Ribolov u području Belgorod

U Belgorod području dosta mjesta za ribolov, unatoč činjenici da vode zauzimaju u tom mjestu samo 1% ukupnog područja. Najvećim rijekama Северский Донец i Оскол, koji vuku podrijetlo iz bazena Crnog i Azovskog mora.

Osim rijeke, ovdje postoje četiri rezervoara i oko tisuću plitkim ribnjacima. Dalje ćemo govoriti o više zanimljivih mjesta za ribolov u ovoj oblasti i o tome kakva riba vrste u regiji.

Gdje otići besplatno?

Besplatne mjesta za ribolov ovdje je vrlo popularan, mnogi dolaze na vode ne samo za ribe, ali i samo opustiti.

Najatraktivniji mjesta za ribolov, naravno, postoje rijeke Оскол i Северский Донец, kao i rijeke Корочанского i Губинского područja.

Rijeka Оскол

Оскол teče duž cijelom Belgorod području, dakle, pronaći prikladno mjesto za ribolov nije malo problema. Ribnjak privlači ne samo dobri уловами raznolike ribe, ali i u ljepoti prirode, rijeke imaju vrlo lijep pogled šumovitih.

Na Осколе dosta zgodnih mjesta, u ovom slučaju bolje uhvatiti na полудонку ili dugi štap za ribolov u olovni visak. Više riba možete uhvatiti s broda u dubokim mjestima, u kojima gotovo da i nema mulja.

Najbolje je loviti:

 1. Približio predenje.
 2. Na pluta.
 3. Pomoću čičak.

U Осколе je moguće uhvatiti:

 • soma;
 • deverika;
 • smuđa;
 • šarana;
 • štuka;
 • головня.

Razbojnički riba, npr. štuka ili smuđ ovdje se javljaju najčešće, ona je dobro uhvaćen na:

 1. Wobblers.
 2. Trolling.

Najuspješniji vrijeme za ribolov – početak proljeća, jer je u tom razdoblju riba se priprema za нересту.

Rijeka Северский Донец

Najuspješniji mjesto za ribolov je zemljište rijeke, koji odgovara na granici s Ukrajinom, kao što je ovdje rijeka ima najveću širinu i umjereno roku.

Uhvatiti u Северском Донце možete:

 • плотву;
 • crvenperka;
 • карася;
 • razrokost;
 • язя;
 • толстолобика.

Najveći postotak ukupno ulova čine караси i лещи. Od početka svibnja, dobro grizu bodorke i šaran, travanj najbolje vrijeme za pikes i razrokost, i ovdje je u ljetnu sparinu na живца odlično uhvaćen som.

Veliki gladan jedinke može uhvatiti s brodova i u mjestima s jakom strujom. Obale rijeke su pokrivene šumom, tako da je ovdje puno mjesta, obrastao grmljem, u kojima ima mnogo razrokost i pikes.

Губкинский područje

Idealno mjesto za ribolov u tom području će postati ribnjak koji se nalazi u selu Осколец, 40 kilometara od Starog Оскола. Glavna razlika ovog rezervoara je da u njemu ima puno predatora. Doći do sela lako, do njega vodi dobra asfaltirana cesta, a to je da se približi ribnjak morati malo voziti na priming, kružeći stambene zgrade. Ribnjak je dovoljno velik, voda je čista, dobro uhvaćen crvenperka, толстолоб, šaran.

Još jedno mjesto na kojem možete ići u ribolov besplatno je Губкинский gradske plaže. Ovdje je dobro grizu šaran, to je najbolje koristiti u lov plovak borbu kao mamac najviše odgovara crva ili kukuruz.

Корочанский područje

U tom području se nalazi mnogo različitih vodnih tijela, kao i baze za odmor. Najpopularniji besplatni mjesto za ribolov u tom području postoji Корочанское rezervoar. Ona se smatra kao najveći u regiji, a najviše ribe.

Uhvatiti ovdje možete:

 1. Razrokost.
 2. Šarana.
 3. Šarana.
 4. Толстолобика.

Ribolov na ovom jezeru je odlična u bilo koje doba godine. Uspješno se riba može se kao sa broda, tako i sa obale, koristeći pri tome vrti, a kao mamac stane glistica za pecanje i crvi.

Plaćeni vode

Vlasnici plaćenih mjesta za ribolov pokušavaju stvoriti najudobniji uvjete ne samo za ribolov, ali i za obitelji ili u društvu prijatelja-ribolovci. Odlazak u ribolov na plaćeni spremnika, bilo ribar, čak i ne baš iskusan može biti siguran da je bez ribe to neće ići. Uostalom, u takvim ležištima se događa stalno ažuriranje ribe, za ribnjak provodi posebnu njegu, voda u njima obično je vrlo čista.

Plaćeni prostor za ribolov su idealni za pokupljeni трофейных primjeraka. Još jedna prednost plaćene bare je da dotiče i čamac povesti sa sobom ne nužno ih slobodno možete uzeti u najam po posebnoj cijeni.

Ići u ribolov na plaćeni vode možete u bilo kojem razdoblju godine, što je definitivno plus. Mjesta za plaćeno ribolov u Belgorod području velike količine, cijene su vrlo pristupačne, fisher nudi sve uvjete za odličan ribolov. Dalje, razmislite najpopularnije mjesto.

Кузькино

Dva kilometra od sela Gornji Кузькино Belgorod području je odličan uz nadoplatu ribnjak za sportski ribolov. Ovdje se dobro uhvaćen amur i šaran, površina ribnjaka iznosi 130 hektara. Troškove ribolov za noć košta 1000 eura, za dan 400 hrk. Iznajmiti brodicu košta 200 eura.

Nema ograničenja na вылову nema, međutim, svaki ribar nakon hvatanja mora pokazati svoj plijen zaštite i vagati ga. Lov iz čamca može od 5 sati ujutro do 9 sati, u neko drugo vrijeme čamac mora biti na obali. Za ribolovce koji često dolaze otići popusti na posjeti.

Камышенка

U selu Камышенка nalazi se odličan ribnjak za sportski ribolov. Ovdje možete uhvatiti толстолобика i карася težine 400-800 grama, ponekad dođe sitan smuđ. Plaža je pješčana, ovaj ribnjak je još nazivaju коряжник, zbog velikog broja drvena građa za splav u vodu, gdje ima puno riba.

Ograničenja вылову ne, vrijednost posjete stopa – 200 hrk po danu i 150 rubalja u noći. Jedini nedostatak ribolov u Камышенке je da ovdje nije tako puno mjesta gdje se možete ugodno smjestiti, tako da je dolazak ovdje je najbolje rano ujutro ili kasno navečer.

Знаменка

Ribnjak se nalazi u selu Знаменка Старооскольского područje 50 kilometara od grada Stari Оскол. Na jezeru vodi dobra asfaltirana cesta. Za 12 sati ribolova potrebno je platiti 350 rubalja.

Ovdje je moguće uhvatiti:

 • bijele amor;
 • štuka;
 • razrokost;
 • толстолобика;
 • šarana.

Великомихайловка

Selo Великомихайловка se nalazi u Новооскольском području. Ribolov u lokalnom ribnjaku će koštati 200 eura. Ribolov iz čamca je dopušteno, ako ne, ovdje ga možete uzeti u najam za samo 350 rubalja.

U jezeru živi dosta pikes, prosječne težine od 800 grama, često naići i veliki primjerci težine od 3 kg, oni rado kljucaju na живца. U posljednje vrijeme u ribnjacima Belgorod području povećao broj pikes.

Osim pikes, u Великомихайловке uhvaćen:

 1. Bijeli amur.
 2. Crvenperka.
 3. Šaran.
 4. Šaran.

Uhvatiti bolje s brodom, a posebno dobro grizu u sunčanom vremenu. Ribolov u Belgorod području vrlo raznolika, unatoč činjenici da je voda ovdje malo. Uhvatiti u lokalnim rijekama, barama i rezervoari ne samo sitnu i srednju ribu, ali i dobre trofej instance, ovdje ima puno predatora.

U Belgorod području nalazi se veliki broj najslikovitijih mjesta za ribolov, pogotovo na obalama Оскола, u ovoj regiji može ne samo uživati u ribolovu, ali i diveći se prirodi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: