Ribolov u području Bryansk

U Bryansk području dosta rijeka, jezera i bare, gdje se možete opustiti i otići u ribolov. One se razlikuju po svojoj čistoći vode i obilje ribe. Pronađite mirno i riblji mjesto ne predstavlja posebnu rada: u okviru području odvija se na više stotina rijeka.

Slobodan prostor

U Bryansk području postoje rijeke i jezera, na kojima se ljubitelji ribolova mogu loviti ribu potpuno besplatno. Među pedeset jezera Bryansk području osobito popularan kod ribara uživaju Бездонное i Matica. Dok se riba nalazi se gotovo u svim vodama, osim zaraslo i preplavljen. Рыбачат i umjetnih vodenih lokacija: rezervoari i ribnjacima.

Matica Jezero

Jezero se odnosi na broj velikih пойменных vodene površine u području: njegova površina iznosi 12,5 га. naziv je dobila po velikom broju lijeska raslinje na obali. U čiste jezerske vode se nalaze:

 1. Smuđ.

 2. Šaran.
 3. Deverika i ostale vrste riba.

U proljeće, u vrijeme plime jezera prelijeva i mijenja oblik obale. To promiče aktivno kretanje ribe u нерестовый razdoblju. Ribolov na ovom пойменном jezeru je uvijek odlična.

Рыбачат ovdje i u zimi: od kraja prosinca do kraja ožujka. Sve ovisi o vremenskim uvjetima i debljina leda. Zimi došlo je aktivan grickati:

 • smuđa;
 • плотвы;
 • густеры;
 • deverika;
 • pikes.

Jezero Бездонное

Put do jednog od najljepših jezera Bryansk području je jedan od najgorih, osobito nakon kiše. Voziti se do njega može se samo na teškim kamionima, traktorima ili pješice gumene čizme. U sovjetsko vrijeme, prostor oko jezera bio обжитым, sada se može promatrati samo napuštene zgrade i za samoći, približilo.

To je vrlo lijepa forest lake s bistrom vodom nalazi se u Жуковском području u blizini sela Staro Лавшино. Бездонным nazvali su ga po dubini do 20 m Sa tri strane jezero je okruženo borovom i лиственным šumom. Jezerske raznolika ихтиофауна:

 1. Густера.

 2. Красноперка.
 3. Deverika.
 4. Smuđ.
 5. Crvenperka.
 6. Štuka.

Posebno sretan ribolovcima naići стерлядь, marena i razrokost. Predivna озерные obala plavnog područja donose užitak ribolova. U hladno doba godine prednost dati ribolov na dubini.

Rijeka Ипуть

Ипуть je jedna od najvećih rijeka, javljaju na teritoriju Bryansk području. Ona je od posebnog interesa za ribolovce. Najpopularniji mjesta su:

 • područja duž donjeg toka;
 • zemljište ispod sela Vyškov u Злынковском području.

Obratite pažnju na neke detalje:

 1. Veliki crvenperka rado grizu na crva i опарышей, posebno na свалах dubine do 2 m Bijela riba nađena u jesenskom razdoblju u plićaku, ne ide u duboke jame. Pri tome joj aktivna поклевка promatrana u roku od nekoliko dana na jednom mjestu i pri toplom vremenu. Ribari koriste поплавочные štap, pokušati ne koristiti mamac. Dobar zalogaj može se promatrati tijekom cijelog svjetlo dana.
 2. Početkom listopada na Ипути dobro grizu štuka. Odlaze u plitkoj vodi, ona je loše reagira na umjetni mamac, ali vrlo snažno reagiraju na живца. U roku od 3 tjedna štuke dolazi do obale, nego vješto uživaju iskusni щукари. Ne koristeći se dugim забросы, oni love štuka u obalnom загнивающей travi.
 3. Kao живца koristi fine šaran, rjeđe bodorke i красноперка. Optimalna veličina – ne više od 10 potražite Lokalni ribari kažu da je takav mamac nailazi na velika štuka.
 4. U proljeće-ljeto je sezona na rijeci lov na donkey, ptica i vrti. Fisher naići trofej instance pikes, deverika, жереха. Mnogi koriste različite mamac.

Ипуть prešutno dobila ime язевой rijeke. Язя u jezeru puno. Lov na tradicionalan фидером i float снастью. U toplo doba godine язь odlično grizu na jednostavan kora kruha.

Plaćeni ribolov

Plaćeni ribarske baze se nalaze na svim Bryansk području. Cijene i uvjete ribolova različiti. Na nekim bazama zabranjen noćni ribolov. Također postoje ograničenja u težini: ribu manje od 0,5 kg treba da se otpusti.

Baza «Кукуевка»

Baza odmor nalazi se u naselju sa istim imenom i ima u svom arsenalu opreme i opreme potrebno za dobar i ugodan odmor. Ovdje nude udoban smještaj za boravak. Riba ne samo da u Десне, kao i u jezerima se nalazi u neposrednoj blizini baze:

 1. Щучьем.
 2. Бабьем.
 3. Боровому.
 4. Crveno.

Riblja baza «Кукуевка» privlači sve: ribari-profesionalce, početnike, ljubitelje samoće i prijateljstva tvrtke.

Baza «Царицына Слободка»

Su zanimljivo mjesto za ribara – «Царицына Слободка» – se nalazi na 100 km od regionalnog centra u okviru Брасовского područje. Šumarstvo jezero je bogato raznovrsnom ribom. Najam приезжающим nude udobne drvene kućice. Smještaj i ribolov ovdje plaćeni, ali cijene nisu relativno visoke: oni zavise od vrste i mase ulovljene ribe.

Baza radi tijekom cijele godine i pruža razne usluge borave. Riba je obično prilično velik, što treba uzeti u obzir pri odabiru opreme. Na bazi prostorijama boravak i smještaj pasa bilo koje pasmine.

Baza «Daleko kordon»

Razne usluge nudi baza «Daleko kordon»:

 • možete ići u ribolov s satu platiti;

 • uzeti u najam most za ribolov;
 • skinite ugodan dom.

Mnogi iskusni ribolovci govore o bazi samo pozitivno: ribolov ovdje uspješna, i bez трофейного ulova neće otići čak i početnik. Ribnjak pun riba: šaran, карася, плотвы, smuđ, линя, pikes.

Зарыбленных vodene površine na području Bryansk području su u velikom broju. Pri tome netko preferira mirnu ribolov na rijeci Ипуть ili na jezerima, a netko voli plaćene bare.

U mnogim slučajevima ribolov je hobi i mogućnost ostati u tišini na miru s prirodom. Međutim, mnogi odnose na proces dovoljno ozbiljno: pripremaju za njega temeljito i nadu za dobar ulov. Upravo za takve oduševljenih ljudi atraktivna plaćeni ribolov. U Bryansk području takvih mjesta ima više od 60.

Jezera Bryansk području rijeke i brojne bare daju priliku svima da pronađete svoje mjesto, gdje će mu biti ugodno i udobno odmarati i uživati u svojim omiljenim stvar – ribolov.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: