Ležaljka za novorođenče

Kako bi se olakšao život mame i dati im svoje slobodno vrijeme, moderni proizvođači dječjih sjedalica stvorili čudo-ljuljačka. Oni su u stanju smiriti неусидчивого dijete. Stolice mogu biti jednostavne ljuljačkama ili cijelih naselja s glazbom, automatskim upravljanjem. Što odabrati za vaše dijete ovisi o njegovoj težini, dobi i svoje želje.

Электрокачели za novorođenčad

Svakoj majci bih zamisliti takvog pomoćnika, kao ljuljačka za bebe. Vrlo je teško nositi dijete na rukama stalno, pogotovo kad jednostavno nemaju vremena ni za što drugo. Tada pomažu электрокачели za novorođenčad. Stolica za ljuljanje češće rade na baterije, ali napredniji model – od mreže. Što se više u swing provele mogućnosti, kako oni skuplji i razlikuju velika potrošnja energije. U osnovni model mogu dodati značajke:

 • podesiva amplituda, smjer ljulja;
 • izgrađen glazbe ili izlaz za spajanje uređaja smartphone;
 • za regulaciju stolice;
 • akcijske igre dogovor;
 • dodatne kartice na sjedalu.

Moderan proizvođač se pobrinuo da stolica za ljuljanje za novorođenčad i djecu starije dobi, bio je siguran, maksimalno ergonomski i ne uzrokuju iritaciju. Ljuljačka-lezaljka udoban za spavanje, hranjenje i zabavu djece. Istovremeno je vrlo kompaktan za bilo koji stan, lako ih je premještati, sklopivi, ako to postoji potreba.

Новонароджений kod электрокачели

Kriteriji za odabir

Da biste odabrali željenu model treba navesti željeni parametri zbog kojih traži među brojnim uređajima će postati mnogo lakše. Pri odabiru trebate se usredotočiti na cijenu i potrošnju energije za model. Ako kolica koštaju i do 13 tisuća rubalja ste zadovoljni, onda se može slobodno tražiti među automatskih modela s neograničenim brojem mogućnosti. Ako želite ekonomski model – zamah, koje rade na baterije, vrlo uporni, izdržljivi, tako da vaše dijete može ljuljati na njih vrlo dugo vrijeme. Svi modeli su ograničeni težinom djeteta i namijenjen:

 • za djecu do 5 kg – ležaljka za novorođenče sa horizontalnim položajem, ponekad s ugrađenim мобилем;
 • za težine do 9 kg – fotelje i ljuljaške, imaju više pokretnih prostor za sjedenje, vodoravni položaj;
 • okomiti položaj, dodatne igračke.

Ako vaše dijete još samo par mjeseci, on ne drži krunu, onda je najbolji izbor – dječji lezaljka za ljuljanje. Za djecu stariju koji znaju sjediti, bolje uzeti model s mogućnošću vertikalnog položaja, kada dijete ima priliku igrati se s igračkama i oš promatrati mama. Sve fotelje su opremljeni трехконтактными i пятиконтактными sigurnosnim pojasevima, djeca, sjedi u stolici, ne bi mogao izaći, pasti s njega.

Koliko košta

Obični baby nosiljku s elementom zamahu koštaju od 2000 rv nisu opremljeni dodatnim funkcijama dizajniran za novorođenčad djecu. E-качеля-люлька, opremljenu napajanjem i više ergonomskim sjedalima sa postavom, košta od 6.000 kuna. Modeli koji imaju ugrađene мобили, nekoliko brzina i smjer kretanje bolesti, vibracije, stolovi za ugostiteljstvo i objekata igračke koštaju od 8.000 kuna. u zavisnosti od proizvođača. Isplativo naručiti za ljuljanje možete putem online trgovine s dostavom u Moskvi, Sankt Peterburgu i drugim gradovima.

Kolijevka za ljuljanje za novorođenčad

Dijete će se osjećati sigurno na udoban kolijevci-za ljuljanje, koja je namijenjena za rad s pokretima male amplitude. Kao nosiljku dolaze u uobičajenim mehaničkim, s posebnim oprugama, sa pogonskim elementom, radi na baterije i na struju. Čine ih u obliku ležaljke ili pod običnu dječju nosiljku, ali obavezno element takve naprave je rocks dio. Lezaljka dizajniran za novorođenče, odnosno za dijete s manjom težinom.

Mehanički люлька za ljuljanje za novorođenče

Koji model odabrati

Lezaljka za djecu odabrati teško jer je svaka mama ne obraća pažnju na tisuću sitnica, koje, po njenom mišljenju, ne može svidjeti ili ometati dijete. Kako bi odabrali, može se usporediti električnu i mehaničku modela:

 1. E-качеля-люлька tijekom rada stvara određene vibracije, što prema mišljenju nekih liječnika mogu utjecati na stanje djeteta, na primjer, će ga smetati, umjesto da se smirim. Dakle, dolazi do izboru nosiljku, treba izvagati za i protiv, jer je vaše dijete će provoditi mnogo vremena tamo, koji mora biti potpuno siguran za njega. Ako ste zabrinuti zbog suvišnih zvukova, vibracija – bolje odabrati uobičajene mehaničke nosiljku za ljuljanje.
 2. Mehanički люлька zahtijeva stalnu prisutnost roditelja, jer je njegova moraju povremeno se nema funkciju glazbena podloga i drugih radosti, kao što su brzina kretanje bolesti.

Укачивающий centar Graco SweetPeace

Tvrtke-proizvođači

Na našem tržištu postoji mnogo stranih proizvođača dječjih sjedala-качалок u različitim rasponima cijena. Stolice imaju mnoštvo funkcija, boja i dizajnerskih rješenja, što čini vaš izbor mnogo lakše i ugodnije. Najpopularnije proizvođači баунсеров, качель, kolicima i drugih dječjih proizvoda, koji zaslužuju pažnju:

 • Graco;
 • Jetem;
 • Peg-perego;
 • Babyton;
 • Chicco.

Američki fotelje tvrtke Graco imaju najširu paletu, u kojoj možete pronaći ležaljke, stolice za ljuljanje, баунсеры, ljuljačka električni i mehanički. Sličan model je u liniji njemačkog proizvođača Jetem, talijanskih Chico i Peg-perego. Баунсеры Babyton, proizvedene u Kini, će imati manju cijenu, ali solidan kvalitet, ne mnogo gore nego talijanski ili njemački kolege.

Video: kakav kola odabrati za bebu

Naši

Elena, 30 godina: Kupio je dijete na 2 mjeseca kola Chico, nije nimalo žao. Takva stvar bi trebala biti svaka ebony. Postoji barem mogućnost da se na 20 minuta odvratiti dijete, ići operite, oštriti mu mlijeko, kada nema nikog kod kuće. Volio da se mogu prilagoditi viseće plišane igračke ili uopće ih očistiti.

Marija, 32 godine: Najvažnije kada odaberete ležaljka za novorođenče, obratite pažnju na njegove dimenzije, mogućnost transporta. Ne kod svih proizvođača na ležaljkama prilično fleksibilan rukohvati, tako da možete kompaktan prevoziti ih u prtljažniku. Proizvođač Jetem sasvim zadovoljni mene. Kupio 5 mjeseci stolica za ljuljanje i visoka stolica za hranjenje ove iste tvrtke.

Sofija, 25 godina: radost te nosiljku za ljuljanje. Nedavno su kupili ljuljačka Graco električne baterije, tako da na nju mogu da pumpa ne samo шестимесячную dijete, ali i trogodišnja kćer sa zadovoljstvom na njoj ljuljanje. Dizajn je krupan, sjedalo je vrlo lako pretvara.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: