Oslonac za noge za kolica za drugo dijete

Mlada mama sa dvoje djece teško kretati na dugim relacijama. Dok najmlađe dijete tijekom šetnje je u kolicima, stariji umoran i zahtijeva previše pažnje. U tom slučaju dolazi u pomoć stalak za drugo dijete. Ovaj uređaj štedi vrijeme i trud roditelja, pomaže vam doći do odredišta.

Da predstavlja oslonac za noge za kolica za drugo dijete

Mama šetnje s djecom

Stalak za drugu bebu – to je platforma na kotačima, izrađen od čvrstog materijala. Dizajn s lakoćom spaja preko jednostavnih sidrišta, stvarajući dodatni prostor. Pribor se postavlja ili je uklonjena bez napora. Kompaktni model se može staviti u prtljažnik u slučaju, ako se ona ne koristi. Površina naprave ne kreće, proizvod je opremljen amortizerima, kretanje na njemu sigurno i ugodno.

Univerzalni oslonac za noge za drugo dijete

Univerzalna platforma (na primjer, od Bumprider, Lascal i dr.) pogodan za različite kolica. Proizvođač ovog proizvoda, kao i obično, napravio je popis modela na koje se može montirati opremu. Oslonac za noge za kolica univerzalni lako se fiksira na kućištu ili vertikalne noge s šasije širine od 31 do 54 vidi Prihvatni uređaji pogodni ovalna, okruglog, kvadratnog cijevi. Prisutnost osovine između kotača ne smeta.

Stalak za drugo dijete u kolicima određeni model

Originalni podmetanje razvijeni od strane proizvođača (Bugabu, Peg-Perego, Stokke i ostale) za određene modele koji su pogodni isključivo njima. Prednost «native» — top box je u tome, što je u odnosu na univerzalni alat uvijek je bolje da se stavlja i više siguran za korištenje. Originalna oslonac za noge za kolica za drugo dijete može biti smješten na strani, desno ili lijevo od centra, ima posebne amortizacije, смягчающую potez.

Što bi trebao biti kvalitetan oslonac za noge za kolica

Kako izgleda konzole za video-igre

U prodaji postoje razne uređaje. Kada je odabrano treba uzeti u obzir sljedeće:

  • Pouzdano pričvršćenje osiguravaju dugogodišnju uporabu.
  • Dobra upravljivost kotača podmetanje pojednostavljuje upravljanje.
  • Udoban đonovi površina platforme sigurna za dijete, čini vožnju ugodnom.

Stalak za drugo dijete od najboljih proizvođača

Postolje sjedala za drugo dijete

Popularni modeli подножек iz švedske tvrtke Lascal savršeno se vežu za različite kolica. BuggyBoardMini – minijaturna vrsta uređaja, razlikuje компактностью. Optimalna visina modela KiddyBoard čini kretanje udoban, najbolje pješačkim opcijama. Oslonac za noge za kolica za drugo dijete BuggyBoardMaxi ima elegantnim dizajnom, odličnim tehničkim karakteristikama. Dizajn se montira iza vertikalnom stupu i ako je potrebno, lako se savija.

Izraelski proizvođač Litaf nudi udoban model konzole. Opcija Seat2Go kompatibilan sa bilo kojim kolica – прогулочными, люльками, тростями. Stalak se koristi ne samo kao oslonac za noge, ali kao drugi sjedala. Platforma E. Z. Step je dizajniran na težinu bebe do 22 kg. Učvršćenje nalazi se visoko, ne ometaju slobodno kretanje. Model Pick-Up ima nekoliko stepenica, na jednoj od kojih dijete može sjediti, a na drugoj stajati. Osim toga, proizvod je opremljen udobnim ručkama za держания.

Oslonac za noge-skuter Freerider od Mountain Buggy, koji je proizveden u Novom Zelandu, razlikuje djelomične svestranost. Uređaj se montira pomoću adaptera tri vrste, ne odgovara svima. Pribor izvana podsjeća na skuter, skijanje na njemu izgleda kao sportska aktivnost. Najviše takvih ugrađeni skuter će se svidjeti dječacima.

Gdje kupiti i koliko košta

Dijete sjedi na konzoli

Oslonac za kolica za drugo dijete se može naći u trgovinama dječje proizvode ili naručiti preko interneta. Da biste odabrali među vrste modela onu koja vam najbolje odgovara, pregledajte specifikacije uređaja, naši kupci, pitajte prodavatelja o certifikat kvalitete. Cijena konzole – od 3200 kuna.

Video: kolica sa подножкой za starije dijete

Naši

Kristina, 26 godina, Kada se pojavila druga kći, najstariji je двухгодовалой bebom, i išla ona vrlo brzo, često отвлекался strane. Kupili postolje Lascal b/u, jer nisu znali da li će biti user-friendly. Svoju kćer jako volio na njoj voziti. Iako agilnost uz igara smanjuje, i dalje to bolje, nego vući kćer za ruku.

Katarina, 32 godine: Kada je treća djevojčica, odlučila je kupiti takav uređaj. Kupio stalak BuggyBoard Maxi, i za mene je to bilo olakšanje. Takva stvar ometa hodanje, ali ne previše. Prohodnost nije pogoršalo. Za tri godine korištenja površina исцарапалась, kotači malo стерлись. To je jedino što se s njom dogodilo.

Angelica, 30 godina: Postolje i spašava nas, kada treba negdje brzo doći. Takav stalak lako penje na rubnici i uredno спрыгивает. Po blatu vozi dobro. Samo upravljanje teže i do ručka mi je neugodno doći (imam nizak rast). A zapravo, stvar je neophodan. Meni je takav uređaj se sviđa.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: