Sokovnik za jabuke odlične performanse

Poznato je, da u jabukama sadrži ogromnu količinu vitamina i korisnih minerala, zahvaljujući kojima je ljudsko tijelo se brzo oporavlja od bolesti i fizičkog opterećenja. Sve prednosti fetusa sprema u свежевыжатом soku. U članku pogledati koje su vrste sokovnik za obradu velike količine jabuka.

Шнековые sokovnik

Svježe iscijeđen voćni nektar

Da biste dobili maksimalnu korist od jabuka možete koristiti шнековой соковыжималкой. Ovaj tip aparata crpi sok od plodova automatski pomoću posebnog прессового mehanizam. Princip rada aparata slično мясорубкой. U rupe staviti pripremljene bobice, voće, povrće, dalje ih snima ručno melje, выжимая sok, a torta baca u stranu.

Prednost ove tehnike je u tome što ona radi gotovo nečujno, imala veliki kapacitet, a potrošnja energije je zanemariv. Takav uređaj može nositi s povrćem, voćem, bobicama pa čak i trave. Uz pomoć bušilica tortu перекручивается nekoliko puta, dajući maksimalnu količinu soka od proizvoda. Negativna strana aparata – visoke cijene, a još onda, da je grlić za proizvode vrlo malo, pa prije kuhanja фреша namirnice je potrebno samljeti.

Hidraulična preša za prešanog soka

Preša za prešanog soka od jabuke – dobra alternativa običnim električnim соковыжималкам. Pri tome, voće prvo temeljito дробятся, a zatim preša za jabuke sa sustavom odvodnje cijedi iz njih sok. Ovaj uređaj je relativno jeftin možete napraviti domaći aparat. Hidraulička preša ima bolje performanse i pruža maksimalan broj korisnih proizvoda, često se koriste u industrijskim razmjerima.

Ručni sokovnik

Ručni aparat

Među ručne aparate za cijeđenje soka nalaze шнековые i strojevi uređaji. Oni su vrlo slični na svoje električne drugovima. Ali uređaji rade od mehaničkih utjecaja čovjeka, onda morate okretati posebnu olovku. Stoga, danas ne postoji ručni sokovnik za jabuke velike performanse. Plus kao pomagala u njihov jeftin i jednostavnosti upotrebe, ovaj instrument je pogodan za bilo koje povrće i voće, ljekovito bilje. Minus je u tome da je potrebno uložiti velike napore za narušavanje voća i dobivanje soka.

Центрифужная sokovnik za čvrste povrća i voća

Tradicionalni instrument za dobivanje soka kod kuće je центрифужная tehnika koja se sastoji od centrifugalne dizajna. Pomoću izbacivanje voća ili povrća pada na rotirajući disk kao ribež, koji melje plod u celuloze, iz koje onda stisnuo sok. Torta je poslao u posebnu posudu, a sok se izlijeva kroz rupu na staklu.

Zahvaljujući velikoj snage ova tehnika ima bolje performanse. Ona je idealna za čvrste povrća, voća, ali, nažalost, apsolutno nije u stanju nositi se s mekim bobica, trava, što je minus za ovaj uređaj. Zbog nesavršenog dizajna često tortu kovanog u odjelu rotirajući disk, onda moraju rastavljati uređaj, da ga očisti. Tehnika radi bučno i snažno vibrira. Još jedan minus je u tome što pri procesu kuhanja фреша gubi dio korisnih vitamina.

Što bi trebao biti dobar sokovnik za jabuke

Uređaj iz Maxwell

Pri odabiru treba obratiti pažnju na kapacitet aparata, jer što je više, to je veća će biti performanse, možete istisnuti što više soka po nižoj cijeni vremena. Uređaj mora nužno biti opremljen gumenim nogama, koje štite tehniku kretanja tijekom rada. A ako aparata široko vrata za porinuće voća i povrća, onda se lako može reciklirati, jabuke, mrkve i druge plodove bez prethodne pripreme.

Dobar aparat ima regulator brzine, zahvaljujući kojima možete povećati performanse aparata kada koristite različite tvrdoće voća i povrća. Najveća prednost će, ako posude za prikupljanje soka opremljen пеносепаратором, koji razdvaja tekućina od pjene, jer mnogi ne vole piti, osobito od svježeg pića.

Sokovnici za voće i povrće od najboljih proizvođača

Uređaj tvrtke Pozdrav

Na današnji dan sokovnik za jabuke velike performanse i dostupan je u zemljama ZND-a, Rusije i Bjelorusije. U nastavku dat je pregled najpopularnijih aparata sa visokim performansama:

  1. Россошанка. Mnogi potrošači tvrde da je ponuda «Россошанка» vrlo je sličan sokovnik «Pozdrav». Ovaj uređaj ima veću produktivnost – oko 70 kg jabuka na sat, ciklus rada – 10 minuta. Stavi voće se može u cijelosti, što uvelike olakšava rad.
  2. Дачница. Sadržaj paketa uređaja ruske proizvodnje je slična sa «Россошанкой»: cilindrični oblik sa pištoljem. Rad aparata je veća nego kod prethodnih uređaja, a ciklus rada povećan na 20 minuta. Jabuke može da se stavi u cijelosti.
  3. Neptun. Ovaj uređaj je zauzela prvo mjesto na ljestvici performanse, jer on može preraditi oko 120 kg jabuka na sat. Aparat je dostupan u Rusiji. Ciklus rada dugo, tako da agregat može raditi, ne zaustavljajući se, cijeli dan.
  4. Pozdrav. Tehnika je dostupan u Rusiji. Kao i prethodnih svemir, ona ima cilindrični oblik s centrifugalne sustav centrifugiranja. Ovaj se ure aj može preraditi 60 kg jabuka po satu.
  5. Anđeo. Шнековая sokovnik za jabuke velike performanse, izrađene od čelika, ima tri kategorije stupanj prešanog, što omogućuje da dobiju od voća maksimalnu količinu soka. Ovaj aparat je lako nositi ne samo s voćem i povrćem, ali i s bobicama, travom.

Gdje kupiti i koliko košta

Veliki izbor aparata za cijeđenje soka predstavljen u trgovinama bijele tehnike i internet trgovinama. Kada ste definirali, za koju svrhu vam je potreban aparat i koliko često ćete ga koristiti, onda sigurno krećemo na izboru model sa pravim funkcijama. U online trgovinama ćete naići detaljan opis, cijene početi od 4000 rv U specijaliziranim trgovinama kućanskih aparata možete dobiti stručne savjete prodavača, jamstvo na proizvod, ali cijena će se razlikovati od 500-1000 kuna. i više, ovisno o modelu.

Video: najbolja sokovnici za voće i povrće

Naši

Maksima, 35 godina:Kod nas u zemlji je veliki broj stabala jabuka. U jesen, okupili su žetvu, mi smo uvijek zbunjen glavu nad time gdje ga staviti. Sokovnik vrt postao je odličan izbor za preradu jabuka. Cijelu zimu su s vitaminima, koji su potrebni u hladnom periodu godine, i ne trebamo kupiti sokovi u trgovinama.

Olga, 46 godina:Kad mi se pojavio unuk, postala sam platiti veliku pažnju ga рациону i pravilnom prehranom. Uostalom, to ovisi o tome dobiva li sve potrebne korisni elementi u tragovima tvari i vitamine. Bila sam uvjerena da je prirodni fraiche djetetu samo je potrebno. Tako je univerzalna sokovnik «Дачница» je zauzeo posebno mjesto u našoj kuhinji.

Katarina, 27 godina:ja Sam zdrava hrana i gledati njezin lik, pa mi je samo potreban prirodni sok svaki dan. Ja nikad ne kupujem nepotrebne tehniku ili stvar, prije svake kupnje ocjenjujete njegova potreba. Sokovnik pro «Neptun» je postao moj izbor nije slučajno. Sada je moj organizam dobiva sve potrebne vitamine i energiju za cijeli dan.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: