Vjetar ormar s funkcijom pećnice

Zanimljiv hibrid, zar ne? Kombinirani uređaj kombinira prednosti pušaka ormara i MIKROVALNE pećnice: omogućiti kuhati, zagrijavanje, размораживать, pržiti na roštilju i pri tom savršeno uštedjeti mjesto u kuhinji. U od pro i kontra tehnike ovog tipa? Vrijedi puhačke ormar s ugrađenim микроволновкой svoje puno novca?

Što je pećnica s funkcijom pećnice

Pećnica s funkcijom pećnice

U stvari puhačke ormar s-funkcija pećnice – to je pećnica u koju su ugrađeni glavni radni elementi MIKROVALNE pećnice. Takav uređaj kombinira radni režimi u obje vrste tehnologije, a jedna zajednička skladište, umjesto dva, oslobađa dodatni prostor kuhinja. Limene ormare s-funkcija pećnice su podijeljeni na plin i električna (po vrsti napajanja), zavisni i nezavisni od kuhinje površine.

Svoje prednosti i mane postoje kod svake takve tehnologije. Električni modeli pružaju jedinstvenu dotok vrućeg zraka iz više izvora, mnogo sigurnije u rad, djeluju na nekoliko načina (uključujući i prisilne konvekcije, koji ne daju u vjetar ormarima druge vrste). Plin je puno brže zagrijani. Kao limene ormare jeftinije u rad, međutim, s vremena na vrijeme ne posjeduju te iste značajke kao i električni sugrađani.

Kako radi встраиваемая pećnica s микроволновкой

Od rodbine puhačke ormar s funkcijom pećnice razlikuje po tome što u njega je ugrađena dodatna oprema – магнетрон. Ovaj uređaj služi kao izvor MIKROVALNO zračenje. Zahvaljujući njemu, hrana ravnomjerno zagrijava, brzo se priprema, polu размораживаются. Izložena toplini izložena ne cijeli proizvod ili jelo, a samo je sadržana u gornjim slojevima vode. Od nje se temperatura postupno se prenosi u dubinu. Tako se kuha u pećnici s funkcijom pećnice hrana ne подгорает, a proja пропекается unutra.

Što bi trebao biti dobar vjetar ormar s микроволновкой

Vjetar ormar s микроволновкой

Prije nego što je krenuo za korisno kupiti, prvo valja shvatiti kako vašim zahtjevima pećnica mikrovalna pećnica mora odgovoriti. Tako ćete brže odrediti znak i cjenovnoj kategoriji buduće kuhinjskog помощницы. Kriterij izbora je puno, ali svi su ključne:

  • Tip energije (električne energije ili prirodnog plina): ako u svoj dom plavo gorivo ne sažeo, ostaje samo jedan odgovor. Domaćini kod kojih postoji mogućnost izbora, morate razmišljati o tome kako često oni pripremaju, što jela uključuju u dnevni meni, bilo rezultat očekuju od kombinirane peći. Volite pečeni povrće, meso, сдобу? Kupiti električni aparat. Kuhati često i puno? Izaberite više škrt plin.
  • Dimenzije: masivni kombinaciji ormaru naći mjesto na velikoj kuhinji. Ako dodijelili ispod njega prostor ne dopušta razbiti u punoj snazi, zaustavite izbor na kompaktnim modelima.
  • Snaga proizvoda: što je ona veća, to brže jelo biti gotovo. Ali i cijena takve opreme na red iznad.
  • Potrebne načini rada: svaki kombinaciji kabineta svoj skup: roštilj, pečenje, dvokrevetnoj kotao, электроподжиг, самоочистка, zaštita od djece… Važno da se budući kuhinja miljenik kombinaciji u sebi sve potrebne funkcije i ne sadrži one koji nisu baš potrebne.

Pećnica s микроволновкой od najboljih proizvođača

Pećnica s микроволновкой

Rastuća popularnost puhački ormara sa značajkama MIKROVALNE pećnice dovelo je do toga da su počeli proizvoditi mnoge tvrtke. Samsung, Bosch, Siemens, LG, Panasonic – inženjering svaki od ovih brendova ima svoje karakteristike. Pećnice sa značajkama MIKROVALNE pećnice Samsung, po recenzija vlasnika, lijepo pečena, zagrijavanje. Iz kontra – vratašca i kontrolna ploča jako vruće u radu. Što ne kažeš o model Bosch: srpskohrvatskim безбоязненно dodir tijekom kuhanja.

Kombinirani ormari od Siemens domaćica vole zbog kompaktnosti i za ono što odvojiva plitica za ploče, koji se također koristi i kao противень za pećnicu, vrti se. Takva funkcija nije u svim modelima. Korisna je onima koji se pripremaju jela i подогреваются ravnomjernije. LG i Panasonic nije toliko popularan, ali i oni dobro nose sa svojim problemima.

Gdje kupiti i koliko košta

Danas gotovo svaki velika proizvođač kućanskih aparata lansira desetke modela običnu pećnicu sa značajkama MIKROVALNE pećnice, kupiti ih možete u bilo kojem velikom specijaliziranim normalnom ili online shopu. Na izbor vam se nudi u kombinaciji ormari raznih boja i veličina, sa mnoštvom opcija. Iako su prednosti ove vrste tehnologije su očite, moramo shvatiti da je zadovoljstvo to nije jeftin. Za pećnicu-микроволновку će morati platiti od 40 do 260 tisuća rubalja.

Video: kompaktni встраиваемая pećnica s funkcijom pećnice

Naši

Tatiana, 36 godina:Dugo birali, stali na jedan od modela Bosch. Zaljubio se u ovu pećnicu s prvog dana! Torte izgledaju belim, piletina – okus ukusan, od bjelanaca zavist кондитеру-profesionalne. Микроволновкой koristim, da nešto odmrzavanje, brzo pržiti tople sendviče. Za 3 godine, ona ni u jednom trenutku me nije razočarala!

Svetlana, 31 godina:Sumnjao u potrebi, tako draga kupnje: gotovo 150 tisuća kuna za pećnicu sa značajkama mikrovalnoj pećnici – novac je značajan! Ali moja električna Siemens samo mi se svidi. Zahvaljujući ovoj peći konačno počela ići kolači, velike pite, pizze, u potpunosti pečena ptica. Sada kuhanje – u radost. Ni na što ga ne bih trgovina!

Katarina, 27 godina:Stan naš mali, maleni kuhinja. Dakle, pitanje o tome, kupiti, pred nama čak nije stajao – definitivno da! Češće koristiti funkcije pećnice, nego pećnice: u danom vremenu sjediti u kuhinji bolno nedostaje, spašavaju polu. No, u vikend pećnica peče se, i čini to je sjajno!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: