Roštilj-roštilj za vikendice

Sunce, svjež zrak, miris pečenog mesa – to je pravi vikend! Za proces kuhanja шашлыка je lako i ugodno, vrijedno je da se posebnom opremom. Барбекюшница za vikendice – ne hir, a preduvjet kvalitetnog odmora. Što će to biti – što se odlučite. Razmislite o nekoliko opcija grills, oprema za roštilj za vikendice.

Stacionarni roštilj za vikendice

Roštilj-roštilj za vikendice

Ako vam omogućuje površina zemljišta i financijskih mogućnosti, onda se može opremiti bolničko mjesto gdje ćete kuhati meso, ribu i povrće na žaru. Pećnica-roštilj za davanje – to je ulični izbor kamina, izrađene od cigle, od lijevanog željeza, ostalih vatrostalnih materijala, opremljen дымоходом. Kod ove strukture postoje neprijeporne prednosti:

 • apsolutna пожаробезопасность;
 • odvod dima u dimnjak;
 • mogućnost korištenja bilo koje vrijeme;
 • ugodno radno mjesto;
 • to je vrlo lijepo.

Stacionarni kameni roštilj-roštilj za vikendice, podignuta je u kompleksu s prostorom ili drugim elementima zone za odmor. Izgrađen na temeljima od opeke dizajn mora uključivati temeljima, koji se nalazi na razini zone pojedinca, radnu površinu za rezanje i sječenje, spremište za drva za ogrjev. Топочное ogranak sa različitim uređajima (ograde, шампурами, вертелами, itd.). U zoni ulice ogrjev predviđa rasvjeta.

Izgrađen jednom, fiksni roštilj-roštilj za omiljene vikendice će služiti gospodara mnogo godina, iznenaditi, oduševiti svojim dizajnom, prikupiti uz sebe toplo tvrtke, da se ugodno provesti vrijeme. Osim запекания mesa, povrća, ribe, u takvoj peći odlično rade jela u горшочках: žitarice, variva, umaci, pilav. Ako je u fazi planiranja osim roštilja osigurati ogranak za dimljenje proizvoda, popis jela će se povećati.

Prijenosni roštilj-roštilj za vikendice

Prijenosni roštilj-roštilj za vikendice

Što učiniti, ako je zemljište vaše vikendice premala, opremanje fiksni roštilj nigdje, ili na njegovu erekciju dok nema sredstava? Rješenje može biti kupnja prijenosnog alata za prženje: mangala, roštilj, roštilj. S njim je lako ispada nešto što je nemoguće učiniti s cigla struktura:

 • možete ga ponijeti sa sobom u šumu, na obali rijeke;
 • mogu se prenijeti roštilj pod krov, u hladu ili na suncu;
 • mogu se brzo zapaliti, brzo ugasiti;
 • prijenosni roštilj se može posuditi prijatelj.

Koje odabrati roštilj za vikendice

Ako razmislite o stjecanju vikendice pecenje, onda ćete naučiti da ih postoji nekoliko vrsta. Svaki je dobar na svoj način. Da biste odredili izbor, uzmite u obzir njihove primjene, prednosti i mane. Dizajniran kupnja će vam donijeti najviše ukusna radosti uz malo komplikacija na održavanju prijenosni roštilj-roštilj. U zavisnosti od vrste goriva primjenjuje za prženje, na zemlji može se koristiti tri vrste grills:

 • ugljen:
 • plin;
 • električni.

Ugljeni Roštilj

Zamijeniti uobičajeno za nas мангалов u organizaciju piknik sve više samopouzdanja ulaze ugljen roštilji. Oni mogu biti pravokutnog, tako i okrugla, ali svakako su opremljeni rešetkom za proizvode. Za razliku od мангалов, roštilj ugljeni ima poklopac, s kojom je moguće podešavanje dovod zraka na vatru. Koristiti ovaj dizajn je lako i ugodno, bili bi ugljen.

Roštilj plinski roštilj

Roštilj-roštilj na plin

Izumio u pomoć malim poduzećima, roštilj plinski bio tako zgodan i praktičan, da je vrlo brzo postao je proizvedena u domaćem, prigradski opciju. Ako imate u zemlji kotača braće plin dostupan drva za ogrjev – obratite pozornost na to je prekrasan alat. Od aluminija ili čelika, jedna ili više plinskih plamenika, nova tehnologija koja pruža stalnu intenzitet plamena i tlak plina, funkcija турбонагрева – sve to će vam omogućiti da kuhati ukusnu hranu sa zadovoljstvom.

Električni ulične roštilj

Najmanje romantičan, ali najviše besplatne opcija – grill-roštilj, radi na struju. On služi svugdje gdje postoji utičnica i ako pečeno meso važnije romantike – rezultat će vas oduševiti. Stvoreni za ulice električni roštilj razlikuju od kućnih većim dimenzijama i ima poseban pribor. Za udobnost ulični roštilj opremljen sa postoljem, gas od vjetra. Postavljena profili prženje gledali, meso, riba, povrće прожаривались ravnomjerno, ostao sočan, ne подгорали. Električni roštilj je pogodno za roštilj sjenice.

Zatvoreni ili otvoreni

Električni roštilji dijele se na otvorene i zatvorene. Model otvorenog tipa imaju jednu рифленую radnu površinu, na koju su postavljeni proizvodi za prženje. Neposredno ispod nje nalazi se grijaći element za skeniranje. Zatvorena modela grills tekstu grill прессами i predstavljaju двухстворчатую sustav grijanja s gornje i donje греющей ravnine, među kojima se priprema hrana. Vanjski roštilj jeftinije, lakše se čiste, zatvoreni – više univerzalni.

Roštilj-roštilj od najboljih proizvođača

Roštilj-roštilj Napoleon

«Napoleon» – kanadska tvrtka specijalizirana u proizvodnji ugljena i plina grills, roštilj i pribor za njih. Najbolji metal i apsolutnu kvalitetu čine roštilji Napoleon popularan i prestižnom. Promišljeni dizajn, željezo rešetka u rudnicima modelima i jedinstven sustav za paljenje na plin грилях će cijenjen od strane potrošača. Neki od modela ove marke imaju doživotno jamstvo od proizvođača do proizvođača.

«Weber» – tvrtka iz SAD-a, za proizvodnju roštilji iste klase. Weber postavlja lov na tržištu grills, rade na ugljen i plin. Rešetke, podmetače, ostali pribor dostupan je s obzirom na sve greške prethodnih modela. Rezultat žaru Weber smatraju najprikladnijim za održavanje. Plin žaru Weber je za zagrijavanje do 250 stupnjeva dovoljno 10-15 minuta.

U najboljih finskih tradiciji gradi svoje roštilj-roštilj tvrtka «Lappigrill». Ona oslobađa kompaktni zemni ugljen za roštilj peći i ugrađeni roštilj-kutije za uličnih stacionarni peći. Lappigrill udobne i lijepe, imaju jedinstveni dizajn i besprijekorno služe nekoliko desetaka godina. Ugrađivanja boks Lappigrill – suština vaše roštilj i peći, ima najbolje mogućnosti za prženje, запекания, čežnje, pušenja. Finci znaju puno o kuhanju na vatri.

Američka kompanija «Primo» proizvodi stekli popularnost keramičke ugljen roštilji. To je višenamjenski uređaji kombinacije mangala, коптильни, pekare. Uz pomoć заслонок je postavljena postavka temperature i regulira dovod zraka. Lijepo, moderno grill Primo sigurno postati ponos svoje vikendice.

Gdje kupiti i koliko košta

Meso za roštilj roštilj

Roštilj-roštilj za davanje vodećih svjetskih proizvođača – nije jeftino zadovoljstvo. Mali roštilj na ugljen gospodarstvo može koštati oko 10.000 rubalja, aparat ozbiljnije – 30000 rv Za plinski roštilj-roštilj Weber će morati platiti od 40 do 300 tisuća. Cijena fiksne Lappigrill, ovisno o modelu – 100-200 tisuća g. Da je najskuplji kupnja nije donijela razočaranje, steći roštilj bih trebao imati službeni predstavnik tvrtke.

Video: ugljeni roštilj za vikendice

Naši

Pavao, 40 godina:Kupio roštilj-roštilj za svoje vikendice Weber ugljika. Koristimo drveta i spremni drvenim ugljenom iz trgovine. Dok se sviđa, praktičniji mangala, kuhinju može varirati. Mi smo kobasice, sve volimo, bedra piletina. Ne samo orati na vikend idemo, ali i jesti u prirodi.

Marija, 36 godina:Suprug zapalio roštilj i izabrao dugo. Nude se različite opcije, ali smo stali na plin. Nisu razočarani. Zagrijao brzo, radi sigurno, bez dima: ja loše stoje. Prije kuhala na zemlji uvijek sama, a sada muž жарит meso, a ja vrtne staze прогуливаюсь. Tako se radujem! Hvala Наполеону!

Nikola Petrović, 58 godina:Željeli kupiti roštilj na zemlji. Upoznat sa cijenama, činilo skupo. Odlučio sam izgraditi roštilj, stavi Kamen mogu, materijala nije puno potrebno. Projekt je sam razvio, s rešetkom, dimnjaka. Izgrađen je na temeljima, sigurno. Djeca i unuci idu na roštilji, pohvalio komuniciraju duševno. Shvatio tako dobar roštilj mi je tri puta skuplje košta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: