Tetovaža na лопатке za djevojčice

Odnos prema наколкам, posebno na ženskom tijelu, još uvijek je nejasan, tako da nije sve rješava na stavljanje slike u otvorenom mjestu. U smislu praktičnosti uspješan zemljištem smatraju se lopatice, većinu vremena nisu dostupne tuđih pogleda. Što mogu biti relevantni i lijepa tetovaža na leđima i kako pronaći svoj crtež?

Kako odabrati skice tetovaža za djevojčice

Skica tetovaže Hvatačem snova

Наколка svodi se nije tako lako kao što bih želio, pa ga je preporučljivo davati ideju, kao beba: dugo i s ljubavlju. Ženski tetovaža na leđima smatra vrlo praktičnim zbog mogućnosti sakriti ih, ako tako zahtijeva dress code, pokazuju samo najbliži, zadirkivanje komad slike za nošenje određeni stil odjeće. Iz tog razloga potrebno je izabrati slike s obzirom na to, da li želite da se tetovaža može vidjeti sve, ili to mora postati vaš tajni, u koju su posvećeni samo odabrani.

Postoji nekoliko općih pravila za odabir tetovaža na лопатке za djevojke:

 • Razmislite o tome što želite reći. To ne bi trebao biti prikaz instant želja, rođenog pod utjecajem modnih trendova ili subkultura, kojem pripadate sada. Vrijeme izrade tetovaža s lopatice, posebno velikih dimenzija, boli, i to nije uvijek moguće učiniti dobro.
 • Imajte na svoj društveni položaj. Strogi uredski bluza skriva uzorak tetovaža, ako je tkanina gusta, međutim, neki фасоны odjeće ukazuju dio leđa, ramena i sl. Ako je do vašeg izgledu su vrlo stroge zahtjeve, razmislite malo tetovaža, koji stane na sredini ili pri dnu lopatice.
 • Obavezno razgovarajte sa učiteljem ideju, donesite crteže, koji se kao točno ga pobijedio. Ne объясняйте vrsta tetovaža dim frazama: «tender leptir», «hladan i zastrašujući tigar» i tako dalje – klijent vizije i vizije o tome tko će obavljati posao često se ne podudaraju.
 • Imajte na umu da mala tetovaža između lopatica kod djevojaka ne bi trebali imati previše komplicirana izvedba, posebno ako planirate rasipanje pojedinih elemenata: na primjer, mliječni put. Manja veličina наколки, lakše je ona po svom prevesti.
 • Ako vam je potrebno tetovaža u boji, slika mora biti обведено crne konture. U suprotnom, oblik je vrlo brzo расплывется.

Ne записывайтесь u salon, sve dok vi ne odlučite da želite vidjeti na svojim leđima. Čarobnjak može ponuditi apsolutno sve mogućnosti tetovaža na лопатке za djevojčice – od velikih obojenih crteža u cijelu leđa do malih pojedinačnih elemenata, ali vaš izbor u ovom trenutku će se održati u nedostatku vremena za razmišljanje. U 80% slučajeva djevojka koja nisu odlučili o s likom tetovaža prije posjeta u salon, žali o rezultat.

Što se tetovaža za djevojčice najpopularnije

Tetovaža leptir djevojka

Veliki dio članova nježniji spol čak i s наколкой želi ostati ženstvena i nježna, tako posebnim je potražnja mala elegantne ženske tetovaže na лопатке, koje nisu očigledne. Želju da zadrži svoj dio tajne dovodi do toga da se djevojke odabrati tetovaža, čija je vrijednost lako odgonetnuti. Fraze na stranom jeziku, složene znakove. Pri tome lopatice – savršen platno na kojem se mogu smjestiti čak i vrlo velikih slika, nego uživaju oni koji žele izraziti svoj stil u potpunosti.

Anđeo

Znak nevinosti, u svjetlu čiste duše, želja zaštitio voljene uzvisini snage. Pri tome anđeo između ramena nije uvijek govori o jednostavnosti prirode djevojke koja nosi takvu tetovažu, ali i svjedoči o njegovoj dobroti, odaziv, duhovnosti. S religiozne točke gledišta tetovaža u obliku anđela može biti i amulet, posebno ako je u rukama drži križ. Često takva slika se pojavljuje kod onih koji su doživjeli veliku tragediju ili drugi događaj, разделившее život na «prije» i «poslije».

Anđeo na лопатке djevojka

Ptice

Opcija s jednakom frekvencijom nije uključen u cijenu i kod muškaraca i kod žena:

 • Jedva vidljive obrise galebova – težnja za slobodom.
 • Velike obojene glave vrana, orao ili jastreb – simbol budnosti i uma.
 • Odbacujući svoje bogato rep na лопатке paun može ukazivati na širu priroda i želja da se pokažu u punom sjaju.
 • Skroman lasta – o želji da se vrati kući, na toplinu i radost.

Cvijeće

Najljepše tetovaža za djevojčice, koji samo naglašavaju ženstvenost, milost i nježnost – cvijeće. Kao tetovaža često imaju malu veličinu, izvode u boji ili predstavljaju samo kontura cvijeta:

 • Ponosni ruža na лопатке – znak regal, koja zna sebe cijenu prirode.
 • Fluffy maslačak govori o добродушии i odaziv.
 • Krhka ljubičica karakterizira vlasnicima трепетной i чуткой duše.

Krila

Lijepa tetovaža lastavica na лопатке

Vrlo popularan spektakularan izbor tetovaža na лопатках za djevojke, jer ovo područje je najbolje pogodno za nanošenje takvih slike. Vrijednost наколки ovisi o izgledu krila – kakav oblik i boja imaju perje, veličina:

 • Punjena na obje plećke, jasno ih силуэта, simbolizira spremnost djevojke braniti ono što je skupo.
 • Mala krila razvedeni između ramena – žarku želju letjeti nad серостью života dobili slobodu od svega što inconvenienced.

Srce

Znak u romantičnom prirodom biraju djevojke koje žele izraziti svoje osjećaje na избраннику ili neće moći zaboraviti o ljubavi, čak i ako je to несчастливой. Ne isključuju mogućnost da se uspostavi takav tetovaža u znak принесенных клятв ljubavi i vjernosti – najčešće srce u tome je u pratnji datumom vjenčanja i imena supružnika. U rijetkim slučajevima, tetovaža je u obliku srca govori o hrabrosti, pažnje prema drugima.

Kućni ljubimci

Apsolutno sve – od groznog vuka do mudrog zmaja – oni su najbolje dati ideju o karakteru svoje обладательницы. Ženske tetovaže na leđima u obliku životinja, riba i insekata vrlo popularan, otkrivati njihovu vrijednost bez vodiča teško. Dupin nije uvijek govori o благородстве i spokoj, ali i može biti simbol koji donosi bogatstvo, a skorpion bi mogao svjedočiti o žeđi za osvetom ili o žrtve djevojke.

Glazbene note

Tetovaža s olovkom pauna

Nije najpopularniji izbor tetovaža na лопатке za djevojke, ali vrlo originalni. Rasipanje okruglih nota govori o kreativnoj prirodi, jednostavnost u odnosu na život, estetski ukus. Ako slika je dopunjena prikazom glazbenog instrumenta, to može biti znak unutarnjeg sklada, želja da čini sudbinu sami, ljubav prema nestandardnim rješenjima.

Tetovaže s natpisom

Dimenzije lopatice dopustiti da se stvari ne samo kratku frazu, ali i reproducirati cijeli dio teksta. Analiza povratnih informacija djevojaka dopustio da shvati da je najpopularniji opcijama tetovaža ostaju citati na engleskom ili latinskom jeziku, nešto rjeđe se koriste talijanski, španjolski i francuski. Privlače pozornost i rukopis, ali s njima je važno da ne pogriješite u pisanju, inače značenje je drastično može promijeniti.

Фотоидеи tetovaža na leđima za djevojčice

Tetovaža između lopatica djevojka

Tetovaža na leđima djevojke

Dobre ideje tetovaža za djevojčice

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: