Kupiti ribolov robu na Aliexpress

Aliexpress je jedan od najpopularnijih internet-trgovine, budući da danas gotovo svi proizvodi su proizvedeni u Kini. Na ovoj web stranici nudi širok asortiman proizvoda različitih kategorija, s kojim se ne može mjeriti ni jedan pravi dućan.

Kako postati kupac internet trgovine Aliexpress

1465381368_aliexpress-1

Prijavite se na web stranice Aliexpress prvi put, od vas će biti teško orijentirati. Ovdje je sve za ribolov, lov, kuhanju, a također možete odabrati razne interijera pribor, odjeću za djecu i odrasle, za cipele, različite tehnike i elektronike, proizvodi za žene i još mnogo toga.

Postati kupac internet trgovine je vrlo jednostavno:

 1. Idite na web stranicu ili preuzmite mobilnu aplikaciju na svoj pametni telefon ili tablet.
 2. Prođite kroz jednostavan postupak registracije.
 3. Sada ste klijent ove velike trgovine.

Registracija

Prijava u internet-trgovini Aliexpress neće biti teško. Ona prolazi brzo kao i na svakom drugom mjestu.

Što informacijska polja morate obavezno popuniti:

 1. Prezime, ime.
 2. Datum rođenja.
 3. Broj mobilnog telefona. To je važno, jer se na upućivanju pokazuje broj telefona. Ako se za njom dugo ne uključite, tada zaposlenik ureda прозваниевает pozivatelja i upozorava da je za upućivanje nalazi se na mail.
 4. Adresa mjesta boravka. Navedeno je nužno, jer bez njega prodavatelj neće znati gdje poslati svoje parcele. Treba propisati u potpunosti s naznakom zemlje, regije, oblasti, grada, ulice, sobe i kuće, sobe i apartmani, kao i indeks.
 5. Slika. Ona će se prikazati na site-u dijalozima, kada želite ostaviti komentar na bilo koji kupljeni proizvod. Njegova dostupnost je obavezna. Također možete postaviti sliku umjesto slike.
 6. Lozinku. To je potreban i vrlo važan bod. Ga trebate pažljivo razmotriti kako bi se prilagodio visoku razinu pouzdanosti. Zapamtite svoju lozinku ili napiši u bilježnicu, jer ga morate unijeti prilikom svake prijave na svoju stranicu.
 7. Adresa e-pošte. To je neophodno nužno, jer tamo će doći poruke o valjane dionice ili ponude, kao i o tome da je vaš proizvod bio isporučen.

Što više platite informacija, veća je vjerojatnost da upućivanje pasti upravo na vas.

Izbor proizvoda

Odabrati pravu stvar na Aliexpress neće biti veliki trud. Sve je vrlo jednostavno i razumljivo. A asortiman robe za ljubitelje ribolova je jednostavno nevjerojatna, da je prvi put čak i teško je koncentrirati se.

Kako odabrati ribolov proizvod:

 1. wlure-крэнкбейт-1-5-model spor pomičnim джеркбейт-7см-10-5g-2-3-4-palac-3

  Odlučite što vam je potrebno. To može biti спининг, kolut, spinners, wobblers, ribolov, ribolovni odjeću ili obuću, kuke, muhe, sve vrste pribor tip torbe ili posebne kutijice za kuke.

 2. Na web stranici ribolov robe navedene detaljne detalje i opis, kao i fotografije iz različitih kutova.
 3. Dalje treba saznati detaljne informacije direktno od prodavatelja. Također se po želji može vam poslati u poruci pravi fotografije svojih proizvoda, jer ponekad slike na web stranici i pravi sliku imaju razlike. To može biti kako boja, tako i razlike u malim detaljima i tako dalje.
 4. Odabrani artikl možete dodati u košaricu ili u odjeljku «Moje želje». Sve vrlo povoljno i dostupno. U tom slučaju nećete izgubiti revidiran ranije mogućnosti uređaja koje vam se «sviđaju».

Ribolov pribor možete kupiti odmah, klikom na ikonu «kupi sada». Čak i neiskusni korisnik može bez problema riješiti i naći ono što mu treba, samo slijedite ranije riješili taj slijed koraka.

Plaćanje

Definiran s proizvodom, dalje ga treba platiti. Potrebna obrazac će se pojaviti odmah nakon što kliknete na «kupi», odabirom pri tome željenu boju i veličinu uređaja. Opcije plaćanja na Aliexpress:

 1. Kartice banke.
 2. Mobilno plaćanje.
 3. Webmoney.
 4. Yandex je novac.

Nakon što ste odabrali ste platili za proizvod, treba pričekati oko 6 sati, dok menadžeri online trgovine Aliexpress obrade narudžbe i vaše primitke novčanih sredstava.

Nakon isteka tog perioda, prodavatelj ima nekoliko dana da podnese robu, inače nalog automatski će postati nevažeća. U tom slučaju, novac vratiti natrag na svoj račun.

Na što treba obratiti pozornost?

271f7c7c-08e3-4375-a2ac-1f9b798d50ca

Pri odabiru bilo ribarskih proizvoda treba obratiti posebnu pozornost na sljedeće točke:

 • broj gostiju;
 • ocjene prodavača;
 • materijal izrade;
 • skladu opis ribarskog pribora stvarnosti.

Viši rang, a maksimalan iznos pozitivne kritike, veća je vjerojatnost da je ribolov roba dođe odgovarajuće kvalitete i bez braka.

To se događa, da su prodavači prvo napisati klijentu nepostojeći track-broj. A onda, nakon slanja robe, slati…, ne brinite, jer je najvažnije — to je ono što svaki nalog ima zaštitu.

U grafu poslanih paketa, tu su informacije o broju dana tijekom kojih se roba mora stići na svoje odredište. Ako to vrijeme istekne, možete otvoriti raspravu o povratu sredstava.

Spor je priliku vratiti se troši novac za robu, koja nije stigla. Koje korake morate napraviti je:

 1. Opisati cijelu situaciju u detalje. Ako postoji korespondencija sa prodavatelja o tome, da je roba još nije došao, možete to učiniti kao dokaz.
 2. Možete napraviti screenshot web-stranici, navodeći track-sobe, pokazuje gdje se u ovom trenutku nalazi roba.
 3. Svakako je potrebno navesti razlog spora. To može biti ne samo nedostatak uputili općenito, ali i nepravilne kvalitetu robe.
 4. Unesite iznos štete.
 5. Čekati dok se situacija riješiti.

Internet-shop Aliexpress pokušat će brzo riješiti problem. Ako je sve navedeno istina, onda je iznos потраченная za robu se vraća klijentu automatski. To može potrajati samo nekoliko dana.

Povrat i zamjenu robe

Nažalost, klijent, uzimajući nije siguran proizvod, ili ako se utvrdi da je neispravan, ne šalje ga natrag, jer to zahtijeva plaćanje usluge e-pošte i provede dugo vrijeme čekanja.

Najčešće se klijenti otvaraju spor i vratio djelomičnu naknadu za oštećeni proizvod. Ali sve zamjenu i povrat robe nije moguć. Za to je potrebno:

 1. Napisati prodavatelja o tome što želite vratiti ili zamijeniti robu.
 2. Pakirati robu na odgovarajući način.
 3. Platiti mail usluga.
 4. Poslati.
 5. Čekati upućivanje dođe do odredišta.

Kako ste vi shvatili od toga da postane kupovati u internet-trgovini Aliexpress prilično jednostavno. Pri tome vas molim ne samo raznolikost proizvoda i njihova cijena, ali i prilika za povratak je utrošeno sredstava za neispravan ili nije došao robu. Učinite narudžbe promišljeno i u provjerenim online prodavača.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: