Ribolov u Nikolajev na području

Nikola područje — slikovito regija Južne Ukrajine, koji ima izlaz na Crno more, veliki broj očuvanih područja, i, naravno, brojne bare, gdje možete otići u ribolov sa velikim zadovoljstvom.

Gdje ići u Nikolajev na tom području?

Mjesta za ribolov je zaista dovoljno, bare su poznati po velikim уловами šarana, rjeđe amor, толстолобика. Ribolov u tom području uživaju ne samo zaljubljenike koji žele uhvatiti usmjerava, ali i profesionalci, jer ovdje možete uhvatiti dostojan trofeja mase do 10 kilograma.

Dalje detaljnije analizirati najbolje mjesto za ribolov, a to su:

 1. grijač

  Кривозерский vodu.

 2. Grijač.
 3. Pištolj.
 4. Анновка.

Pištolj

Ovo jezero se nalazi u ns Восзиятское Еланецкого područje. Mjesto je volio više od svega ljubiteljima šaranski ribolov. Uživati ovdje плав sredstvima od strane ribara dozvoljeno.

Ribolov sa obale jedva će donijeti veliki ulov, budući da u osnovi sve ribe nalazi se na sredini spremnika. Bavi se treba staviti u 150 metara od obale. Iskusni ribari ističu da je riba odličan je uhvaćen u području brane. Naravno za uspješan ribolov, bolje voditi brigu o brodu, ako iz nekog razloga ponijeti sa sobom ne uspije, onda ovdje možete ga iznajmiti.

Osim šarana na «top» baš dobro uhvaćen amor i толстолобик.

Grijač

Nije daleko od sela Grijač u Очаковском području nalaze se tri rezervoara. Plaćeni bare na ovom lokalitetu dva, jedan s najvećom dubinom od oko 4 metara, drugi je više od 5,5 metara. Dno гравийное i crijepom, obala obilno prekriven mulj. Još jedan postavši se nalazi u samom selu, ali za dobar ribolov ne odgovara, da ga posjećuju samo lokalni stanovnici. Uglavnom u tom području nalazi se:

 • hqdefault

  šaran;

 • žohari;
 • glavoč;
 • веслонос;
 • толстолобик.

To je na barama, nalazi se u Каменце, ribolov će donijeti ne samo puno zabave ribič, ali i u potpunosti će nadoknaditi potrošen novac zahvaljujući dobrom улову. Za to će platiti posjet ribnjak nema potrebe gubiti vrijeme u potrazi za pravom сторожки, zaštita samostalno ide na mjesto gdje se nalaze ribari. Štoviše, za stalne klijente postoji popust sustav.

Анновка

To je najpopularniji i odavno poznat vodu u Nikolajev na području između ribara i lokalnog stanovništva. Ovdje ima raznovrsna riba, a osim toga, znatne veličine, a to su:

 1. Amor.
 2. Šaran.
 3. Šaran.

Unatoč činjenici da je stari ribnjak, područje je vrlo dobro, štoviše, nedavno je producirao spuštanje vode i selekcija riba. Vlasnici ribnjaka nude ribolovcima širok spektar usluga:

 • iznajmljivanje brodova;
 • iznajmljivanje удилищ;
 • prodaja opreme i zavojnice.

Ribnjak Кривозерский

Ovaj ribnjak smatra se da je divlji, o njemu ne znaju mnogi, međutim, trofej ribe ovdje puno, u jezeru nalazi na sjeverozapadu engleske. Ugodnog mjesta za ribolov malo, svega 3 – 4, s tim u vezi, vrijedi uzeti sa sobom alate, jasan teritorij od trave i drugog raslinja.

Кривозерский ribnjak jako заилен, ali dobro зарыблен, ovdje ima:

 1. кривоозерские klađenje

  Šaran.

 2. Amor.
 3. Šaran.
 4. Šaran.

Čak ni vrlo iskusan ribar u svakom slučaju neće otići iz ovog ribnjaka bez dobrog ulova. Jedini bitan nedostatak ovog terena je da je u kišovitom vremenu ulaz na jezeru i odlazak vrlo проблематичен, a kiša, osobito u ljetnim mjesecima, ovdje su vrlo često. Oko Кривозерского spremnika pruža prekrasan lijep pogled, ovdje je lijepo u bilo koje doba godine. Tako ribolov će рыбаку ne samo odličan ulov, ali i veliko zadovoljstvo osamu s prirodom.

Ukratko se može reći da je ribolov u Nikolajev područje je idealno za šaranski ribolov, navijača trofej ribe i ljubitelje prekrasnom prirodom.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: