Zarada na tipkate captchu

Za korisnike računala na internetu se pojavljuje sve veći broj mogućnosti zarade novca na internetu. Jedan od takvih primjera – unos captcha za novac, najlakši način da dobijete mali prihod bez prisutnosti specifičnih vještina. Izvršavanje naloga može čak i učenik, da bi nešto džeparca.

Što je captcha

Stranice za zaradu na tipkate captchu

Svatko tko je tražio informacije na mreži ili ostaviti komentar na stranici, suočeni sa captcha. Captcha – automatski se stvara slika na web stranice sa nizom slova, znamenki, koje je potrebno unijeti u poseban okvir. To dokazuje da je vlasnik foruma, interneta ili samo stranice koje radnje obavlja pravi čovjek, a ne bot (program koji na automatu provodi određene radnje). To je zaštita od robota, koji prikupljaju informacije, začepljuju stranice neželjenim porukama, pokušavaju provesti registraciju i tako dalje

Što je internet zarada na капче

Neke web stranice nude zaradu na капчах. Postoje posebni ruski, američki izvori, na koje se prijavite, a oni će se početi izdavati posao. Ona je u rješavanju sa slike znakova, koje je potrebno unijeti umjesto drugih ljudi. Da će platiti određeni iznos za svaku na captcha.

Trebat će je prepoznavanje može SEO-tvrtkama, копирайтерам koje obavljaju provjeru pozicije stranice, jedinstvenost teksta i šalju puno upita u mreži. Oni se mogu prepoznati kao «spam», nakon čega je potrebno unijeti captcha za daljnje pretraživanje. To i je razlog pojave zarade na tipkate captchu. Izvršeni rad može za ruske ili stranim kupcima, pa plati ga mogu rubalja ili nečim drugim.

Kako zaraditi na капче

Muž zarađuje na unos captcha

Takve zarade u mreži je najlakše, barem i malo dosadno. Glavna prednost – možete slobodno upisivati капчу u bilo koje vrijeme povoljno za vas da sjedi kod kuće, ugodan okoliš za svojim računalom. Glavni nedostatak je u tome što mnogi u takvim распознаваниях dobiti ne može, to je više posao za školsku djecu na internetu ili učenika. Zarada na tipkate captchu različit od poznatih za mnoge биткоинов, koje zahtijevaju velike resurse RAČUNALA.

To je jedna vrsta prihoda, koji se odvija kroz posebne usluge. Postoji nekoliko web stranice koje već dugo rade, dobro se pokazao, na vrijeme isplatiti novac i dati opterećenje. Morate proći na njih postupak registracije, unijeti podatke za profil, koji zahtijeva oblik i doći na posao. Za dobivanje sredstava potrebno je imati jednu od virtualnih novčanika:

  • Qiwi;
  • Yandex je novac;
  • Webmoney.

Popis web stranica za zaradu na internetu

Logo ruCaptcha

Sve veću popularnost dobivaju zarade na tipkate captchu, ali ne sve resurse savjesno ispunjavati svoje obveze prema izvođačima. Za pouzdan zarade treba birati pouzdane usluge, o kojima postoje naši, ih preporučuju. Najpopularniji sada smatraju se:

  1. MegaTypers – inozemna projekt za unos captcha. Minimalni izlaz iznos je tri dolara. Sredstva se mogu prevesti na Bitcoin, Payza, WEbmoney, Perfect Money, PayPal.
  2. Rucaptcha – najpopularniji web stranica za unos captcha za novac u ruskom segmentu. Servis je u potpunosti na hrvatskom jeziku, user-friendly sučelje, zaradio izvrsnu reputaciju među izvođače i kupce. Tvorci su došli do posebne bonuse za složenost распознаваемой captcha, noću naloga uvijek veća, a ponuda je veća.
  3. 2captcha – to je strani opcija рукапчи. Razlikuje se samo англоязычным sučeljem i isplatama u dolarima. Isplatu možete nakon primitka 2 dolara.
  4. Antigate – vrlo je popularna usluga na inozemnom segmentu. Uvijek puno naloga za tipkate captchu, ali cijelo sučelje na engleskom jeziku.

Videotutorial: laka zarada na internetu bez ulaganja

Naši

Anna, 19 godina:Kada je pročitao o mogućnost zarade na tipkate captchu, onda je pomislila da je to najbolje za mene posao, ali sam griješio. Vrlo je teško sjediti za računalom dugo, bez prekida od kartice sa zadacima, jako umaraju. Osim toga po satu rada uspio sam zaraditi oko 15 rubalja. To nije ista vrsta posla, zbog čega se isplati saditi sebi vid.

Anton, 14 godina:nije mogao naći sebi neku vrstu prihoda, jer je još mali. Naletio na plaćanje za unos captcha, trajao točno sat i pol. Sam proces je vrlo dosadan, nezanimljiv i vrlo loše plaćen. Štoviše, ponekad uvela капчу krivo i za to ništa nije platio. tijekom dana zadaci ne dolaze tako često.

Kristina, 20 godina:Tražila подработку za studente i mnogi koji savjetovao tražiti mogućnosti zarade na internetu. Novac za unos captcha – savršen primjer toga, da je na internetu do sada vrlo malo plaćeni za izvršenje monoton, dosadan, iako je vrlo jednostavan rad. Mnogo lakše dobiti novac, ako se prijave na neki dionici ili аниматором.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: