Ribolov na jezeru Ладожском

Ладога je najveće jezero u Zapadnoj Europi. Sjeverni dio oplakuje obale Republike Ostaje, a južni dio spremnika se odnosi na jusupov. Dužina ležišta je više od 200 kilometara.

Deepwater offshore Jezero, prosječna dubina više od četrdeset metara, nalaze se mjesta gdje se promatraju dolovi do 230 metara. Ovdje obično ne manje od 50 vrsta riba, mjesta za ribolov masa, tako da je dolazak ovdje u ribolov je svakako vrijedno.

Koju vrstu ribe mogu uhvatiti?

Slatkovodno Jezero, u njega se ulijeva više od četrdeset rijeka, a izvire samo jedna – Newa, koja povezuje vodu s finski zaljev. Na Ладоге nalazi se mnoštvo različitih po veličini otoka, obale prekrivene borovom šumom, ovdje možete ne samo uhvatiti pristojan ulov, ali i uživati u ljepoti prirode.

Riba je moguće tijekom cijele godine, međutim, uvijek treba uzeti u obzir vremenske uvjete, kao kada je došlo jaki nalet vjetra, valova na jezeru se može doći do dva metra.

Ихтиофауна spremnika raznolika, ovdje možete uloviti takav plijen:

 • razrokost;
 • deverika;
 • ерша;
 • ряпушка;
 • smuđa;
 • jegulja;
 • плотву;
 • bjelica.

U jezeru živi vrijedna riba — losos i pastrva, ali ih dat. privremeno zabranjen s ciljem obnove populacije.

Razloge catchability

Ладожское jezero prekriveno mnoštvom otoka, a gotovo polovica svih rezervoara изрезано uvalama. Mjesta za ribolov na jezeru veliki broj, a razne ribe, koja ovdje zivi neće ostaviti ravnodušnim bilo ribar, čak i vrlo iskusan.

Vrijedno je napomenuti da je u južnom dijelu jezera riba mnogo više nego u sjevernom dijelu. Svaka vrsta ribe živi samo u određenom mjestu Ладоги, dakle, odlazak u ribolov, potrebno je znati u kojem se dijelu jezera možete uhvatiti određenu odraste. Gavuni nalazi se u gotovo svakom dijelu jezera, osim u srednjoj. Evo, na primjer, u sjevero-zapadnom dijelu ležišta može uhvatiti налима ili хариуса.

Jedan od najpopularnijih i уловистых mjesta je Новоладожский kanal, koji se nalazi na 40 kilometara od Sankt Peterburga. Grickati ovdje je uvijek dobar, prilazni putevi su također odlične, tako da ljubitelji ribolova ovdje ide mnogo.

Uhvatiti možete:

 1. Плотву.
 2. Карася.
 3. Razrokost.
 4. Smuđa.

Riba dolazi uglavnom srednje veličine, veliki primjerci ovdje rijetkost. U selu Леднево je vrlo popularan zimski ribolov.

Ovdje ima:

 • štuka;
 • ряпушка;
 • deverika.

Najuspješniji mjesto za ribolov grabežljivog slatkovodne ribe, na primjer, smuđa ili pikes je na ušću rijeke Кобона.

Mjesto koje je bogato na плотву, štuka, smuđ – to je selo Креницы, na ovom mjestu u Ладожское jezero se uliva rijeka Волховец. Lokalitet je vrlo popularan ne samo među mještanima, ali i daleko izvan regija, tako što hvata ovdje stvarno uvijek impresivan.

Na Ладожском jezeru se nalazi mnogo шхер — to su male stjenovite otoke, koji zadivljuju svojom ljepotom. Doći do njih se može samo po vodi na brod ili gliser. U tim mjestima ima puno ribe, pa шхера je jedan od najboljih destinacija za ribolov. Postoje određena ograničenja za lov riba u Ладожском jezeru:

 1. Lov je zabranjen u periodu mrijesta.
 2. Zabranjeno je koristiti mrežu i электроудочки tijekom ribolova.
 3. Loviti lososa i pastrve je strogo zabranjeno.

Svi ovi zahtjevi potrebno je uzeti u obzir odlazak u ribolov na Ладожское jezero.

Ribolov baze

Ribolov bazama na Ладожском jezeru set, vlasnici nude ljubiteljima ribolova i aktivnog odmora različite uvjete za boravak i ribolova. Potrebno unaprijed rezervirati slobodne sobe i pregovarati o svom dolasku s upravom baze. Razmotrimo detaljnije da nude najviše popularne ribarske baze.

13-og Kordon

Na obali jezera ladoga u zaljevu u Karelia smjestio ugodan dom «13-og Kordon». Gosti su smješteni u vikendice luksuzni i gospodarstva. Sve su kabine uređene su u lovačkom stilu i проектировались na temelju filma «Obilježja nacionalne ribolov». Baza vodi posjetitelje u ljetnim i zimskim mjesecima godine. Nakon uspješan ribolov gostima se nudi pare u ruskoj banji.

Usluge turistima:

 • sportski teren;
 • pješčana plaža;
 • lekcije o копчению ribe;

Za ribolov na bazi dozvoljeno iznajmiti brodicu i sve potrebne opreme.

Uhvatiti možete:

 1. Хариуса.
 2. Налима.
 3. Štuka.
 4. Deverika.
 5. Razrokost.

Dolazak u «13-og Kordon» na ribolov možete s prijateljima, obitelji, kolegama, poslovnim partnerima.

Buran Ладога

Baza se nalazi na 80 kilometara od grada St. Petersburg na obali slikovitog Тайполовского zaljeva. Smiri se možete u udobnim vikendice. Na području turističke baze nalazi se kafić, meni je sastavljen isključivo od prirodnih proizvoda koji dolaze iz vlastitog farmi.

U Тайполовском zaljevu je moguće uhvatiti:

 • bjelica;
 • smuđa;
 • štuka;
 • хариуса;
 • pastrva;
 • razrokost.

Odlazak na ribolov, možete iznajmiti brodicu i sve potrebne opreme. Ako odmor planira cijelu obitelj, ovdje ima mnogo zabave, primjerice, najam bicikala, razne izlete, kupaonica, sportske igre.

Свирская

Baza je smještena u mjestu Свирица u jusupov na obali rijeke Свирь. Glavni smjer turistička hostel — to je ribolov. Rijeka Свирь je omiljeno odredište za mnoge ribare, ovdje se nalaze različite vrste riba, a ribolov je gotovo uvijek osuđena na uspjeh.

Uhvatiti se u rijeci može:

 1. Gavuni.
 2. Crvenperka.
 3. Плотву.
 4. Razrokost.

Fisher nudi sve što vam je potrebno za ribolov:

 • brod;
 • brod;
 • dotiče.

Uz naknadu je moguće iznajmiti brod i koristiti usluge vodiča, koji će pokazati najviše razloge catchability.

Олонка

Gost kompleks nalazi se u naselju Ильинский u Republici Ostaje. Odmor smješteni u vikendice sa svim sadržajima, sastoji se od tri sobe, odvojene kuhinje i prostranog hola. Svaki vikend boduje za 6-8 osoba. Vrijedno je napomenuti da je pri izgradnji kuće korišteni su samo ekološki čiste materijale.

Odličan ulov, ljepota prirode, ljubaznost vlasnika i udoban za boravak pružiti posjetiteljima ugodan i nezaboravan odmor.

Bogata ихтиофауна, lijepa priroda, stjenoviti otoci, zaljevi, sve to je raznolikost čini Ладожское jezero idealno mjesto za ribolov.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: