Provjera vozacke dozvole u bazi POLICIJU

Važan dokument za bilo koji vozač – vozačku dozvolu. To potvrđuje pravo upravljati vozilom određenoj kategoriji. Zbog činjenice da se ponekad zbog različitih razloga treba hitno provjeriti identitet, POLICIJU Rusije pokrenula je zgodan online servis na kojem možete pronaći sve potrebne informacije.

Za što je potrebna provjera valjanosti vozačke dozvole

Web Stranice Službenim Uputama Prometne Policije

Postoji nekoliko razloga zbog kojih se može zahtijevati provjeru vozacke dozvole u bazi POLICIJU:

 • pri zapošljavanju;
 • pri kakav sudski postupak;
 • prilikom postavljanja nove potvrde.

Često se pri prijemu u službu vozača poslodavac želi osigurati autentičnost identiteta i osobnih podataka kandidata na upražnjeno mjesto. Traži osoblja u logističkih tvrtki i vozila tvrtke u današnje vrijeme je vrlo relevantno. Svaki нанимателю samo treba znati, pošten, savjestan kandidat ispred njega. Usluge POLICIJE će poslodavac provjeriti reputaciju vozača u samo nekoliko minuta.

Još jedan razlog zbog kojega možda ćete morati bušiti prava na bazi POLICIJU Moskve i Moskovsku oblast – to suđenje. Auto entuzijasta-prekršitelj ima priliku da saznate da li ga vozačku dozvolu nakon zadnjeg susreta s патрулем. Postoje slučajevi kada čovjek ostavlja putovnice podatke inspektor, jer WU je bio zaboravljen kuće, i u nerazumijevanju – ili čekati sudski, vrijedi još dokument ili ne, izrečena kazna.

Najčešći razlog za provjeru vozačku dozvolu na bazi od POLICIJE – to je izrada novog dokumenta ili njegov oporavak. To može biti izgubljen, razmažena, uništen, krivo prijaviti u jedinstveni elektronički repozitorij госструктуры PROMETNE i ostale Prva akcija inspektora nakon primitka zahtjeva za izdavanje novog dokumenta – provjera sposobnosti ima li građanin u bazi.

Kako provjeriti pravo na bazi POLICIJE

Rezultat pretraživanja

Ne čini se mnogo rada provjeriti vozačku dozvolu na bazi POLICIJU online. Potrebno je samo vodio nekoliko jednostavnih stvari, a sam postupak ne zahtijeva potvrdu identiteta ili registracije. Prema podacima pristup nije ograničen, plaćanje cestarine na upit, a sve akcije su povjerljive. Kako provjeriti prava osoba iz bilo kojeg grada (Moskva, Sankt Petersburg, Kazan, i ostale):

 1. Posjetite službene web stranice federalne službe službenim uputama prometne policije, koristeći stranicu gibdd.ru.
 2. Odaberite stavku «Usluge» u vrhu stranice.
 3. Nakon pojave popisa, kliknite pokazivačem miša na pod «Provjera vozača».
 4. Pojavit će se obrazac u koji je potrebno unijeti podatke o tome koga treba provjeriti.
 5. Upiši u tri prazna polja u nizu: broj, niz dokumenta, datum njegova izdavanja i dodajte kod za provjeru web stranice.
 6. Kliknite na gumb «Provjeri identitet».
 7. Nakon nekoliko sekundi razmišljanja sustav će dati željeni rezultat.

Održavanje stranica je u potpunosti kontrolira Госавтоинспекция, tako da su podaci potpuno istiniti. Pravo završiti i uklanjanje nasilnika iz sustava je tu za svakog inspektora, koji ne isključuje tehničkih pogrešaka uzrokovanih ljudskim faktorom. U tom slučaju morate podnijeti osobno u teritorijalni upravljanje sigurnosti prometa. Provjerite je li pravo na oduzimanje, валидность ili da biste bili sigurni da je sve u redu, moguće je samo na glavnoj web stranici POLICIJE, drugih usluga ne postoji.

Mogući rezultati provjere WU putem online usluge službenim uputama prometne policije

Rezultat provjere WU

Postoji nekoliko opcija za rezultate stvarnosti prava, koje su izdane usluge. Tri moguća odgovora sustava uz besplatnu provjeru vozačku dozvolu na bazi POLICIJU:

 • certifikat važeći;
 • nevolja;
 • dokaz nije valjan.

Potvrda stvarnosti prava

Ako identitet валидно, na zaslonu će se pojaviti odgovarajući podaci o vozaču bez navođenja prezimena, imena i mjesto registracije prebivališta. O rezultatima provjere autentičnosti dokumenta možete vidjeti:

 • rođendan vozača;
 • datum kada je izdana WU;
 • datum isteka prava;
 • otvorene kategorije upravljanje transportom.

Treba znati da osim osnovnih informacija možete saznati otvorena kategorija za upravljanje VOZILOM one ili na drugi vozač. Podaci će biti od pomoći poduzetnicima koji se žele zaposliti na posao osobi koja ima pravo voziti autobus ili automobil s prikolicom. Ako se na zaslonu će se pojaviti ova slika, s водительским dokaz da je sve dobro – to doista i nevolja na njega ne stari.

Potvrda nedostatka podataka certifikata

Ako provjera valjanosti vozačke dozvole u bazi POLICIJU pokazao takav odgovor da su informacije o pravima nije pronađen, onda to može značiti da je šofer je stekao dokument zaobići zakon, svjesno ili ga zamijeniti. Trebate znati da je korištenje lažnog svjedočanstva pun pobude kaznenog djela. Ako se nakon provjere uslugu pojavi takva slika, znači, treba se brzo pretvoriti u teritorijalni ogranak službenim uputama prometne policije za doradu podataka.

Pravo može se poništiti i u nekim slučajevima:

 • rok valjanosti istekao;
 • potvrda oštećena;
 • promijenjeni osobni podaci (na primjer, prezime);
 • prava je zamijenjen u vezi s gubitkom;
 • zaključak медэксперта o ograničavanju vožnje u vezi sa zdravljem vozača.

Izvadak o š enju vozača prava upravljanja

Baza POLICIJU oduzete vozačke dozvole sadrži informacije o osobama, koji imaju pravo privremeno koristiti vozilo po dogovoru. Takva mjera je položena na one koji su ozbiljno prekršili zakon, tako da poslodavci ne preporučuje se uzimati takve ljude na servis. Nakon provjere u bazi lišavanje prava na upravljanje VOZILOM će se pojaviti odgovarajuća slika, koju možete po želji download (za pružanje kao dokaz).

Informacije o š enju prava na upravljanje VOZILOM

Osim općih podataka na slici će se pojaviti dodatne linije:

 • datum pravilnika;
 • rok ograničenja prava na vožnju;
 • status izvršenja kazne.

Video: što je on-line baza podataka POLICIJU

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: