Sunčane rolo vrata za vozila

Ljetne vrućine – vječni problem vozača. Svijetle sunčeve zrake zagrijavaju salon strojevi, slijepa oči, postaje uzrok abnormalnih situacija. Izbjegavanje štetnih utjecaja uv zračenja na unutarnju oblogu, smanjiti temperaturu unutar pomoć posebnih sunčane rolo vrata za vozila. Kakav dizajn poželjno da se omjer cijena-kvaliteta» оправдало sebe?

Da daje instalacija rolete u automobil

Kao alternativa zabranjenoj SDA тонировочной filma, sunčane rolo vrata imaju puno prednosti:

Sunčane rolo vrata za vozila

 • lako se snimaju i postavljaju;
 • štite ploča, presvlake za vozila, koje se nalaze u kabini putnika od pada sunčevih zraka;
 • daju intiman prikaz unutarnjeg interijera, štiti od pogleda nepozvanih gostiju;
 • kada опущенных prozorima na brzinu štite od prašine, smanjenje buke efekte, borba vetra.

Nedostatak sunčanih rolete za automobil će dovesti do pretjeranog trošenja goriva za napornog rada klima uređaja, tada se kao kvalitetan model sniziti temperaturu unutar stroja na 5-9⁰ C. Prisutnost/odsutnost slobodnih mjesta za parkiranje u hladu neće biti značajan problem s ovom zaštitom na prozore vašeg automobila.

Automobili sa sunčane zavjese na stražnjim prozorima

Dug put za izlazak na putovanje, na odmor će biti ugodan i udoban, jer jednostavno raspada, sposobnost da se sakriju od UV zraka, pristup svježeg zraka kroz otvoreni prozor bez мошкары i insekata će vam pružiti sunčane rolo vrata. U trenucima odlaska na odmor u vikend oni služe dobru uslugu kad trebate promijeniti ili se opustiti.

Sunčane rolo vrata na automobilu i regulacije temperature

Temperature unutar vozila ovisi o kvaliteti premaz karoserije, hrapavost površine i boje stroja. Savršen izbor – pažljivo вымытую auto, prekriven zaštitnim slojem polira ili poseban vosak nijanse «metalni». U ljeto vlasnicima strojeva tamne boje bolje češće je dostupna na sudopera, za poboljšanje sunčane nekretnine «konja» odražavati svjetlost.

Dizajn солнцезащитной rolo vrata

Zaustavljajući se izbor na sunčane шторках za auto, razmotrite moguće varijante dizajna. Pri donošenju odluke treba uzeti u obzir sljedeće parametre:

 • jednostavnost instalacije;
 • dostupnost mogućnosti brzo montirati/demontirati;
 • светопроницаемость i zaštita od UV zračenja;
 • kvalitativni indikatori.

Svi modeli солнцепротекторных zavjese za vozila se dijele na:

 • Tkanina.
 • Čuvari zaštitne.
 • Okvir.
 • Plastične.

Za izradu posljednjih koristi roll mehanizam koji omogućuje sužavanje/proširivanje rolo vrata po potrebi. Iz kontra ističu: krhkost materijala; intervencija u konstrukciju vozila (kuke za vrata vijci); možda i izlučivanje štetnih tvari.

Wireframe

Tanka metalna rešetka, обтянутая gumenih krpom – osnova za proizvodnju ove vrste zaštita za vaš stroj od uv zračenja. Sunčane okvir vrata imaju puno prednosti i vrlo često stavljaju u automobilima luksuzni i srednje klase. Oni su:

 • Lako montirati i demontirane. Prema recenzija korisnika, neovisno proces traje ne više od pet minuta.
 • Pričvršćenje pomoću krajeva, postavljene na okvir prozora.
 • Izdržljiva u korištenju, jednostavne su za održavanje.
 • Služe kao idealna zaštita od insekata, pružajući komarac mreže.
 • Rade na red, jasno ponavljanje dimenzije stakla vrata svog automobila marke.

Sunčane okvir vrata na stražnjem prozoru automobila

Klizna od tkanine

Ljudima koji vole komfor, udobnost i toplinu, stane u salon vrećaste sunčane zavjese. Za šivanje se koristi otporan na UV zrake tkivo s s reflektirajućim česticama. Postavio ovaj model na stražnji bočni prozori i staklo pregled iza stroja. Pričvršćeni su sunčane tkanine zavjese na vodilica – aluminijske ili plastične.

Vrećaste sunčane rolo vrata u automobilu

U automobilima klase, S više koriste tkiva, bez ukrasa, prikupljeni odozgo i odozdo защипами. Na automobilima klase E, F za zaštitu se koriste skupe tkanine, savršeno u skladu s presvlakama salona, nalazi se равномерными vertikalnim naborima. Često takve sunčane rolo vrata se automatski balansiraju kroz držač/klizni mehanizam, motora i daljinskog upravljanja.

Udaljiti na magnetima i присосках (ekrani)

Najviše opciju proračuna. Posebne ploče pogodne za self-objekata na staklu automobila. Zbog gumirane липучек-vakuum lako i jednostavno su pričvršćeni za staklene površine. Velika ponuda na tržištu raznim rolete s dječjim crtežima i čak i igračkama, što je povoljno za путешествующей mlade obitelji s malom bebe.

Sunčane ekrani za vozila

Nosač rolo vrata u salonu auto

Strogi zahtjevi SDA na светопроницаемости salona dovode do neuspjeha većine vozača od uobičajenog toniranje. Čak i ostavljajući zatamnjenim stražnja stakla, vozač pod grijanim suncu osjeća nelagodu, a pri dugom stojeći u prometu želite sakriti od znatiželjnih pogleda i topline. Postavljanjem sunčane rolo vrata, vi ćete stvoriti vlastiti mikroklime u vozilu.

Na stražnje staklo

Stražnje vjetrobransko staklo surround po veličini, tako da površina prodiranja UV-zrake kroz njega značajna. Brigu o putnika stražnjih sjedala, osobito djece, većina vozača odabere kvalitetnu zaštitu guste tkanine zavjese, мелкоячеистые okvira. Ako mogućnosti ograničiti vaš izbor, pokušajte instalirati samoljepljive ekrane.

Auto sunčane zavjese na stražnjem staklu

Na prednje staklo

Isti zaštitnik je dobro primijeniti za vjetrobranskog stakla tijekom duljeg zastoja ili pronalaženje vozila pod vrućim suncem. Prema p. 7.3 SDA RF razinu светозащиты prednjih prozora ne smije premašiti 25%. «Sakriti» od uv zračenja pomoći vozaču okvira ili plastični zasloni, postavljene na prednjim vratima stroja.

Sunčane zavjese na vjetrobranskom staklu

Na stranu stakla

Nepretenciozan rolo vrata izbliza na naljepnice s dječjim slikama, skupe zavjese klase «suite», standardni okvir proizvoda – sve to će odgovarati za zaštitu od sunca stražnjih bočnih prozora vašeg vozila. Zakon ne zabranjuje stvaranje «prepreku» za svijetle svjetla u obliku raznih opcija sunčane rolete uz obavezno imate oba bočna retrovizora.

Sunčane zavjese na bočnim prozorima automobila

U razliku od low-cost rolete iz premium klase

Home-made zaštita za prozore automobila, jeftin kolegama svjetskih proizvođača kratkog vijeka, iako su puno jeftiniji od originalnih. Često beskrupulozni proizvođači koriste nekvalitetan materijal za smanjenje troškova kreme za rolete. Narušavanje obrise predmeta, niska/visoka светопроницаемость, nemogućnost pročitati natpisi – «vrline» jeftini ekrana.

Jeftin zaštita prozora automobila vs premium klasi rolete

Tkanine koristi za domaće tkanine rolete, jeftin, a tvorničke kolegama s vremena na vrijeme nemaju sunčane svojstva, sposobnosti odražavati svjetlost. Dakle, oni i druge pri visokim temperaturama loše nosi sa протекторной funkcija. U proizvodnji zaštite za vozila premium klase se koriste vrhunski materijali, a postavke svjetlosti točno podudaraju s navedenim u tehničkim karakteristikama.

Kućne ljubimce auto rolo vrata

Prema važećim PROPISIMA prometa Ruske Federacije, stavak 3. članka 7 navedeno da je korištenje zaštitnih premaza, koje ograničavaju vidljivost vozaču automobila, dozvoljeni koeficijent svjetlosti:

 • 75% za prednja stakla;
 • 70% za ostale ulaze u područje pregleda.

Pravila светопропускаемости stakla vozila prema SDA RF

Materijali koji se koriste za zaštitu od UV zraka, ne smije narušiti takve boje kao što su crvena, zelena, žuta, bijela, plava. Ostale staklene površine mogu biti zatvorene/potamni na bilo koji način: iz tamne zavjese u тонировку sa светопропускной sposobnost 5%. Uvjet sigurnosti je postojanje bočnih retrovizora s obje strane vozila.

Gdje kupiti i koliko košta auto rolo vrata

Želite kupiti sunčane zavjese za auto? Službeni dilera marki automobila u salonima Moskve nudi izbor na poziciji oprema visoke kvalitete. Također, na tržištu автоуслуг ćete pronaći njemačke kompanije-proizvođači sunčanih zavjesa: Laitovo, Spezo, Rӧmer, imaju trgovine na području Moskve, Petra drugih gradova u Rusiji i službene web stranice: laitovo.ru, spezo-eng.ru.

Veliki izbor online trgovina nudi priliku naručiti bilo koji model sunčanih rolete različitih cjenovnih kategorija: realxenon.ru, moskva.tiu.ru, tuningoff.ru:

 • Wireframe – vrijednost unutar 3900-15000 hrk, ovisno o konfiguraciji.
 • Tkanina: cijena od 550 do 1600 kuna. Cijena na rezervacije za auto premium klase započinje od 2500 kuna.
 • Plastika, ekran na čičak – najjeftinija opcija: 250-350.

Video pregled okvira rolete Laitovo

Najnovije tehnologije za pričvršćivanje, meke rubove, plitko mreža protiv komaraca – mali popis prednosti sunčane rolete Лайтово. Stezaljke, se koriste za postavljanje ekrana, ne ometaju slobodno kretanje stakla automobila. Udobnost i zaštita od znatiželjnih očiju u многочасовых prometu, briga o dječjoj udobnosti, praktičnosti putnika poslužila kao polazište za proizvođača prilikom kreiranja inovativnih ekrana. Koje su još prednosti odaju modela ove kompanije, što možete vidjeti, gledajući naš video:

Foto rolete različitih dizajna

Donošenju odluke o kupnji sunčanih rolete, ne zaboravite o zahtjevima светопроницаемости SDA. Vođena vlastitim željama, financijskim mogućnostima, željom da štiti sebe i putnika vaš auto od sunca, zaustavite izbor na понравившемся varijanti. A naše slike će vam pomoći da sredite u raznolikosti ponude:

Foto sunčane rolete na automobil

Sunčane zavjese na prozorima prednjih

Sunčane zavjese na bočnim prozorima

Klizna auto sunčane rolo vrata

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: