovoljno plaćanja samo vremena najma ribolovnog mjesta.

Ribolov u Omsk području će biti zanimljiva ne samo za početnike ribara, ali i profesionalci svog zanata. Riba se može kao u Omsk, tako i izvan njega. Ljubitelji putovati mogu posjetiti široka prostranstva tajga s puno vode i prekrasnim krajolicima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: