Plaćeni ribolov u jusupov

Ribolov uvijek bio popularan oblik rekreacije. U jusupov dosta aktivnih i strastveni ribara, pa je veći broj mjesta, gdje je dobar zalogaj, poznato je svima. Nažalost, nije uvijek takva mjesta su slobodna, posebno vikendom i praznicima. Da, i velika konkurencija često negativno utječe na dostupnost, ili za dobar ulov.

Da biste dobili pravi užitak ribolova i dovesti kući bogat ulov, možete iskoristiti priliku posjetiti plaćenih mjesta za ribolov u jusupov.

Popularne mjesta za plaćeni ribolov

Mogu se izdvojiti najpopularnije i velikodušni na ulov prostor za plaćeno ribolov. Na primjer:

 1. Novčić.
 2. Tiha rukavce.
 3. Farma «Хотило».
 4. Коркинское jezero.
 5. Berezino stope.
 6. Jezero «Lov».
 7. Пашозеро.
 8. «Je bila kraljevska ribolov».

Svako mjesto ima svoje karakteristike i prednosti. Da biste saznali informacije o svakom od njih možete iskoristiti preporukama i recenzijama iskusnih ribolovaca, već posjetili ovu teritoriju.

Novac

podvohmonetka

Jezero sa zanimljivim nazivom «Novac» se nalazi na Карельском prevlaku. Plaćeni ovo je mjesto za odmor postao je 2005 godine. To je jedan od najpopularnijih među ribičima, doista, pozivao se može provoditi i sa stopala mostovi, tako i iz čamca. Ulov, koji ste ovdje dobiti, — to je uglavnom pastrve i šarana, ali naići i druge vrste ribe.

Većina lovaca koriste za ribolov na jezeru:

 • спиннинги;
 • štap za ribolov;
 • donkey.

Mamac i mamac se mogu kupiti na samom terenu. Također imati priliku da neke opreme za iznajmljivanje. To je vrlo povoljno, jer nema potrebe nositi sa sobom brojne oprema i ostalo.

Tiha rukavce

83672382

Tiha rukavce – to je naziv popularne zone za odmor, koja se nalazi u naselju Первомайский. Uz nadoplatu vodu otvorio na terenu u 2009, nakon čega je njegova popularnost znatno povećao. Velika prednost rekreacijskih se može nazvati dosta lokaciji u neposrednoj blizini gradske granica. Ali, bez obzira na to, teren je ovdje vrlo slikovita i jedinstvena.

Mostovi za ribolov se nalaze vrlo povoljno, duž obale. Njihov položaj omogućava pristup vodi s bilo koje strane. Ovaj rekreacijsko područje ima veliki broj pozitivnih ribara o улове i praktičnost ribolov.

Farma «Хотило»

ja

«Хотило» — to агрокультурный turistički kompleks koji pruža jedinstvenu priliku kvalitetnog i opuštanje. Smješten je na teritoriju dalje Хотилово Сланцевского područje. To je slikovito mjesto prilično udaljeno od grada i okružena je jedinstveni prirodni krajolik. Ljubitelji ribolova mogu obavljati ribolov u posebno вырытых i obučeni barama.

Riba je moguće uz korištenje različite opreme. Velika prednost kompleks je mogućnost postavljanja na noć u motel sobi ili mali hotel kada farme. Također je moguće iznajmiti seoska kuća i provesti na odmoru nekoliko dana.

Iznajmljivanja opreme za ribolov ovdje ne postoji, stoga je potrebno ponijeti sa sobom sve što vam je potrebno.

Коркинское jezero

2

Коркинское jezero je idealno mjesto za ribolov. Ribolov ovdje se događa s obale i iz čamca. Ulov je vrlo bogat, u jezeru ima:

 • žohari;
 • štuka;
 • šaran;
 • bas;
 • pastrva;
 • šaran.

Поклев će se dogoditi vrlo brzo, tako što su ribe u jezeru puno. Također, na pješčanoj plaži ima:

 1. Sjenice.
 2. Restoran i bar.
 3. Parkiralište.
 4. Minisauna.

Postojanje takvih prednosti ne samo da omogućava da se riba, ali i u pauzama ručati ili da se malo odmorite.

Berezino zahtjev

ja-1

Berezino stope – to je posebno pripremljena voda za uzgoj ribe. Njegova površina je 0,5 kvadratnih km. Na cijeloj dužini linije obale nalaze se opremljena mjesta za ribolov. Ulov ovdje je raznolika. U jezeru ima:

 • šaran;
 • bas;
 • šaran;
 • štuka.

Mjesto u blizini spremnika dovoljno tihi, što omogućuje da se u mirovinu za ribolov. Ovdje nema brojnim zgradama u blizini i raznih zabavnih kompleksa, što će cijeniti mnogi lovci.

Jezero «Lov»

Jezero «Lov» ranije se smatralo odlično mjesto za plaćeno ribolov. Smještena je u blizini sela Коробицино. Ulov ovdje možete uhvatiti bogat i raznolik. Međutim, nisu svi ribolovci znaju da se ova teritorija je zatvoren za provedbu plaćeni za ribolov, iz nepoznatih razloga.

Пашозеро

Jezero Пашозеро se nalazi u blizini istoimenog sela. Podaci području može nazvati заповедными i ekološki. Ako je potrebno, ovdje možete iznajmiti apartman za noćenje na području sela.Ulov možete dobiti bogate i vrlo raznolik. U jezeru ima štuka, язь, smuđ, crvenperka, налим, deverika, slatkovodna bjelica, елец, razrokost, grgeč. Osim toga, možete naići na ružičastu pastrve.

«Je bila kraljevska ribolov»

Zona za odmor nalazi se u Кипени. Ribnjak ovdje ima udoban područje oko. Nalazi se prostor za sjedenje u neposrednoj blizini grada. Međutim, ovo se mjesto više može nazvati teritorija za ljubitelje odmora u prirodi, nego za ribolov. Ali ribari također vole ponekad posjetiti ovo područje.

3

Za udobnost ribolov je posebno pripremljen dasaka, s kojih možete ići u ribolov. Nažalost, ne tako puno, tako da se u mirovinu ovdje ne događa. Posebno puno dolaze vikendom i praznicima. Trenutno obavljati ribolov nije preporučljivo zbog velike gužve. Ovdje možete uhvatiti pastrve.

Plaćenih mjesta za ribolov u jusupov postoji dovoljno. Svaki od njih na svoj način jedinstven. Veliki izbor omogućava pokupiti najviše udoban opciju. Ako se planira ne samo riba, onda prednost treba dati rekreacijskih i kompleksa, a za skrovitoj ribolov najbolje je posjetiti najmanje walkable teren, koji je namijenjen samo za lovce.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: