Yota kako aktivirati sim karticu

Da biste mogli koristiti usluge mobilne telefonije i interneta, potrebno je kupiti sim karticu Yota i aktivirati ga. Sim-kartica Točkica – to je korištenje govorne komunikacije, interneta, bilo gdje gdje postoji mrežna pokrivenost. Sim kartice dolaze u svim naširoko koristi standardne veličine – mini, mikro i nano. Odrediti željenu vrstu sim kartice možete o tehničkim karakteristikama uređaja ili kontaktirati savjetnika salona mobilne komunikacije. Korištenje sim kartice Točkica možda u mobilne telefone i pametne telefone, tablete, kao i modemi.

Korak po korak uputstvo za povezivanje i aktivacije SIM kartice, operatora Yota

Novi operator Yota već je uspio steći svoje poklonike zbog praktičnosti programa cijene i načina plaćanja. Za neke klijente će neobično je ono što će napraviti nekoliko vrsta sim kartice Točkica. Uz pomoć savjetnika salona, trgovina, gdje ćete kupiti kartu, ili sami, uz pomoć upute sadržane u knjižicu, uključite i aktivirajte novu kartu.

  • Umetnite karticu u uređaj

Kupnjom sim karticu Točkica, umetnite je u utor za svoj gadget (prije kupnje poželjno precizirati vrstu kartica se koristi za vaš uređaj). Nakon što instalirate kartice uključite gadget.

  • Uključite prijenos podataka

Nakon pokretanja uređaja, ako to nije učinjeno ranije, u postavkama je potrebno uključiti prijenos podataka, nakon čega je u automatskom načinu rada će se dogoditi autorizacija mreže (na zaslonu gadget prikazuje naziv operatora) i da će biti protjerani postavke.

  • Pokrenite program Yota

Za daljnje operacije potrebno je pokrenuti prethodno instalirani program Yota.

  • Odaberite odgovarajući tarifni

U izborniku je potrebno odabrati postavke pristupne brzine, na temelju kojih se formira cijene.

  • Prilagodite postavke za internet i MMS

Nakon odabira tarifnog plana postavke dolaze automatski MMS-a, koje odgovaraju vašim uređajem.

Karta pokrivenosti Yota

Kao što je kreiranje internetske pristupne točke (APN-a (internet.yota) u ručnom načinu rada

Ako iz nekog razloga autorizacija nije održana je i instalacije u automatskom načinu rada nije došao, onda je potrebno pokušaj da samostalno kreiranje internetske pristupne točke (APN-a. Sim-kartice novog operatera imaju karakterističan lik od drugih: za svakog uređaja (telefona, modema, tableta) prodaje se privatna određena karta, koja se koristi samo za jednog programčića.

Na telefonu

Na telefon koji je opremljen operativnim sustavom Android treba da ide u «Postavke», zatim «Još», nakon biramo «Mobilne mreže», zatim «pristupne Točke (APN-a» i «Stvaranje/izmijenili pristupnu točku». U polje «Ime» potrebno je propisati «Yota», polje «APN-adresa – internet.yota. Nakon spremanja izmijenjenih postavki mora dogoditi autorizacija mreže, o čemu će izvijestiti pojavio naziv operatora na vrhu zaslona.

Za sa sustavom Android mobilne verzije Windows XP SP3 treba otići: «Postavke pristupna Točka – da biste Dodali pristupnu točku». U polje APN-adresa прописывается «internet.yota». Spremanje postavke, potrebno je pričekati neko vrijeme potrebno za autentifikaciju mreže. Nakon uspješne autorizacije na ekranu će se pojaviti ime mreže mobilnog operatera (pojavljuje se jačina signala mreže (tzv antena).

Na tabletu

Kada planirate koristiti Točkica za prijenos podataka – surfanje internetom, gledanje videa i sl. kao uređaj za navedene akcije, praktičniji će koristiti tablet. Na ovim gadgetima sa sustavom operacijskim sustavima Android i Windows Phone rad na samo-podešavanja pristupne točke javljaju slično djelovanje za telefone. Ne zaboravite da postavite aplikaciju Yota za podešavanje pravog za vas ravnotežu između brzine pristupa i vrijednosti.

Na uređajima sa sustavom iOS

U slučaju, ako želite uživati u gadgetima Apple, i koristite operativni sistem Mac OS, postavljanje je slično već dao. Postavljanjem karticu u uređaj, uključite ga: nakon aktiviranja, mora se dogoditi automatska autorizacija mreže. Ako se to ne dogodi, onda treba otići u izbornik «Postavke» i tamo odabrati «Cellular», «dalje» Mobilni podaci». Na kartici » APN прописываете za polje APN – internet.yota. Ostala polja nisu popunjena. S pohranjenim postavkama autorizacija postaje aktivan.

Na računalu

Da biste aktivirali na računalu sim karticu u модеме, potrebno je spojiti modem na USB priključak. Linux operativni sustav će automatski otkriti uređaj i instalirati je za njega prikladniji vozača (oni su pohranjeni na samom gadgetu, disk za instalaciju nije potrebna). Nakon toga će se dogoditi automatski registrira na mrežu. Na kraju instalacije opreme, potrebno je pomoću bilo koje od preglednika otići na proizvoljne stranice, što će automatski dovesti do перенаправлению na web servis stranicu stvaranje novog računa Yota.

Nakon jednostavne upute za registraciju profila na stranici možete dobiti pristup osobnim кабинету, gdje možete promijeniti svoje korisničko ime, lozinka, postaviti postavke za tarifne planove: odabrati više prikladan speed internet. Još jedna prednost ovog načina je u mogućnosti promijeniti uvjeti za povezivanje u bilo kojem trenutku. Korištenje usmjerivače će učiniti povezivanje većeg broja korisnika.

Aktivacija sim kartice yota na računalu

Kako se obratiti microsoftovoj službi podrške mobilnog operatera Točkica

U slučaju kada se automatski registrira na mrežu nije došlo, a navedene tehnike nisu donijeli željeni učinak, treba se obratiti službi za podršku. Za komunikaciju sa stručnjacima postoji nekoliko načina:

  1. Poziv na telefonsku liniju putem telefona 8-800-550-00-07 (za pretplatnike besplatan poziv).
  2. Postavite svoje pitanje u online chatu i na službenim web stranicama operatera.
  3. Osobno posjetiti u uredu operatera (ili partnera). Adresu najbližeg ogranka možete vidjeti na karti, objavljene na službenim web stranicama. Sa osobnom posjetu trebate ponijeti sa sobom sim-kartu i putovnicu.

Video: kako povezati i aktivirati sim karticu Yota

Detaljne videotutorial će preporukama, kako aktivirati sim karticu točkica na telefonu Android OS-u, gdje se u fazama u detalje opisuje svaki korak koji se mora izvršiti kupac, nakon kupnje karte novog operatora. Nakon studijsko upute za različite vrste povezivanja u automatskom načinu rada ili ručno, možete jednostavno aktivirati sim karticu Točkica, kupljene za određenu vrstu gadgeta. Ako imate ikakvih dodatnih pitanja, zaposlenici službene web stranice, odgovoriti na sva vaša pitanja.

Aktivacija симки Točkica i kako postaviti internet na telefonu

Kako aktivirati sim karticu na Айфоне bez aplikacija

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: