Što učiniti u декрете

Mnoge mlade mame, koje se nalaze u декрете, zanima me pitanje, što učiniti kod kuće? Puno slobodnog vremena na odmoru će otvoriti nove aspekte svoje ličnosti. Upustiti se u odgajanju mališana, moderne žene mogu pronaći mnoštvo dodatnih poslova, koji će vam ispuniti slobodno vrijeme, pa čak i самореализоваться.

Što učiniti u декрете do poroda

Djevojka radi kod kuće u декрете

Odlazak na godišnji odmor u dva mjeseca prije dana nastanka novog člana obitelji, buduće majke dobili puno slobodnog vremena. Vrijedno je napomenuti, da je dobio ženama za fizičke i moralne odmor i pripremu za nastanak djeteta. Kada se približavaju blagdani, onda možete kupiti suvenire za prijatelje ili rođake. U декрете će puno vremena za šetnju i obilazak rodbine.

Što još učiniti u декрете do rođenja bebe? Posjetite posebne tečajeve, gdje buduće mame uče ponašanju tijekom poroda i pravila za njegu bebe. Oni su vrlo korisne, pogotovo mlade djevojke koje čekaju prvenac. Posjećujte redovito svoje ginekolog kontrolirati razvoj fetusa i vlastito zdravlje. Ako želite, možete posjetiti rodilištu i upoznati se sa medicinskim osobljem.

Priprema za porodilje

Veliki značaj za buduće majke i stvaranja dobrih uvjeta sadržaja dijete ima priprema. U декрете do porođaja ćete imati priliku. Ako se ponašate prema broju praznovjerni ljudi, onda познакомьте s popisom najvažnijih kupovine i preferencije muški, pomoć kojih će vam trebati tijekom trudnoće i nakon poroda. Osim toga, mogu se dovesti u svoje roditelje i najbolje prijateljice.

Šetnje na svježem zraku

Par u parku

Prvi, nego valja učiniti u декрете – češće u šetnju. To je vrlo koristan način za provod, jer trudnice važno potez i da će se dogoditi na otvorenom. Razgovarajte sa svojim prijateljicama, posjećivati prijatelje, svakako pođite na vikend. Nakon dolaska bebe šetnje će biti dovedeno je u pitanje, jer će morati uzeti ga sa sobom, a to nije uvijek jednostavno. Teška kolica, sling, stvari za bebu i poseban režim dana – sve to teško čestih pohoda od kuće.

Uređenje kuće

Što učiniti u декрете, dok kod vas u kući još nije pojavio novi stanovnik? Обустройте svoj stan, s obzirom na promjene u vašem životu. Upuštati se u uređenju dječje sobe, nadogradnje interijera, kupovine slatkih stvari u kući je vrlo uzbudljivo. Tu je i veliki broj posebnih mjesta i programi za kreiranje enterijera koji će vam pomoći stvoriti situaciju s obzirom na vlastite preferencije. Ako je takva opcija ne odgovara, napravite grafički nacrt na papiru, koji u večernjim satima razgovarati sa mužem.

Самообразование

Što učiniti u декрете do poroda? Možete početi učiti strane jezike, ići na tečaj web dizajna ili fotografske umjetnosti. Za to postoji mnogo posebnih naknada i видеоуроков. Osim toga, ne zaboravite literaturu, ponovno čitati klasike različitih zemalja ili pronađite umjetničku knjigu o duši. Ne zaboravite da pročitate literaturu o trudnoći i djeci.

Gledanje filmova i tv serija

Što učiniti u slobodno vrijeme, dok čekate bebu? Pogledajte omiljeni film ili dobra serija. Mnoge moderne žene puno rade, da je vrijeme da se na to kod njih ne ostaje, a u декрете možete uživati puno dobar film. Međutim, ne preporučuje se da odaberete horor filmove ili psiholoških trilera, oni utječu i na emocionalno stanje.

Nastava za fitness, jogu ili plivanje

Trudna djevojka se bavi yoga

Ne isplati u декрете mnogo vremena provesti u krevetu, jer fizička aktivnost buduće mame je važno za zdravlje žene i njezina djeteta. Započnite svoj dan sa punjenja, koja se može ponavljati u toku dana nekoliko puta. Vrlo pozitivno na vaše tijelo će yoga ili korištenje bazena. Ne zaboravite da kroz fizičku aktivnost proces poroda će se održati lakše. Međutim, ne isplati se izvode vježbe koje donose vam nemir ili bolne senzacije.

Ručni rad i kreativnost

Dekret – idealno vrijeme za svoje hobije. Puno slobodnog vremena će mlada mama pronaći novi zanimljiv hobi, na primjer, raditi рукоделием. Pletenje, šivanje ili tkanja, obavezno će vas otpuhati, uostalom, stvoriti nešto svoje ruke jako lijepo! Naučiti novi zanat nije teško, a vremena imate dosta!

Nego da se sama nakon poroda

Majka s djetetom u декрете

Nakon pojave dijete kod žena pitanje o tome što učiniti u slobodno vrijeme ne javlja. Međutim, već nakon nekoliko mjeseci dijete odraste, i mama će početi razmišljati o sebi i osobnoj vremena. Prije svega, treba učiniti vraćanja zdravlja, pogotovo lik. Ovo pitanje muči mnoge žene nakon rođenja djece. Čak i ako u teretanu hodati ne može uspjeti svladati nekoliko vježbi koje lako provesti kod kuće. Ako želite, možete dobiti machine i sudjelovati na njemu.

Dekret može postati za obitelj komplicirano razdoblje u financijskom smislu. Da pomogne ocu obitelji novcem, žena ne može uzeti u obzir mogućnosti udaljene zapošljavanja. Kod modernih žena je vrlo popularna rad na rodiljskom dopustu. To mogu biti aktivnosti u kući ili online. Za one koji nakon izlaska iz dekreta želi promijeniti profesiju, tematska ostaje opcija sa učenjem. Možda, mlada majka odluči na tečajeve re-kvalifikacije ili svladavanje dodatnih zanimanja.

Kako zaraditi u декрете kod kuće

Mama u декрете radi od kuće

Za žene nakon rođenja djeteta, dekret može biti težak trenutak, jer za moderne dame, važno je ne samo imati vlastiti prihod, ali i самореализовываться. Ako imate želju, a zatim odgovarajuću opciju uvijek naći. Mnoge tvrtke u Moskvi spremni preuzeti rad na udaljenim računovođe, документоведов ili reklamnih agenata. Osim toga, možete pokrenuti svoj posao: stvoriti web stranicu, otvoriti web shop ili posao prevoditelja.

Dio u декрете može donijeti ne samo korist za proračun, ali i za zabavu. Na primjer:

  1. Nastavite raditi na specijalitet kuće, ako ste knjigovođa, programer ili prevoditelj. Tražite odgovarajući posao potražite na web-lokacijama, burzama rada.
  2. Rukotvorina također može biti unosan posao, jer kukičanih proizvoda ili slike iz zrna ručni rad, povoljno se prodaje.
  3. Mrežni marketing – još jedna mogućnost zarade u декрете za one koji su uspješni u prodaji.
  4. Večere za urede – to je ono što je u декрете mogu raditi žene koje se dobro pripremiti.
  5. Ako nemate prvo dijete i brigu o малышах donosi radost, možete u декрете otvoriti mali dječji vrtić.
  6. Osim toga, možete zaraditi pisanjem osvrta ili članke preko interneta. Za to je potrebno biti u mogućnosti obraditi velike količine podataka i vješt u ruskom jeziku.

Видеопример: rad na kuće za mame u декрете

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: