Lanac sa kojim плетением odabrati

U krugu od plemenitih metala su poznati od davnina. Već onda su bili simbol bogatstva, snage i moći. Trenutno, ovi ukrasi, čak i kada njihove visoke cijene, uživa veliku popularnost među muškarcima i ženama.

Vrste tkanja razgovora

Vrsta veze veze – važan kriterij za odabir lanac od plemenitih metala. Od oblika predmeta i načinu njihove izrade ovisi o izgledu proizvoda. Utječe mogućnost povezivanja na snagu, lakoću u sebi. Raznolikost ukrasa čini sortirati, lanac sa kojim плетением odabrati. Nakit proizvod će trajati duže ako se pravilno.

Postoje različite vrste tkanja i zlatnim lancima i srebrni nakit, među kojima možete odabrati optimalnu izmjenu. Luče brojne vrste veze – od jednostavnih i lakonski do замысловатых, s funkcioniraju kao posebna, složene konfiguracije. Osnovne tehnologije pletenja krugova:

 • Bismarck;
 • sidro;
 • панцирные;
 • upletena;
 • фантазийное.

Vezanje Bismarck i njegova vrsta - Piton

Pleter Bismarck

Vezivanje u Bismarck (drugi nazivi – Kardinal, Kaiser) – kontinuirani niz linkova koji se sastoji od nekoliko elemenata, koji se nalazi blizu jedni drugima. Takav lanac izgleda masivno, tri, istodobno elegantan i nimalo pretenciozno. Čvrste veze pravokutnog oblika ne daju lanca ispružiti, deformirati, čine ga praktičnim za korištenje. Jedini minus proizvoda je da, kada nosi između dva funkcioniraju kao kovanog prašine i prljavštine.

Varijanta Бисмарка je Piton. Ova tehnologija povezivanja lanaca dobila ime zbog specifičnosti svog izgleda:

 1. Ukras podsjeća na kožu pythonu i izgleda vrlo impresivno.
 2. Nakit proizvod se razlikuje debljine i volumen.
 3. Možete se odlučiti za bilo koju osobu. Pogodan solidan «piton» i za muškarce.

Mletački su pareni

Mogućnost veza i tkanja

Перпендикулярное lokacija karike međusobno razlikuje якорную sustav. Postoji nekoliko načina da se takva veza elemenata. U slanoj varijanti, svaka veza ima u sredini žicu. Sidreno uže je obvezujuća uključuje malo upletena elemenata, daje ukrasite elegantan i originalan izgled. Prstenovi su klasični okrugli ili duguljasta oblika. Sidro opcija lanci od zlata dugotrajna. Kao ukras udoban za nošenje, oni nepretenciozan u brizi.

Mletački obvezujuća, što je varijanta ovog načina povezivanja elemenata, razlikuje snage. Do takvih ukrasa možete odabrati privjesak u bilo kojem obliku. Druga vrsta sidrenog tehnologija pletenja lanaca tekstu Garibaldi. Linkovi takve veze imaju zaobljeni раздвоенную oblik. Obvezujuća je nazvana u čast supružnici Giuseppe i anita ‘ s Garibaldi, junaka talijanskog revolucionarnog pokreta, koji su bili ujedinjeni u svojim političkim stavovima.

Панцирные veze elemenata

Панцирное pleter lanca

Vrsta sidrenog – панцирная tehnologija spajanja elemenata – razlikuje se od njega izvana. Stavke su malo twist, slično kao i nezavršene osmice, nalaze se u jednoj ravnini. Proizvod izgleda kao da je to potpuno stan, отшлифованное. Панцирный opcija od zlata izgleda jezgrovito i elegantno. Model pogodan u čarapu, ima povećane trajnosti.

Proizvod ove vrste se smatra muškim, ali je ukras sa suptilnim elementima trebali odabrati za žene. Vezanje Figaro, prema riječima zlatara, je najviše izdržljiva među sorti панцирного veze. Takvi modeli su vrlo popularne među ljudima. Druge opcije панцирной žica – Nonna, Dijamant, Zmija, ili na drugi način – Zmija.

Vezanje užetom крученой

Крученое pleter

Спиралевидную oblik elemenata za uređenje sugeriraju крученые vrste tkanja lanaca, od srebra. Takva keramika se igraju, izlijevanje na vidjelo različite aspekte. Na primjer, vezivanje крученой užetom – najčešći i hrapav izgled veze elemenata kruga. Dekoracija nije moguće deformacije zahvaljujući pouzdanim, valjanje načina povezivanja linkova. Završite s tim, lanac je bilo izmjena odabrati:

 • debele su za nošenje muškarcima;
 • više suptilan ženski mogućnosti izgledaju sjajno s profinjenim кулонами.

Bizantski ukras

Фантазийное pleter

Ako je krug izvana ne izgleda kao na navedene vrste, možete ga nazvati fantasy. Takve neobične dekoracije bolje da se odluče za muškarce i žene, koje imaju istančan ukus. To je nestandardne oblike veza, neobične načine njihove veze, neočekivane kombinacije metala. Ovi proizvodi su izrađeni ručno, usprkos složenosti nakit rada. Primjeri fantasy žica – Bizantske, Kraljevska, tzv biciklistička krug.

Ono što lanca odabrati

U situaciji kada se postavlja pitanje o tome, lanac sa kojim плетением odabrati, treba uzeti u obzir niz nijansi, od kojih je jedan – комплекция osobi:

 1. Худощавым ljudima idealni planiranog uske krugove sa suptilnim elementima.
 2. Muškarci krupni stas preporučuje se da odaberete golema nakit sa širokim veze.
 3. Na izduženom vratu dobro izgledaju kratke proizvoda, koji se sastoji od tankih elemenata, na kratki – dugi lanci.
 4. Za dijete najbolja opcija će kvalitetno jednostavan ukras. Izaberite model sidro ili панцирного vrstu veze.

U potrazi za lanac sa kojim плетением bolje odabrati? Imajte na umu, je li ona da se nosi privjesak, медальона, križa. Predmete, visi na lancu, povećavaju njezinu težinu, proizvod brže istrošiti i mogu puknuti. Važno je i ono što pleter zlatni lanac vrijedi trajno. Poželjno odabrati крученые ili tanke, jednostavni proizvodi. Za nošenje križa ili privjesci su savršeni lanac панцирного ili sidro vrste, imaju veću čvrstoću.

Video: Vrste nakita tkanja

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: